Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

Labuka, kokie tarifai Siauliuose? smile.gif ieskau auklytes kuri su mazu leliuku pabutu viena ar pora kartu per savaite po 2-3val. Dazniausia po pietu ar vakare, kol su tetuku keliautume i koki kina smile.gif
Atsakyti
Idomu kokie realus tarifai Vilniuje????
Ar cia aukles praradusios realybes jausma g.gif prasideda nuo 10 lt/h g.gif ( cia " pasiulymai" is skelbimu ) Beje siulymas buvo visai darbo dienai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo JM: 12 sausio 2012 - 21:10
QUOTE(JM @ 2012 01 12, 22:10)
Ar cia aukles praradusios realybes jausma g.gif prasideda nuo 10 lt/h  g.gif ( cia " pasiulymai" is skelbimu ) Beje siulymas buvo visai darbo dienai 4u.gif

dar vis tokių kainų yra g.gif daugiausiai kiek esame sutare abi pusės(reikėjo vaikiukui valgyti daryti ir kaip visoms lavinti,žaisti,į lauką vesti,migdyti ir susidėti tvarkingai žaisliukus kai grįžta tėvai) 7 lt.
Atsakyti
kainos pakilo,nuo 10 lt/val,mes mokame 5lt/val vilnius
Atsakyti
QUOTE(Dailidyte @ 2012 01 12, 20:43)
Labuka, kokie tarifai Siauliuose? smile.gif ieskau auklytes kuri su mazu leliuku  pabutu viena ar pora kartu per savaite po 2-3val. Dazniausia po pietu ar vakare, kol su tetuku keliautume i koki kina smile.gif

Aš manau, kad kai tiek mažai valandėlių, tai ir miestas nelabai svarbu, vistiek kokių 20 už tą laiką, nes nemanau, kad nustačius valandinį atlygį 5 lt/h kokia nors auklytė ateitų dėl 10ties litų 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Torija* @ 2012 01 04, 18:01)
Sveikos. kiek turieciau moketi auklei studentei, kuri ziuretu 5 metu vaika. valgyt ir tvarkytis nereikia, tik  but ir zaist su vaikuciu. transporto islaidos atskirai. kiek butu valandinis mokestis? ir kiek uz visa vakara, kai lieka nakvot ( ji yra musu pazistama, tai manau del miegojimo svetimuose namuose nebutu problemu)

Vaikas didelis, tai gal kokius 6 lt/val, ne daugiau... O už naktį kažkaip irgi visai simboliškai, prie 5mečio naktį keltis jau nereikia, tai tik miegot ramiai, o dar juo labiau jei pažįstama) g.gif
Papildyta:
QUOTE(JM @ 2012 01 12, 22:10)
Ar cia aukles praradusios realybes jausma g.gif prasideda nuo 10 lt/h  g.gif ( cia " pasiulymai" is skelbimu ) Beje siulymas buvo visai darbo dienai 4u.gif

Jei nori 10 lt/h, tada tikrai praradusios realybės jausmą smile.gif
Atsakyti
na skaitau apie valandines ir vis mastau ar imti per agenturas ar pasikliauti skelbimais smile.gif Reikia man valandines aukles, kartais 2-3val i savaite, bet dazniau savaitgaliai ir nakciai. pagrinde reiktu priziureti 1.5metu berniuka, bet dar yra jo sesyte 5metu.. ji butu namie,bet cia dar butu ir senelis, kuris su ja gal daugiau uzsiema :0 Gal kuri turi pasiulymu rekomendaciju auklytes Vilniuje, man reiktu mazdaug nuo balandzio men smile.gif manau butu normalu moketi pora litu daugiau del antro vaiko namuose g.gif
Atsakyti
Butu idomi jusu nuomone, kiek reiktu moketi auklei, kuri priziuretu beveik 2 metu berniuka tarkim 5 val per diena, ty iki pietu miego, kiekviena diena tuo paciu metu? Reiktu eitii lauka, gaminti valgyti, susitvarkyti. veiksmas vilniuje.
Atsakyti
QUOTE(spurgute @ 2012 01 22, 20:56)
na skaitau apie valandines ir vis mastau ar imti per agenturas ar pasikliauti skelbimais smile.gif Reikia man valandines aukles, kartais 2-3val i savaite, bet dazniau savaitgaliai ir nakciai. pagrinde reiktu priziureti 1.5metu berniuka, bet dar yra jo sesyte 5metu.. ji butu namie,bet cia dar butu ir senelis, kuris su ja gal daugiau uzsiema :0  Gal kuri turi pasiulymu rekomendaciju auklytes Vilniuje, man reiktu mazdaug nuo balandzio men smile.gif manau butu normalu moketi pora litu daugiau del antro vaiko namuose  g.gif

