Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

QUOTE(Kyvis @ 2012 07 22, 14:52)
Sakykit, o uz dvieju vaikuciu prieziura dvigubai mokate? Ir kaip yra su savaitgaliais ir vakarais, ar galioja tas pats valandinis ikainis kaip dienos metu?

Jūsų atveju vaikučiai dar maži. Todėl auklei daug daugiau darbo, negu su savarankišku kokių 10 metų vaiku. Tai gal reikėtų mokėti pusantro karto daugiau. O savaitgaliais tai jau savaime aišku, kad nuo pusantro iki dvigubai daugiau.
Atsakyti
O ar yra mamyciu, samdanciu auklyte naktmis? Ieskome naujos aukles, tai mastom ar ikainiai nepasikeite 4u.gif
Atveztume i namus pas auklyte 3metuku mergyte 20:30, pasiimtume 07:00 val. g.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif Noreciau paklausti, gal kas samdesi auklyte parai? Idomu kokia +- kaina? Pvz jai reiktu ishvaziuot anksti ryte ir palikt 8men vaikuti iki kito ryto? (savo namuose)
Labai aciu uz atsakymus 4u.gif
Atsakyti
Labukas, patyrusios mamytės;)

Norėjau Jūsų paklausti, kiek Vilniuje mokama auklei be patirties? Turiu pedagoginį išsilavinimą, man 27 metai, labai myliu vaikus ir norėčiau dirbti aukle. Noriu ieškoti tokio darbo, taičiau net neisivaizduoju, kiek galima prašyti už savo paslaugas. Kaip skiriasi valandinės ir pastovios auklės atlygis?

Labai Jums ačiū už atsakymus;)
Atsakyti
QUOTE(erute85 @ 2012 08 12, 13:59)
Labukas, patyrusios mamytės;)

Norėjau Jūsų paklausti, kiek Vilniuje mokama auklei be patirties? Turiu pedagoginį išsilavinimą, man 27 metai, labai myliu vaikus ir norėčiau dirbti aukle. Noriu ieškoti tokio darbo, taičiau net neisivaizduoju, kiek galima prašyti už savo paslaugas. Kaip skiriasi valandinės ir pastovios auklės atlygis?

Labai Jums ačiū už atsakymus;)

Sveikute mirksiukas.gif Ziuriu cia nelabai aktuali temute, neskuba mamytes atsakyt g.gif
Ash pati nemazai dirbus auklyte, turiu tikrai daug patirties su vaikuciais nuo 0 iki 8 metuku smile.gif Galiu pasakyt, kad auklyte be patirties galetu pradet mazdaug nuo 5lt manau uz val. Aishku dar daug kas priklauso ir nuo vaikucio amziaus, ka teveliai nori kad auklyte darytu namuose, kaip uzsiimtu su vaikiuku ir tt...
Cia jau idividualiai su teveliais aptariama susitikus...
Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos! patarkite, koks gali buti valandinis mokestis auklei Vilniuje, jei vaikuciai dvynukai? pradejau dairytis aukles, visos, kurioms skambinau, dabar praso 10-12 lt uz val. cia normali kaina?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anyka: 24 rugpjūčio 2012 - 17:45
QUOTE(anyka @ 2012 08 24, 17:40)
Sveikos, merginos! patarkite, koks gali buti valandinis mokestis auklei Vilniuje, jei vaikuciai dvynukai? pradejau dairytis aukles, visos, kurioms skambinau, dabar praso 10-12 lt uz val. cia normali kaina?

Na mano nuomone daugoka 10-12lt, manau jeigu aukle valandine 8lt/val butu normalus atlyginimas dienos metu, o jeigu pastovus nustatytas menesinis atlyginimas gali buti ir maziau uz valanda. Cia su dvynukais.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sea111: 24 rugpjūčio 2012 - 18:10
QUOTE(sea111 @ 2012 08 24, 19:05)
Na mano nuomone daugoka 10-12lt, manau jeigu aukle valandine 8lt/val butu normalus atlyginimas dienos metu, o jeigu pastovus nustatytas menesinis atlyginimas gali buti ir maziau uz valanda. Cia su dvynukais.

Aciu uz atsakyma. mano nuomone panasi, bet kai ne viena praso, pradedi abejuoti
Atsakyti
QUOTE(anyka @ 2012 08 24, 20:41)
Aciu uz atsakyma. mano nuomone panasi, bet kai ne viena praso, pradedi abejuoti

pasiulikyte savo alga,o ne klauskyte kiek nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2012 08 24, 20:49)
pasiulikyte savo alga,o ne klauskyte kiek nori 4u.gif

Butent, labai teisingai, o noret gali ir dar daugiau.
Atsakyti
Laba diena,
noriu paklaust auklyčių. Prižiūrint 2 vaikus(5 ir 6 metai) 10 val per savaitę, ar normali val kaina -7-8litai? Įsipareigosim, kad į mėn išeitų ne mažiau kaip 300 lt, sumokėsim už puse nuolatinio. Jei vaikai sirgs, mokėsim papildomai, bet serga retai.(darbas- paimti iš darželio ir pabūti kol tėvai grįš) Tik vaikų priežiūra.Miestas Vilnius.

Norėčiau žinot, ar patrauklus šis pasiūlymas iš auklyčių puses. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raistė: 28 rugpjūčio 2012 - 20:44
QUOTE(Raistė @ 2012 08 28, 21:43)
Laba diena,
noriu paklaust auklyčių. Prižiūrint 2 vaikus(5 ir 6 metai) 10 val per savaitę, ar normali val kaina -7-8litai? Įsipareigosim, kad į mėn išeitų ne mažiau kaip 300 lt, sumokėsim už puse nuolatinio. Jei vaikai sirgs, mokėsim papildomai, bet serga retai.(darbas- paimti iš darželio ir pabūti kol tėvai grįš) Tik vaikų priežiūra.Miestas Vilnius.
Norėčiau žinot, ar patrauklus šis pasiūlymas iš auklyčių puses. g.gif

Manau labai patrauklus mirksiukas.gif
Atsakyti