Įkraunama...
Įkraunama...

Valandinis,savaitgalinis,naktinis mokestis auklei

visada yra rizika, kad gaus geresni pasiulyma..jei taip nutiktu, ir man tas zmogus buutu reikalingas, stengciausi kazkaip ji islaikyti..
beje, mano aukle ziuri du vaikus,bet kaina visada moku didesne, nesvarbu,kad buna tik su vienu vaiku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 10 02, 15:08)
visada yra rizika, kad gaus geresni pasiulyma..jei taip nutiktu, ir man tas zmogus buutu reikalingas, stengciausi kazkaip ji islaikyti..
beje, mano aukle ziuri du vaikus,bet kaina visada moku didesne, nesvarbu,kad buna tik su vienu vaiku ax.gif

O Jus taip lengvai keiciate darba,man butu sunku pakeisti blush2.gif
Gal as pagal save skaiciuoju,nes vienam darbe uz 6 valanda ,gaunutiek pat kiek kitam uz 3,bet ne uzka nenoreciau kitam dirbti 9 valandu(siulo ) ax.gif ir kitas darbas nuo namu 5 minuciu eimo,o i pirma 12 km.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolantamed: 02 spalio 2011 - 14:15
as darbo lengvai nekeiciu, turiu galvoje, kad as moku tiek, bet visada tikybe yra, akd kazkas pasiulys mano auklei daugiau...toki atveju, stengciausdi suktis taip, kad galeciau padiinti darbo uzmokesti ir islaikyti aukle, ziema mums taip buvo, ji gavo siek tiek pelningesni darbeli, pasisake mums, kadangi nenorejom kito zmogaus, viski apie 4 metus su vaikais ji, tad pakeleme menesini atlyginima ir nutareme, kad ta suma jos nelieciami pinigai, neisdirbus, ji juos vistiek gaus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MEET @ 2011 10 02, 15:39)
as darbo lengvai nekeiciu, turiu galvoje, kad as moku tiek, bet visada tikybe yra, akd kazkas pasiulys mano auklei daugiau...toki atveju, stengciausdi suktis taip, kad galeciau padiinti darbo uzmokesti ir islaikyti aukle, ziema mums taip buvo, ji gavo siek tiek pelningesni darbeli, pasisake mums, kadangi nenorejom kito zmogaus, viski apie 4 metus su vaikais ji, tad pakeleme menesini atlyginima ir nutareme, kad ta suma jos nelieciami pinigai, neisdirbus, ji juos vistiek gaus smile.gif

Tai pas jus eina kalba apie darbo vaiku ligos atveju, o as kalbu apie darba iki vasaros.
Atsakyti
QUOTE(jolantamed @ 2011 10 02, 16:06)
Tai pas jus eina kalba apie darbo vaiku ligos atveju, o as kalbu apie darba iki vasaros.

na, ji ateina kiekviena diena pas vaikus, ligos atveju as namuose pati
Atsakyti
gal teko kuriai mamytei samdyti extra aukle per agentura?
Atsakyti
Sveikos, norėjau paklausti kiek Kaune mokate auklei kurios prireikia kas 3-ečią ar 4-tą dieną, dienos darbo valandomis?
Atsakyti
Sveikos mirksiukas.gif
Kiek dabar kainuoja valandine aukle Vilniuje?
Papildyta:
Ir dar - kur susirasti patikima aukle?
Atsakyti
Sveiki, norejau paklausti, kiek mokate valandinei auklei savaitgaliais? ir kiek mokate jei reikia pabuti su nakvyne, tarkim apie para? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(geidene @ 2011 10 27, 15:50)
Sveiki, norejau  paklausti, kiek mokate valandinei auklei savaitgaliais?  ir kiek mokate jei reikia pabuti su nakvyne, tarkim apie para? smile.gif

Iš savo patirties - savaitgaliais valandinis būdavo toks pat kaip ir darbo dienomis wink.gif o naktį galima maždaug paskaičiuoti vaiko miego laiką ir mažiau mokėti. Man už vaiko miego laiką mokėdavo 2-3 lt mažiau, nes ir pati tuo laiku iš esmės miegodavau.
Atsakyti
ui, gerai mamoms, kuriu aukles nakty ima maziau, musu nesideri biggrin.gif jei para, tai para biggrin.gif nes isties, amze muistosi, reikia uzklot, o ir musu aukle nemiega normaliai... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tomawru @ 2011 09 29, 09:56)
kiek vilniuje kainuoja valandine aukle,mazdaug vidurkis?na tarkim i savaite viena karta issikviest po pora valandu?

Manau be 20lt dviem valandom auklei neapsimoketu vaziuoti. Aisku jei valandu daugiau tai valanda pigesne. Bet 2-3val. min. 20lt.
Atsakyti