sveikos,
koks dabar yra normalus valandinis atlygis auklei Kaune?
QUOTE(*Zizu* @ 2011 10 31, 21:36)
Manau be 20lt dviem valandom auklei neapsimoketu vaziuoti. Aisku jei valandu daugiau tai valanda pigesne. Bet 2-3val. min. 20lt.
kol dirbdavau aukle, turėjau tokių variantų, kad kviesdavosi po 2-3 val., tai 20 ir gaudavau. Nes už mažiau kaži kas važiuos
QUOTE(aistuliaa @ 2011 11 07, 10:29)
kol dirbdavau aukle, turėjau tokių variantų, kad kviesdavosi po 2-3 val., tai 20 ir gaudavau. Nes už mažiau kaži kas važiuos
Aš igi taip manau. Jei dirbti visą dieną ar bent jau didžiąją dienos dalį, galima tartis ir už 5Lt/val. Bet jei porai valandų, aš irgi tariuosi už 20Lt sumą.
Sveikos
Kiek reiketu moketi auklytei uz pabuvima su beveik 5m. dvynukemis 2-3 kartus per savaite vakarais (po ~2 valandas). Reiketu tik pabuti, kokia knyga paskaityti, piesti ar kitaip uzimti vaikus. Nei maisto ruosti, nei maitinti nereikia.
Veiksmas Palangoje.
Ir gal cia yra skaitanciu palangiskiu auklyciu, tai galetumet parasyti man a/z
Kiek reiketu moketi auklytei uz pabuvima su beveik 5m. dvynukemis 2-3 kartus per savaite vakarais (po ~2 valandas). Reiketu tik pabuti, kokia knyga paskaityti, piesti ar kitaip uzimti vaikus. Nei maisto ruosti, nei maitinti nereikia.
Veiksmas Palangoje.
Ir gal cia yra skaitanciu palangiskiu auklyciu, tai galetumet parasyti man a/z
Sveikos, man iškilo toks poreikis nuo Naujų metų ieškotis pagalbos, kas galėtų 7-metę dukrą apie 17 val. paimti iš prailgintos grupės mokykloje, parvesti namo (kol kas nenorim rizikuot paleist vienos, kadangi gana judrus eismas ir kelios perėjos pakeliui į namus) ir pabūti iki kokios 19 val., kol aš grįšiu iš darbo, t.y. bendrai gautųsi pora val. per dieną penkias dienas per savaitę. Veiksmas Vilniuje.
Kiek už tai reikėtų mokėt?
Kiek už tai reikėtų mokėt?
QUOTE(Regute131 @ 2010 11 14, 12:25)
Miela mamyte, Jūs tikriausiai nežinote darbo įstatymų. Nuo 23 iki 6 val. yra naktinis darbas už kurį mokama nuo 1,5 iki 2 kartų daugiau. Taip pat ir už šeštadienius sekmadienius. Darbas yra darbas. Ir iš viso , nežinau ar už tokį atlyginimą rasite padorią auklę.
Tiesą pasakius, radome visai šalimais gyvenantį nuostabų žmogų, pas kurį vaikutis tiesiog veržiasi. Kodėl jūs kišate darbo įstatymus bendrame auklės ir tėvų sutarime? Jei taikote įstatymus, tuomet reikėtų ir darbinti teisėtai, mokėti mokesčius ir t.t.
QUOTE(uogytee @ 2010 11 18, 02:33)
Tai jeigu cia taikote darbo istatymus, tai manau tada ir mokekite ir auklei ir valstybei mokescius. na kiek esu ziurejus vaikus nakti, tai is karto pasakau, nakti as miegojau su vaiku, o ne dirbau..Aisku tevai uz nakti prideda, bet tikrai savo nuoziura.. ir esu as patenkinta tiek kiek gaunu..Kaip ir gaudama 5lt uz valanda dirbdama diena - jei tevai gali moketi daugiau, tada dekinga ir uz tai.
Ir kiek ziuredavau vaikus nakti - isimiegodavau kuo puikiausiai. .atsakomybe visada yra ir diena ir nakti..bet vaikas miegoti tikrai netrukdo. cia iskyla klausymas, kokio darbo ieskom? Pilnai suprantu, jei tai vienintelis darbas kuris nesa pajamas, tad ir kainas uzsikeliam - tikedamasi uzsidirbti daugiau..pvz as juos ziuriu tik del per dideles meiles vaikam, o ne kad uzdirbti milijona..ir kazkaip nelabai megstu kai mane vadina aukle, nes mano tikslas yra buti vaikui ne aukle, o tiesiog drauge...
