Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

Kiek reiktu moketi valandinei auklei Vilniuje uz 2 vaikucius dienos metu ir kiek reiktu moketi jai uz 2 vaikucius nakties metu,kai jie miega? Dienos metu auklei eiti iki musu 5-7 min. O nakties metu parveztume su masiniuku arba taxi
Atsakyti
Kiek moketi auklei uz 3 vaikus? 1,5m, 5m ir 10 m amziaus,suprantama desimtmecio priziureti nereikia,bet jis buna namie. Veiksmas Kauno apskritis.Darbas valandinis.
Atsakyti
QUOTE(Kucheriashka @ 2013 01 23, 02:24)
Kiek reiktu moketi valandinei auklei Vilniuje uz 2 vaikucius dienos metu ir kiek reiktu moketi jai uz 2 vaikucius nakties metu,kai jie miega? Dienos metu auklei eiti iki musu 5-7 min. O nakties metu parveztume su masiniuku arba taxi

Aš valandinei auklytei už du vaikiukus moku 8 Lt/val. Štai šiandien teko palikt visai dienai (devynioms valandoms), tai sutarėm už šiek tiek mažiau - 60 Lt. Beje, ji 19-metė, bet puikiausiai susitvarko.
Jeigu auklė pas jus būtų visą naktį, tai turbūt tarčiausi dėl kažkokios konkrečios sumos g.gif
Atsakyti
laba diena

apšvieskit mane prašau, kiek kainuoja auklės darbo valanda dirbant su vienu vaiku ir su dviem (čia atskirai blush2.gif ). Rašykit į AŽ smile.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Kiek ir kaip reiketu moketi valandinei auklei Vilniuje, jei noreciau, kad ji padetu namus apsitvarkyt (kai reikia, grindis isplaut, kranus nusveist, valgyt seimai padaryt). As pati buciau namuose, nes tuoj turesim 2 vaikeli, tai auklei reiktu pabuti su dvimetinuku, o su mazyliu buciau as, nes man geriau paciai biski uzsiimt su abiem vaikais, o aukle galetu namus patvarkyt negu kad vaika atiduot auklei, o paciai siuruot grindis. Tik va, ar uz ta tvarkyma reiktu moket atskirai tam tikra suma ar viska sujungt i viena ir moket daugiau uz valanda ir kiek tada, nes aukle bus apskritai pirmoji. Man nereik, kad ta aukle kasdien istisai namus blizgintu, bet kad butu daugmaz svaru ir tvarkinga, nes labai skirtingai uz ta pati atlygi aukles nori dirbti.
Atsakyti
Sveikos norejau paklausti kokios aukliu kainos siuo metu yra Klaipedoje.
Situacija tokia, balandi tureciu pareiti i darba, turiu dvi dukrytes 2,3 ir 4,5 metu. Vyresnele dazniau serga, mazoji kol kas nelanko darziuko, bet kovo men jau bandysim, pradzioje reiketu valandines aukles, kad dukrytes apsiprastu ir susidraugautu. O veliau gal ir nuolatines jei sirgs paslaugyti, o gal tik valandines, kad pabutu su mergaitem ryte, nes man darbe jau reiketu buti 6h ryto. Kaimyne jas nuveztu i darzeli nes jos berniukas lanko ta pati darzeli kaip ir mano vyresnele. Tai jei mergaites nesirgtu ir lankytu darzeli auklytes reiketu tik rytais nuo kazkur 5.30 iki 8.00
Ar imanoma rasti aukle tokiam laikui ir kiek jai butu galima moketi. Na o jei butu reikalinga pastoviam darbui tai atlyginimas butu derinamas. Dabar butu reikalinga aukle pabuti su mergaitem po keleta valandu(2-3) ir po 2-3 kartus per savaite, kad apsiprastu susidraugautu. Tvarkyti namu, ruosti valgio nereiketu. Reiketu su jom tik uzsiimti, pazaisti, ar koki eilerastuka ar dainele pasimokinti.
Lauksiu jusu komentaru
Atsakyti
chorisste, o gal jums reiktu geriau ieskoti ne aukles, o namu tvarkytojos (gal pigiau kainuotu) g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kačia: 29 sausio 2013 - 11:28
QUOTE(Kačia @ 2013 01 29, 12:06)
chorisste, o gal jums reiktu geriau ieskoti ne aukles, o namu tvarkytojos (gal pigiau kainuotu) g.gif

drinks_cheers.gif tą patį norėjau pasiūlyti...
Atsakyti
QUOTE(Kačia @ 2013 01 29, 11:06)

Realiai as i skelbima parasiau, kad ieskau zmogaus "per bruksneli", tikrai ne konkreciai aukles, bet reikia, kad moketu ne tik skudura laikyt, bet ir su vaiku elgtis (i lauka iseit, kazka pazaist, kartu paveikt). Patikekit, i pokalbius tokiu moteru atejo, kad as ne tai kad vaiko, net buto saugot nepalikciau. Pigumas cia ne esme, as tiesiog jau menuo kaip nerandu, nes daug kam netinka mano Santariskes (per toli) ir visos nori pastovaus darbo.
Atsakyti
Gal kas parašytų kokios dabar maždaug "vaikšto" auklių kainos? Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(famille @ 2013 02 01, 13:49)
Gal kas parašytų kokios dabar maždaug "vaikšto" auklių kainos? Ačiū.

Kiek teko susidurti, tai nuo 5 iki 8 lt už valandą. Priklauso ką turės daryti, ir nuo kiek tai bus nuolatinis darbas. Jei tik kokios 4 val. per savaite, tai gali paprašyti ir daugiau. Bet jei darbas nuolatinis tam tikromis dienomis ir nustatytom valandom, tai kainos nebūna aukštesnės nei parašiau.
Aišku gali buti, kad yra kas moka ir daugiau. g.gif
Mes savo ankstesniai mokėjom 7 (kartais duodavau ir keliais lt daugiau).
Atsakyti
Kaune 4 lt gaunu uz valanda + maisteli mamos palieka
Atsakyti