QUOTE(knopke* @ 2013 02 28, 22:29)
mes sutare menesini atlyginima -500 lt, valanda 5 lt, reikia ziureti ir viena mergyte 4 metuku, ir abi , kitai 8 metai, daugiau nieko, iseiti i lauka, pabuti, pazaisti..
skaiciuoja valandas ir minusuoja, miestelis nedidelis, bet aukle dirba pas mus 5 metai jau, vyksta sprendimas ar ne butu mazai tokia alga..nes buna, akd neisdirba, buna, akd ir po 200 lt virsaus reikia pridet, bet pagrindas iki 500 buna, tiesiog, dirba ilgai, ateina kai reikia, ir savaitgalio dienom, vakarais. kaip jums atrodo mamos?
skaiciuoja valandas ir minusuoja, miestelis nedidelis, bet aukle dirba pas mus 5 metai jau, vyksta sprendimas ar ne butu mazai tokia alga..nes buna, akd neisdirba, buna, akd ir po 200 lt virsaus reikia pridet, bet pagrindas iki 500 buna, tiesiog, dirba ilgai, ateina kai reikia, ir savaitgalio dienom, vakarais. kaip jums atrodo mamos?
Man atrodo tikrai labai labai normalu. Auklė pas jus ateina tik mergaičių prižiūrėti... namų netvarko ir valgyti nedaro (čia mano galva jau namų šeimininkės pareigos, o jei auklė tai turėtų daryti, tuomet ir kaina turėtų būti visai kitokia - didesnė). Kadangi auklė dirba jau gana ilgai ir sakote, kad kai reikia visuomet ateina ir savaitgaliais ir vakarais aš manyčiau reikia valandai bent jau 6 lt. kaip suprantu jus šia aukle esate patenkinta, nusiskundimų neturite? O kiek auklei metų ar mergaites ugdo t.y. skaito knygutes, piešia, rašo