Ir kiek ziuredavau vaikus nakti - isimiegodavau kuo puikiausiai. .atsakomybe visada yra ir diena ir nakti..bet vaikas miegoti tikrai netrukdo. cia iskyla klausymas, kokio darbo ieskom? Pilnai suprantu, jei tai vienintelis darbas kuris nesa pajamas, tad ir kainas uzsikeliam - tikedamasi uzsidirbti daugiau..pvz as juos ziuriu tik del per dideles meiles vaikam, o ne kad uzdirbti milijona..ir kazkaip nelabai megstu kai mane vadina aukle, nes mano tikslas yra buti vaikui ne aukle, o tiesiog drauge...
QUOTE(mėta @ 2010 11 25, 17:25)
Nesutinku, kad pasilikimas "miegojimas" aukles nakciai nera darbas. Zmogus ne savo namuose, miega jautriau, o gal is atsakomybes jausmo ir visai budrauja. Uz darba turi buti atlyginta. Zinoma, jei paciai auklei tinka 20 Lt., Man tai geda butu ir siulyti tiek. Mes su savo aukle sutare papildomos valandos (nesvarbu savaitgalis ar naktis) mokame 5 Lt./val. Darbo valandos turi didesni tarifa.
Matyt nematėte darbo, jei manote, jog daugų daugiausiai budėjimas prie vaiko naktį yra darbas. Turėjome viso tris aukles, ir nei viena nesiskųsdavo nei užmokesčiu, nei nemiga, nei vaiko blaškymųsi.
Sveikos mamyte ir aukles
noriu Jusu nuomones mano mama dirbo aukle priziurejo berniuka nepilnai 2 metuku, o kartas tekdavo priziuret visus tris vaikus, dar 4 ir 7 metu broliukus. uz viena vaika jai mokedavo 5 lt val uz du 6 lt uz visus tris 7 lt.
dabar pastovios prieziuros nebereikia. aukle reikalinga kai vaikas serga arba kai nori iseiti tevai kur i rengini. mokestis liko toks pats. i prieziura ieina valgio gaminimas. veiksmas Vilniaus miete, tiksliau uzmiestyje iki darbo keli kilometrai pestute, atgal atveza.
kaip jusu mamymu ar mokestis kaip uz valandine aukle yra normalus?
priziuret dabar reikia nuo 2 iki 6 val ne kiekviena diena?
aciu
noriu Jusu nuomones mano mama dirbo aukle priziurejo berniuka nepilnai 2 metuku, o kartas tekdavo priziuret visus tris vaikus, dar 4 ir 7 metu broliukus. uz viena vaika jai mokedavo 5 lt val uz du 6 lt uz visus tris 7 lt.
dabar pastovios prieziuros nebereikia. aukle reikalinga kai vaikas serga arba kai nori iseiti tevai kur i rengini. mokestis liko toks pats. i prieziura ieina valgio gaminimas. veiksmas Vilniaus miete, tiksliau uzmiestyje iki darbo keli kilometrai pestute, atgal atveza.
aciu
QUOTE(evelinukass @ 2011 11 23, 12:46)
Sveikos mamyte ir aukles
aciu
aciu
na mano nuomone jei reik pabut su vaikais 2 val ir gaut uz tai 14lt plius dar reiktu eiti kelis km pestute tai biski pasityciojimas ,manau turetu but kazkoks minimumas dienos.
QUOTE(margustas @ 2011 11 23, 14:22)
na mano nuomone jei reik pabut su vaikais 2 val ir gaut uz tai 14lt plius dar reiktu eiti kelis km pestute tai biski pasityciojimas ,manau turetu but kazkoks minimumas dienos.
poros valandu dar neteko dirbt. kok kas gaudavosi po 4 -6 val.....
QUOTE(evelinukass @ 2011 11 23, 14:07)
poros valandu dar neteko dirbt. kok kas gaudavosi po 4 -6 val.....
seip jau valandines ikainis didesnis,nei pastovios.as asmeniskai be 10lt uz 3 vaikus net i kalbas neiciau.
Sveikos. kiek turieciau moketi auklei studentei, kuri ziuretu 5 metu vaika. valgyt ir tvarkytis nereikia, tik but ir zaist su vaikuciu. transporto islaidos atskirai. kiek butu valandinis mokestis? ir kiek uz visa vakara, kai lieka nakvot ( ji yra musu pazistama, tai manau del miegojimo svetimuose namuose nebutu problemu)
Sveikos mamytes. Pas mane tokia situacija. Ieskau valandines aukles dviem vaikams ir net nezinau kiek moketi uz val. Esam is mazo miestelio (Jonavos). Gal yra Jonaviskiu mamu ar aukliu, kurios gali man ka nors patart? Is anksto dekoju.