Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass

Dar imetu keleta nuotrauku, nes diena i darbuka skubejau ir nespejau. blush2.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar turiu tokias su tuo kalnu, bet nzn. ar galima cia ka su jomis grazaus ismastyti g.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 17 lapkričio 2010 - 20:58
sveikos pradžiamokslio profės smile.gif Atlikinėjau 1ND (pateikiau čia foto, nežinau, ar užsiskaitė g.gif )ir iškilo dar klausimėlis- fonas išplaukęs, kai fotografuoju su MACRO, f 2,8. O jei noriu daikto aiškaus už 2 m, o kad priekyje fonas būtų išplaukęs? Kiek bandžiau, tai išplaukimas nesigauna, daugmaž visur aiškus vaizdas, tik daiktas į kurį fokusavau, rodos, tikrai aiškus. Čia nuo fotoaparato priklauso? (mano muilinė Fujifilm FinePix F700) Arba užveskit 'ant kelio', kur galėčiau pasiskaityt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Maggie @ 2010 11 17, 19:30)
sutinku su robobebru. tik dristu teigt, kad mac visai nera jau toks moterishkas. ji dizainas apskritai idomesnis ir originalesnis, bet tai, kad minimalistinis ir baltas - man visai NE moterishkas.

galima suktis iš padėties... biggrin.gif biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 16:38)
pirma man visai patinka. nera labai tvarkinga, tu nuvytusiu ziedu daug. bet siaip visai patinka smile.gif as gal daryciau kvadrata, nes desien puse nieko nesakanti. ir levelius reguliuociau biggrin.gif

antra man pirmos atkartojimas, o pirma man labiau patinka.

trecia grazi. spalvos skaidrios. gaila tik nukirstu lapeliu. noretusi kiek aiskesnio fokuso i kazka svarbaus. nes akis daabr metosi. ir kaire nereikalinga. centravimas cia ne i nauda. nes gele krypsta i desine, tai jau geriau i ta puse daugiau erdves palikt. nu nes ziurek, kaip zvilgsnis vaiksto foto smile.gif

o paskutine man nelabai.. nesimato to grozio, koks, isivaizduoju, ten turetu but smile.gif

cia kas tokie? biggrin.gif

Su fotoshopu moku tik pasviesint patamsint, jb padaryt, kontrasta spalvu padidint doh.gif , bet neina issaugot tos foto kompe. Issisaugoju, bet nerandu. blink.gif Nu sito reikalo nei MB neisaiskino. verysad.gif

Beje sios nuotraukos visikai PS ir nekoreguotos. smile.gif

brumbrumai, dosa, aleja, aciu labai kad nepatingejote pakomentuoti. 4u.gif Man tai labai svarbu. wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 17 lapkričio 2010 - 21:13
Jungiuosi smile.gif

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2010 11 17, 18:54)
galima suktis iš padėties...  biggrin.gif  biggrin.gif

arba toks visai grazus laugh.gif
user posted image
Atsakyti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ŠahadAaa: 17 lapkričio 2010 - 21:18
Ankstyvas pirmadienio rytas smile.gif
user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 21:09)
cia kas tokie?  biggrin.gif 

Su fotoshopu moku tik pasviesint patamsint, jb padaryt, kontrasta spalvu padidint  doh.gif , bet neina issaugot tos foto kompe. Issisaugoju, bet nerandu.  blink.gif  Nu sito reikalo nei MB neisaiskino.  verysad.gif

Beje sios nuotraukos visikai PS ir nekoreguotos.  smile.gif
brumbrumai, dosa, aleja, aciu labai kad nepatingejote pakomentuoti.  4u.gif  Man tai labai svarbu.  wub.gif

tai leveliai cia kur PS, Image->Adjustments->Levels. ir pastumdai ten tuos trikampiukus vos vos kairen desinen smile.gif
Atsakyti
arba va: http://www.skins.lt/

ką tik nori ant kompo padarys.... o kas neišgali sau obuoliuko irgi visada yra alternatyvų bigsmile.gif thumbup.gif lotuliukas.gif perkandi paprasta obulli ir lipnia juosta prisiklijuoji prie kompo galo.. lotuliukas.gif thumbup.gif

http://hadshot.net/a.../real-apple.jpg lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2010 11 17, 20:42)
sveikos pradžiamokslio profės smile.gif Atlikinėjau 1ND (pateikiau čia foto, nežinau, ar užsiskaitė g.gif )ir iškilo dar klausimėlis- fonas išplaukęs, kai fotografuoju su MACRO, f 2,8. O jei noriu daikto aiškaus už 2 m, o kad priekyje fonas būtų išplaukęs? Kiek bandžiau, tai išplaukimas nesigauna, daugmaž visur aiškus vaizdas, tik daiktas į kurį fokusavau, rodos, tikrai aiškus. Čia nuo fotoaparato priklauso? (mano muilinė Fujifilm FinePix F700) Arba užveskit 'ant kelio', kur galėčiau pasiskaityt 4u.gif

ne visai as supratau klausima.. tai koks pas tave maziausias f? jei ne ant macro. pasirenki maziausia, i pagrindini daikta fokusuoji. o jau kiek islies, tiek smile.gif jei daiktas arciau, o fonas toliau, labiau islies. jei daiktas salia foto, tai neisleis daug, ypac jei is toli fotkinsi.
Atsakyti
Dar pora foto radau biggrin.gif

user posted image

user posted image

Atsakyti