Du už vieno kainą lotuliukas.gif Jug vistiek ta sesytė bus ten, kur veiksmas vyksta, ar žadat ją užrakinti, kai auklė ateis, kad nebendrautų g.gif Mažius eis į lauką, o sesę senelis laikys prie lango, kad iš toli pasižiūrėtų g.gif Sakau taip todėl, kad pati buvau į tokią situaciją pakliuvus. Buvo žiauriai gėda, kai supratau, kad su vyresnėle (irgi tokia tarp kitko, dažniau pas diedukus būdavo tam pačiam name)veiklos atsirado dar daugiau, nei su tuo vaiku, kuriam auklė buvo samdyta blush2.gif Mokestis axtra tvarka buvo padvigubintas blush2.gif Kito šeimos vaiko neskaičiuoti galima tada, jei jis pats ir gali jau pabūti už auklę ir išleisti Jus valandėlei su reikalais...
Atsakyti
sveikos manos,gal kas samdote aukle siauliuose?kokios kainos?turiu omenyje ne vakandine aukle o kasdien ateinancia 9val darbo dienai.?
Atsakyti
QUOTE(Rūta Mėta @ 2012 01 24, 20:57)
Du už vieno kainą lotuliukas.gif Jug vistiek ta sesytė bus ten, kur veiksmas vyksta, ar žadat ją užrakinti, kai auklė ateis, kad nebendrautų g.gif Mažius eis į lauką, o sesę senelis laikys prie lango, kad iš toli pasižiūrėtų g.gif Sakau taip todėl, kad pati buvau į tokią situaciją pakliuvus. Buvo žiauriai gėda, kai supratau, kad su vyresnėle (irgi tokia tarp kitko, dažniau pas diedukus būdavo tam pačiam name)veiklos atsirado dar daugiau, nei su tuo vaiku, kuriam auklė buvo samdyta blush2.gif Mokestis axtra  tvarka buvo padvigubintas blush2.gif Kito šeimos vaiko neskaičiuoti galima tada, jei jis pats ir gali jau pabūti už auklę ir išleisti Jus valandėlei su reikalais...

Man irgi panašiai buvo, tik maniškėje šeimoje vyresnėlė buvo ne 5 metų, o jau 5 klasėje. Iš pradžių negalvojau, kad mano darbui tai darys įtakos, bet viskas įsibėgėjo iki to, kad aš jai pamokas pradėjau padėt paruošt, valgyt darydavau jai atskirai, kartu į kiemą eidavom ir man reikėdavo ją drausmint (įvairiose situacijose dėl nesaugių veiksmų), po jos visą betvarkę tvarkydavau, nes mergaitė net nusilupusi obuolį neišmesdavo odelių, na žodžiu reikėdavo pilnai ją apšokinėt, o iš mamytės jokių "bonusų" už papildomą vargą net žodžiu nebuvo...
Atsakyti
as cia su kita situacija sivakar susiduriau..priziuriu kartais toki berniuka 4 metu,jis turi pusesere 7m.taigi,kadangi dabar tokie salciai,daug kas vaiku neveda i mokyklas/darzelius ir iesko kas su jais pabus.na tai skambina man to berniuko tevelis ir klausia ar galeciau pabuti su vaiku nuo 10 iki 18 val.kadangi esu laisva,sutikau pagelbeti,zmogus nenori saldyt vaiko,vest i darzeli drinks_cheers.gif po gal valandos paraso man zinute to berniuko mamos sese ir paklausia ar galeciau pabut su jos vaiku nors puse dienos,nes vaiko nepriema i mokykla. papildysiu,kad vaikas yra pirmokele,reikalaujanti daug demesio,net is zmoniu,kuriuos pirma karta gyvenime mato,neklusni,pykstasi su mazuoju del zaislu ar pan blink.gif atsakiau mamytei,kad busiu su berniuku ir jei nori,gali paskambinti teciui,pabandyti susitarti,paziuresiu tada abu vaikus.zodziu jie susitare,viskas ok,bet darbas man prasides nuo 8.30!berniuko tevai man moka po 5,5,tai gautusi man 44lt nuo 10 iki 18 uz viena vaika.gerai,kad as paklausiau dar siandien kaip man zada moketi... doh.gif atrase zinute-na,kadangi vaikai du,tai truputi daugiau-apie 60,65 lt. blink.gif sakau nepykit,bet su vienu vaiku as gausiu 44 pradejusi darba 1,5 val veliau,o Jusu vaikas yra vyresnis,amziaus skirtumas,t blink.gif gi as visa diena (9,5 val) neziuresiu mergaites uz 21 lt.sakau be 80 as nesutinku.ir taip jiems gaunasi +36 uz kita vaika,is kuriu 8 lt uz darbo pradzia anksciau 1,5 val ir 28 uz pati vaika.dar plius vaikas nemiega pietu miego,ja reikes tramdyti,kol mazasis miegos,o abieju lovos stovi siuo metu butent jos kambary doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo salunja: 29 sausio 2012 - 20:29
QUOTE(salunja @ 2012 01 29, 21:28)
as cia su kita situacija sivakar susiduriau..

Esate teisi, ir skaičiuojate teisingai g.gif Kita vertus, vaikų mamos pasitarusios kad žiauriai brangiai šalčiai apsieina, gali susirast kitą išeitį g.gif Taigi pačiai spręsti, ar žvirblis rankoj, ar briedis lankoj g.gif O gal ir sutiks su prašoma suma g.gif
Papildyta:
QUOTE(*Zizu* @ 2012 01 29, 11:20)
Man irgi panašiai buvo...

Ech, tas lietuviškas kuklumas...
Atsakyti