Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 18:39)
Dar imetu keleta nuotrauku, nes diena i darbuka skubejau ir nespejau.  blush2.gif

Antra man graziausia
Kitos nekabina 4u.gif

QUOTE(Tiga @ 2010 11 17, 19:17)
Ankstyvas pirmadienio rytas smile.gif

Wow, koks grazus tas ankstyvas rytas buna.....
Pirma man labiausiai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 22:18)
tai leveliai cia kur PS, Image->Adjustments->Levels. ir pastumdai ten tuos trikampiukus vos vos kairen desinen smile.gif

Na bet ka jie duoda? Ryskumui cia, sviesumui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2010 11 17, 21:23)
Antra  man graziausia
Kitos nekabina  4u.gif 
Wow, koks grazus tas ankstyvas rytas buna.....
Pirma man labiausiai  wub.gif

Ačiū smile.gif Realiai šimtą kartų gražesnis! smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif
user posted image
Tai pasakom - The End biggrin.gif
Ką darom su dezertyrėm lotuliukas.gif Bausti negalima pasigailėti. Kur dėsite kablelį?

Jungiuos naujame žaidime 4u.gif
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
frederica
Atsakyti
ĖĖė, ėėė.. aš čia idėjau... blush2.gif lotuliukas.gif

Tiga nereali pirma foto.. wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 21:25)
Na bet ka jie duoda? Ryskumui cia, sviesumui?  blush2.gif

kaip sunku apibudint biggrin.gif nu isryskina balta spalva, paryskina konturus.. nemoku tikrai apibudint smile.gif pabandziu labiau suprasi smile.gif man tai jie svarbiausias dalykas turbut tvarkant foto..
Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2010 11 17, 21:37)
Sveiki 4u.gif

Tai pasakom - The End biggrin.gif
Ką darom su dezertyrėm lotuliukas.gif Bausti negalima pasigailėti. Kur dėsite kablelį?

frederica, tu fantastine motera biggrin.gif pirmiausia tau aciu wink.gif tu gi atgaivinai tema biggrin.gif tau paminkla reik statyt biggrin.gif

tai ka, ivardinam dezertyres? o tada visos pomidorais metysim biggrin.gif
Atsakyti
frederica, jau foto ta su trim nykstukais. Pizamytes superines. Nu Jus tikai kaip pasakoje gyvenat! wub.gif

brumbrumai, aciu. Supratau tikrai. 4u.gif

Klausiu dar karta. rolleyes.gif user posted image Prasau isduokit, ponios/paneles mokytojos, kaip jus foto modeliuku akis padarot tokias ryskias ir spindincias? As ir bandziau fokusuot i akis, tarpuaki biggrin.gif , nu bet nieko panasaus neiseina. unsure.gif Cia gal tik PS taip galima padaryti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 17 lapkričio 2010 - 21:53

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
frederica
spaNguolė

Galima ir man blush2.gif . Nes kitaip, jaučiu, fotikas pelėsiais ir kerpėm apaugs doh.gif .
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 23:51)
[ Prasau isduokit, ponios/paneles mokytojos, kaip jus foto modeliuku akis padarot tokias ryskias ir spindincias? As ir bandziau fokusuot i akis, tarpuaki  biggrin.gif , nu bet nieko panasaus neiseina.  unsure.gif Cia gal tik PS taip galima padaryti?

photoshopas wink.gif Parsisiusk action'a coffeshop glamur glow + didesnis f ir geras stiklas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 17 lapkričio 2010 - 22:26
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 17, 00:37)
Dar vieną įmečiau. Jei kas turi kantrybės ir noro pakomentuot spalvas ir sutvarkymą, tai

Man patiko spalvos, tik daiktai erzina galėtu but mažiau, bet pati dar nelabai tvarkausi su tom smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 21:51)

brumbrumai, aciu. Supratau tikrai.  4u.gif
Klausiu dar karta.  rolleyes.gif  user posted image  Prasau isduokit, ponios/paneles mokytojos, kaip jus foto modeliuku akis padarot tokias ryskias ir spindincias? As ir bandziau fokusuot i akis, tarpuaki  biggrin.gif , nu bet nieko panasaus neiseina.  unsure.gif Cia gal tik PS taip galima padaryti?

Ne tik PS, šiaip turi but fokusas ir šviesa tinkamai parinkta, bet galima ir su PS dar labiau paryškinti

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
frederica
spaNguolė
vienintelė

noriu ir aš pabandyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(O.o @ 2010 11 17, 23:23)
photoshopas wink.gif

doh.gif doh.gif doh.gif o as dar turejau kvaila vilti, kad gal neprisikises PS. unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(O.o @ 2010 11 17, 23:23)
photoshopas wink.gif Parsisiusk action'a coffeshop glamur glow + didesnis f ir geras stiklas smile.gif

Is kur ? Niu as tokia dar zalia, kad baisu!... doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 18, 00:29)
doh.gif  doh.gif  doh.gif  o as dar turejau kvaila vilti, kad gal neprisikises PS.  unsure.gif

biggrin.gif net ir fotografuojant i juosta 'perleidi' fotke bent minimaliai per PS, o skaitmena be ps tai nzn... nieko verta unsure.gif ka gauni nufotografavus skaitmena tai tik pagrindas, toliau piesi tongue.gif Aisku, ne visad, bet tikriausiai 99% jum patikusiu fotu tokios ir yra smile.gif

Cia siaip... http://www.gj-retouc...t/portfolio.htm
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2010 11 18, 00:31)
Is kur ? Niu as tokia dar zalia, kad baisu!...  doh.gif  lotuliukas.gif

http://www.mediafire.com/?dznljvgmmm2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo O.o: 17 lapkričio 2010 - 22:34