Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

na, del maisto, man niekada nekilo minciu pasakyti, kad maistas tik vaikams doh.gif juk buna, kad palieki maista pagaminta, o buna, kad ne, daro pati, tai man sazine neleistu sakyti- jog mes maisto neduodame...juk cia jau zmogiskumas, mes neribojame jokio maisto, skanumeliu, pyrageliu ir panasiai, visuomet net idedu i namus gabaleli parnesti vyrui paragauti, jei ka skaniau iskepu, kava , saldainiai - viskas prieinama ir niekas niekada nebuvo iskaiciuota doh.gif
kaip atrodytu, jei aukle atsinestu sumustini, o vaikai valgytu karstus kepsnius, sriubas, o dar graziau, jei prasytum pagaminti valgyti jiems, o jau aukle - lai sumustini valgo doh.gif dirba auklyte 6 metai pas mus ir nuo pirmos dienos apie tai net kalbs nebuvo, nes man nesuvokiama dirbant toki darba nestis savo, as manau, kad mano panos mieliau valgytu tada aukles sumustinius biggrin.gif

beje, uz dvi mergytes -9 ir 5 metuku mokam 6 lt uz valanda, gyvename mazame miestelyje, menesinis mokestis taip pat yra, isdirbo , neisdirbo, jai lieka, virs visada sumokame prie kito menesio algos, nes mokame pirma diena menesio..tai valandine auklyte( bet dirba ir parom jei reikia), todel skaiciuojamos valandos is menesinio atlyginimo, kad ir pora simtu isdirbtu, like pinigeliai - jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tolla @ 2014 01 11, 14:16)
Įsikišiu... nesu nei mama, nei auklė, bet dėl 'pletkų' pasiskaitau apie viską smile.gif

Pasidalinsiu savo darbo valandomis ir atlyginimu. Taigi, dirbu su sutartimi, turiu gauti 40 valandų per savaitę. Jeigu dirbu daugiau, moka pusantro karto. Tuo metu papuola valstybinė diena antradienį? Tai kas? Man priklauso atidirbti, nes turiu sutartį pasirašiusi, kad dirbsiu 40valandų, tai darbdaviai nori-nenori turi leisti dirbti, o aš neturiu reikalauti atlyginimo didesnio.
Auklė valgo iš Jūsų sąskaitos? Pardon, bet nei policininkėms, nei bibliotekininkėms niekas neduoda pavalgyti. Sumokėti už autobuso bilietus ar kurą? Pardon ir vėl,bet tokie dalykai niekam nėra įskaičiuoti.
Žinoma, auklės turi turėti savo asmeninį gyvenimą, jeigu susirgo vaikas ir ji turi būti šalia jo ne savo darbo valandomis, tai manau yra nesąžininga.
Auklės darbas prižiūrėti vaikus, ir jeigu ji maitina vaiką, turi išplauti jo lėkštę, primėtė žaislų? Irgi turi sutvarkyti.

Gera auklė ne turi tvarkyti vaiko žaislus, o išmokyti tą vaiką susitvarkyti pačiam mirksiukas.gif . Nesu auklė, bet esu mama ir savo vaiko žaislų niekada netvarkau, jis juos visada tvarkosi pats mirksiukas.gif
Atsakyti
Kokios dabar valandinės kainos Kaune? g.gif
Atsakyti
Labai reikia skubaus patarimo, nes negaliu apsispręsti 4u.gif

Neužilgo turiu darbinę dviejų dienų (su viena nakvyne) kelionę, į kurią norėčiau pasiimti vaiką - naktimis intensyviai maitinu krūtimi ir būtų mažesnis stresas tiek man, tiek jam. Turiu minčių prašyti auklės važiuoti kartu, tik klausimas, kokie tokiu atveju būtų įkainiai? Auklei kelionė, nakvynė (sąlygos normalios) būtų nemokama, maistas - už savus. Abi dienas reikėtų po kelias (apytikriai penkias) val būti su vaiku, naktimis su vaiku būti nereikėtų.
Kokia adekvati tokio darbo kaina? Mamos, auklės - rašykite, kiek mokėtumėt ar norėtumėt gauti jūs, būčiau labai dėkinga už mintis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 24, 09:32)
Labai reikia skubaus patarimo, nes negaliu apsispręsti  4u.gif

