Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

QUOTE(Raistė @ 2012 08 28, 21:43)
Laba diena,
noriu paklaust auklyčių. Prižiūrint 2 vaikus(5 ir 6 metai) 10 val per savaitę, ar normali val kaina -7-8litai? Įsipareigosim, kad į mėn išeitų ne mažiau kaip 300 lt, sumokėsim už puse nuolatinio. Jei vaikai sirgs, mokėsim papildomai, bet serga retai.(darbas- paimti iš darželio ir pabūti kol tėvai grįš) Tik vaikų priežiūra.Miestas Vilnius.
Norėčiau žinot, ar patrauklus šis pasiūlymas iš auklyčių puses. g.gif

5lt/val
ir per menesi ne mažiau 400lt,be nuolatinio.Bet cia vienas vaikas.
Atsakyti
Manau, kad priklauso nuo tėvų mentaliteto, kultūros, požiūrio, galimybių į be galo atsakingą darbą - juk tai vaikas, jo saugumas ir sveikata- nemanau, ar ką nors turime brangesnio... Nežiūrėkite į save kaip į išganingus darbdavius, bet pagarba ir šiluma grįžta tuo pačiu. Kaip žmogų vertinate jūs, tokia grąža ir grįžta. Nebūkite naivios, tai psichologija. Kainų skirtumą diktuoja požiūris į savo vaiko angelą sargą. O jie, taip pat be galo skirias viskuo, o viskuo... Taip ir bėga užsuktas voverės ratas...tik - nevienodu ritmu .Valandinė vertė skirias dažnai labai ženkliai. Juk renkasi tiek tėveliai, tiek auklytės, kitaip tariant, vertina ar įvertina darbą, nepamatuojamai atsakingą. O poreikiai mūsų labai labai skirtingi - idealiai švarai, šviežiam sveikam maistui bei kt. Todėl valandos kaina - ne maximos etiketė...
Atsakyti
QUOTE(s-roze @ 2012 09 02, 22:37)
Manau, kad priklauso nuo tėvų mentaliteto, kultūros,  požiūrio, galimybių į  be galo atsakingą darbą - juk tai vaikas, jo saugumas ir sveikata- nemanau, ar ką nors  turime brangesnio...  Nežiūrėkite į save  kaip į išganingus darbdavius, bet pagarba ir šiluma grįžta tuo pačiu.  Kaip žmogų vertinate jūs, tokia grąža ir grįžta. Nebūkite naivios, tai psichologija. Kainų skirtumą diktuoja požiūris į savo vaiko angelą sargą.  O jie,  taip pat be galo skirias viskuo, o viskuo...  Taip ir bėga užsuktas voverės ratas...tik - nevienodu ritmu .Valandinė vertė skirias dažnai labai ženkliai.  Juk renkasi tiek tėveliai, tiek auklytės, kitaip tariant, vertina ar įvertina  darbą, nepamatuojamai atsakingą.  O poreikiai mūsų labai labai skirtingi - idealiai švarai, šviežiam sveikam maistui bei kt.  Todėl valandos kaina - ne maximos etiketė...

Pilnai sutinku,todel kainos etikete mano uždarbis 4u.gif Mano darbas ne mažiau atsakingesnis ,atsakau už tos pačius vaikučius,kai jie suserga.
Atsakyti
QUOTE(anyka @ 2012 08 24, 17:40)
Sveikos, merginos! patarkite, koks gali buti valandinis mokestis auklei Vilniuje, jei vaikuciai dvynukai? pradejau dairytis aukles, visos, kurioms skambinau, dabar praso 10-12 lt uz val. cia normali kaina?

