Sveikos,
įsirašau į žaidimą
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
frederica
spaNguolė
vienintelė
vladislo
Žydraakė
Mustachio
rarity
Egipta
Nieliuke
*smile*
Marile
Maggie, imk baliončiką viskas bus gerai
Akasha, sutinku dėl tos kojos, iškart krenta į akis o daugiau nenusimanau
Melodi, o man faina foto, kažką turi tokio gal norėtųsi dar kokio ypatingesnio apšvietimo, bet gal nusišneku
Akasha, sutinku dėl tos kojos, iškart krenta į akis o daugiau nenusimanau
Melodi, o man faina foto, kažką turi tokio gal norėtųsi dar kokio ypatingesnio apšvietimo, bet gal nusišneku
QUOTE(*smile* @ 2010 11 18, 13:13)
Taigi, įsirašau
P.S. tik leiskit pirmą foto atsiųsti po savaitgalio, prašauuuuuu (iki savaitgalio nieko nespėsiu padaryt....)
P.S. tik leiskit pirmą foto atsiųsti po savaitgalio, prašauuuuuu (iki savaitgalio nieko nespėsiu padaryt....)
oi kaip faina kai tiek dalyvaujanciu!!!
Pirma foto siunciam per savaite nuo siandien, tai ateinanti ketvirtadieni siusiu visiems gauta burtu keliu foto atgal.
Nuotrauku lauksiu el.pastu, parasysiu visiems vakare i az adresiuka (turbut cia per sm nelabai kaip nuotraukos siunciasi?)
Maggie, laikykis
QUOTE(bizyte @ 2010 11 18, 13:10)
Cia vakar namu salygom, apsvietimas is 2 sonu stoglangiai Tamsu kaip s....niurus laikas, namie sunku fotkint darosi
O siaip, kompo neturejimo kurybines atostogos ne i nauda isejo. Grysiu visko is naujo mokytis, nei nei minciu, nei polekio nebeliko
QUOTE(mamagute @ 2010 11 18, 12:28)
ačiū brumbrumai už atsakymą, labai svarbu naujokėms, kad kas pastebi Mažiausias f2,8. Tiesiog knygoj mačiau pvz- arčiau esančios gėlės išsilieję, o žmonės, esantys toliau ,ryškūs
Dar norėjau pasitikslint ,kokia tos pirmos užduoties esmė Fokusas...Kai aš fotkinu iš arti, su macro, tai taip-tai matosi ryškiai į ką sufokusuota, o kiti daiktai išsilieję(ar svarbu tas išsiliejimas-kad mokėtume išgaut ) O jei fotkinu sufokusavus į tolimesnį daiktą, neįgudusiai akiai atrodys, kad fokusas, o įgudusiai-kad ne. Tai ar todėl fotkinam su išsiliejimais, iš arti (man pavyksta tik arti tuos daiktus susidėjus, iš arti fotkinant ), kad ryškiai matytume, kur fokusas Ar ,pvz, galim fotkint tolimus daiktus(bet su fokusu ) Dar kartą pakartoju- čia kalbant apie pirmą užduotį) Nežinau, ar aiškiai paklausiau, bandysiu dar tikslint, jei ką
Dar norėjau pasitikslint ,kokia tos pirmos užduoties esmė Fokusas...Kai aš fotkinu iš arti, su macro, tai taip-tai matosi ryškiai į ką sufokusuota, o kiti daiktai išsilieję(ar svarbu tas išsiliejimas-kad mokėtume išgaut ) O jei fotkinu sufokusavus į tolimesnį daiktą, neįgudusiai akiai atrodys, kad fokusas, o įgudusiai-kad ne. Tai ar todėl fotkinam su išsiliejimais, iš arti (man pavyksta tik arti tuos daiktus susidėjus, iš arti fotkinant ), kad ryškiai matytume, kur fokusas Ar ,pvz, galim fotkint tolimus daiktus(bet su fokusu ) Dar kartą pakartoju- čia kalbant apie pirmą užduotį) Nežinau, ar aiškiai paklausiau, bandysiu dar tikslint, jei ką
na kaip ir išėjo- pirmas planas išplaukęs(gal tiksliau daiktas), o toliau esantis(gerokai)ryškus Išėjau į lauką ir kažkaip 'daėjo' ,ką reik daryt Čia aš pasišneku viena sau...
QUOTE(Akasha @ 2010 11 18, 10:58)
Na pirma visai faina, man patinka tie lempu bluksniai, tik gal ilgesniu noretusi Ir kompozicijos kiek kitokios noretusi... Aisku lengva man cia pasakoti, kai pati nebandziau
Visu pirma, tai persviesta... visu antra, tai nu betvarke biski... kazkaip nettvarkingai tie ziedeliai nukapoti.... tokiose situacijose reikia ieskoti idomesnio kampo ziuret atstuma, kad arba visi ziedai graziai tilptu, arba tada tik viena imti ir bandyti is arciau fotografuoti...
Nu tavo pasakos tokios pasakiskos
O as labai prasau jusu kritikos.... Vakar bandziau fotografuoti studijoje Be jokio didelio pasiruosimo ir be dideliu koncepciju.... tiesiog portretines foto... Buvo labai smagu ir idomu.... Bet supratau, kad dar daug mokytis ir mokytis studijinio apsvietimo meno.... Metu viena kolkas jusu kritikai....
Visu pirma, tai persviesta... visu antra, tai nu betvarke biski... kazkaip nettvarkingai tie ziedeliai nukapoti.... tokiose situacijose reikia ieskoti idomesnio kampo ziuret atstuma, kad arba visi ziedai graziai tilptu, arba tada tik viena imti ir bandyti is arciau fotografuoti...
Nu tavo pasakos tokios pasakiskos
O as labai prasau jusu kritikos.... Vakar bandziau fotografuoti studijoje Be jokio didelio pasiruosimo ir be dideliu koncepciju.... tiesiog portretines foto... Buvo labai smagu ir idomu.... Bet supratau, kad dar daug mokytis ir mokytis studijinio apsvietimo meno.... Metu viena kolkas jusu kritikai....
O man ne tik koja užkliuvo bet ir pati kompozicija, kažkaip į šona slinčiau, nesijaučiu pati tvirtai kad kritikuot galėčiau bet tuo pačiu ir pati bandau mokintis. Fona vientisesni daryčiau, dabar labiau braško. O kaip sugėbėt pastebėt tokias klaidas, kol dar mygtukas nenuspaustas... ir man klausimas
QUOTE(Melodi @ 2010 11 18, 12:25)
šiaip smagiia labai žiūrisi, pats kampas patiko bet tada alkūnės tikrai labai trūksta.
O.o smagu tave cia matyt!!!
Foto zaidimui gali buti bet kokio tema? Is archyvu siust negalima?
na gerai, vėl ND2 pasakykit, kad bent minimalus postūmis yra. nes aš lyg ir matau "kad pagavau kampą"
f 5,3
f 8
f 10
kitas variantas
f 5,3
f 8
f10
f 5,3
f 8
f 10
kitas variantas
f 5,3
f 8
f10
man atrodo, kad su suniuku tikrai gerai
Isila, o pas tave F maziausias koks?Antras variantas su suniuku manau gerai:)jei pagavai esme:)