Neužilgo turiu darbinę dviejų dienų (su viena nakvyne) kelionę, į kurią norėčiau pasiimti vaiką - naktimis intensyviai maitinu krūtimi ir būtų mažesnis stresas tiek man, tiek jam. Turiu minčių prašyti  auklės važiuoti kartu, tik klausimas, kokie tokiu atveju būtų įkainiai? Auklei  kelionė, nakvynė  (sąlygos normalios)  būtų nemokama, maistas - už savus. Abi dienas reikėtų po kelias (apytikriai penkias) val būti su vaiku, naktimis su vaiku būti nereikėtų.
Kokia adekvati tokio darbo kaina? Mamos, auklės - rašykite, kiek mokėtumėt ar norėtumėt gauti jūs, būčiau labai dėkinga už mintis  4u.gif

sveiki,parasysiu kaip man atrodo .
nesvarbu kiek aukle tas dvi dienas saugos jusu vaikuka, jai tai bus 2 dienu darbas.manau sazininga yra moketi ne uz valandas , o uz tas 2 dienas mokesti-atsizvelgiant kad reiks saugot 5 valandas i diena,manau maziausia apie 150lt uz abi dienas reiktu pasiulyti, 200lt butu manau optimaliausia,aisku jei jums ne per brangu.bet aisku reikia jums tartis su aukle asmeniskai 4u.gif Be to labai svarbu ar tai tolima kelione?geros darbo keliones 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ausrele123: 24 rugsėjo 2014 - 09:14
Kelionė Lietuvos ribose. Važiuosime automobiliu, atstumas nuo namų - apie 300 km.

Labai ačiū už atsakymą, aš irgi galvoju, kad apie 200, nes auklei juk ir maitintis iš savų dvi dienas reikės g.gif Nors pvz., manęs toje kelionėje irgi niekas už ačiū nemaitins...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo flight: 24 rugsėjo 2014 - 09:29
Pasisakysiu - turėtumėte sumokėti kaip už dvi pilnas darbo dienas. Pagal DK darbuotojas dar turi gauti komandiruotpinigius, tačiau čia turbūt DK remtis nelabai galima smile.gif
Atsakyti
Jei pradėčiau dar ir komandiruotpinigius mokėti, tada faktiškai, už dyka pati dirbt važiuoju doh.gif
Dabar galvoju dar kitaip - pabandysiu surasti auklę toje vietoje, kur važiuoju, taigi, mokėsiu tik už tas konkrečias valandas. Kadangi pati būsiu šalia ir pasiekiama, darbo pobūdis tą leidžia (auklė neliks viena su vaikui) - manau, toks variantas šioej situacijoje geriausias.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 24, 10:44)
Jei pradėčiau dar ir komandiruotpinigius mokėti, tada faktiškai, už dyka pati dirbt važiuoju  doh.gif
Dabar galvoju dar kitaip - pabandysiu surasti auklę toje vietoje, kur važiuoju, taigi, mokėsiu tik už tas konkrečias valandas.  Kadangi pati būsiu šalia ir pasiekiama, darbo pobūdis tą leidžia (auklė neliks viena su vaikui) - manau, toks variantas šioej situacijoje geriausias.

pinigine prasme tai butu pigesnis variantas, bet apsvarstykite visus varinatus....apsvarstykite jei susirasite visai svetima nezinoma aukle, lieka tikimybe kad paskirta diena ji neatvyks i darba.kad paskui visai neliktumete be aukles..nebent kazkas rekomenduos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrele123 @ 2014 09 24, 11:11)
lieka tikimybe kad paskirta diena ji neatvyks i darba.kad paskui visai neliktumete be aukles..

O, tada būtų linksma biggrin.gif
Dar yra variantas palikti mažių vyrui su kitais dviem vaikais, ir tikėtis, kad vyriškai ištvers vieną naktį be MP.
Bet jei pavyktų rasti patikimą žmogų - žinoma, būtų smagu.
Atsakyti
QUOTE(flight @ 2014 09 24, 11:27)
O, tada būtų linksma  biggrin.gif
Dar yra variantas palikti mažių vyrui su kitais dviem vaikais, ir tikėtis, kad vyriškai ištvers vieną naktį be MP. 
Bet jei pavyktų rasti patikimą žmogų - žinoma, būtų smagu.

sis variantas manau geriausias.juk galit MP nusitraukt ir palikti. 4u.gif
Atsakyti
Aš irgi turbūt sakyčiau, kad paprasčiausia MP palikt. Gi, flight, pas jus gi jau metinukas (-ė. Ar mažesnis g.gif ), tai naktį su nutrauktu MP ir išmiegotų g.gif
Aš ligoninėj praleidau 7 paras, vyrui palikusi visus 3 (mažei buvo 9 mėn), puikiausiai išbuvo, valgė ir dieną-ir naktį nutrauktą MP iš buteliuko. Grįžus man, pirmą dieną nepažino ir neprisileido, bet iš (.)(.) pavalgyt neatsisakydavo.
Atsakyti