Ammm... tikrai per daug užsiprašė. Aš vasarą už 7lt/h dvi mergaites prižiūrėjau po penkias ir daugiau h į dieną. Ir aš buvau patenkinta, ir vaikai. Net nežinau.. prieš tai kita šeima yra 8lt/h mokėjusi taip pat du mažiukai buvo.. Net bijočiau 12 prašyt biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes. Na as ieskau pastovios aukles 3 dienop oer savaite po 9 valandas ir zadu moketi 6 lt uz valanda. Vienas vaikas 1,5 metu. Ar tai yra normalus atlygis? Ypac jei namu tvarkyti nereikia.
Papildyta:
Pamirsau pamineti kad tai vilniaus miestas
Atsakyti
Laba diena,
QUOTE(anyka @ 2012 08 24, 20:41)
Aciu uz atsakyma. mano nuomone panasi, bet kai ne viena praso, pradedi abejuoti

Mano nuomone, 10-12Lt už du vaikus yra normali kaina. Už vieną- 8lt.
Bent mes mokam už vieną vaikutį 8lt, jie paliekam abu- 10lt/val.
Tokį atlygį pasiūlėm patys, nes, mūsų nuomone, tai yra optimalus atlygis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo spengla: 18 rugsėjo 2012 - 12:09
sveikos mamytes, noriu Jūsų paklausti turime aukle ir planuojame išvykti savaitei laiko atostogom, auklei paliksim 2 savo vaikučius vienam 5 metai kitai 1,5 metuku. Kaip manot ar 1000 lt savaitei yra geras atlygis auklei? Auklė pas mus namuose bus su savo dukryte. Laukiu Jūsu nuomonės Ačiū.
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2012 10 02, 16:23)
sveikos mamytes, noriu Jūsų paklausti turime  aukle ir planuojame išvykti savaitei laiko atostogom, auklei paliksim 2 savo vaikučius vienam 5 metai kitai 1,5 metuku. Kaip manot ar 1000 lt savaitei yra geras atlygis auklei? Auklė pas mus namuose bus su savo dukryte. Laukiu Jūsu nuomonės Ačiū.

Nežinau ar aplamai palikčiau auklei savaitei vaiką. Nebent pati netureciau tevų ir vyras irgi. Yra seneliai tokiems atvėjams blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2012 10 02, 17:23)
sveikos mamytes, noriu Jūsų paklausti turime  aukle ir planuojame išvykti savaitei laiko atostogom, auklei paliksim 2 savo vaikučius vienam 5 metai kitai 1,5 metuku. Kaip manot ar 1000 lt savaitei yra geras atlygis auklei? Auklė pas mus namuose bus su savo dukryte. Laukiu Jūsu nuomonės Ačiū.

manau normalus, tuo labiau kad bus pas jus ir su savo vaiku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenastar17 @ 2012 10 11, 20:25)
Nežinau ar aplamai palikčiau auklei savaitei vaiką. Nebent pati netureciau tevų ir vyras irgi. Yra seneliai tokiems atvėjams blush2.gif

o jei senelei nei vieni nei kiti nepasilieka.?ka tokiu atveju daryti ?
Atsakyti
QUOTE(JM @ 2012 03 08, 14:57)
Nesuprantu to aikciojimo,kad maza kaina siuloma.

Niekas nevercia eiti dirbti,niekas nebruka..parasytas skelbimas,kam reikes tas atsilieps i ji.
Jei seima tik tiek gali moketi,tai tiek ir siulo....ko netenkina tokia kaina,tas ir neis dirbti.
O kazkam gal labai reikalingi pinigeliai ir eis ir atidirbs tas 2 savaiteles.

Graudziausia,kad kai darbo zmones neturi,bet neis nors ir laikinai,kad nors kazkiek pinigeliu uzsidirbti......nes atlygis siulomas mazas ir svaiciojama apie oruma,garbes pazeidima ir kito menkinima. cool.gif

Buna zmoniu,kurie su aukstaisiais ir vakarais eina papildomai kur nors patalpas valytis uz minimuma,kad prisidurti ir prakusti ateiciai.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(aistuole20 @ 2012 10 12, 15:43)
o jei senelei nei vieni nei kiti nepasilieka.?ka tokiu atveju daryti ?

paliekam ir nematau vargo, man zymiai ramiau, kai vaikai mano namuose, savo lovose miega ir buna savoje erdveje thumbup.gif paliekam ir 3 , ir 4 naktis, skambinam, klausiam kaip sekasi, as buciau daug labiau susrupinus, jei palikciau pas senelius, bet jie ir noro didelio nerodo, o aukle - visada mielai, zino namu taisykles, kaip gaminti maista, kaip rengti, kaip elgtis su jomis..man tai pasaka wub.gif tokiu atveju mes mokam ir uz diena ir uz nakty ta pati
Atsakyti