brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Dar imetu keleta nuotrauku, nes diena i darbuka skubejau ir nespejau.
Dar turiu tokias su tuo kalnu, bet nzn. ar galima cia ka su jomis grazaus ismastyti
sveikos pradžiamokslio profės Atlikinėjau 1ND (pateikiau čia foto, nežinau, ar užsiskaitė )ir iškilo dar klausimėlis- fonas išplaukęs, kai fotografuoju su MACRO, f 2,8. O jei noriu daikto aiškaus už 2 m, o kad priekyje fonas būtų išplaukęs? Kiek bandžiau, tai išplaukimas nesigauna, daugmaž visur aiškus vaizdas, tik daiktas į kurį fokusavau, rodos, tikrai aiškus. Čia nuo fotoaparato priklauso? (mano muilinė Fujifilm FinePix F700) Arba užveskit 'ant kelio', kur galėčiau pasiskaityt
QUOTE(Maggie @ 2010 11 17, 19:30)
sutinku su robobebru. tik dristu teigt, kad mac visai nera jau toks moterishkas. ji dizainas apskritai idomesnis ir originalesnis, bet tai, kad minimalistinis ir baltas - man visai NE moterishkas.
galima suktis iš padėties...
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 16:38)
pirma man visai patinka. nera labai tvarkinga, tu nuvytusiu ziedu daug. bet siaip visai patinka as gal daryciau kvadrata, nes desien puse nieko nesakanti. ir levelius reguliuociau
antra man pirmos atkartojimas, o pirma man labiau patinka.
trecia grazi. spalvos skaidrios. gaila tik nukirstu lapeliu. noretusi kiek aiskesnio fokuso i kazka svarbaus. nes akis daabr metosi. ir kaire nereikalinga. centravimas cia ne i nauda. nes gele krypsta i desine, tai jau geriau i ta puse daugiau erdves palikt. nu nes ziurek, kaip zvilgsnis vaiksto foto
o paskutine man nelabai.. nesimato to grozio, koks, isivaizduoju, ten turetu but
antra man pirmos atkartojimas, o pirma man labiau patinka.
trecia grazi. spalvos skaidrios. gaila tik nukirstu lapeliu. noretusi kiek aiskesnio fokuso i kazka svarbaus. nes akis daabr metosi. ir kaire nereikalinga. centravimas cia ne i nauda. nes gele krypsta i desine, tai jau geriau i ta puse daugiau erdves palikt. nu nes ziurek, kaip zvilgsnis vaiksto foto
o paskutine man nelabai.. nesimato to grozio, koks, isivaizduoju, ten turetu but
cia kas tokie?
Su fotoshopu moku tik pasviesint patamsint, jb padaryt, kontrasta spalvu padidint , bet neina issaugot tos foto kompe. Issisaugoju, bet nerandu. Nu sito reikalo nei MB neisaiskino.
Beje sios nuotraukos visikai PS ir nekoreguotos.
brumbrumai, dosa, aleja, aciu labai kad nepatingejote pakomentuoti. Man tai labai svarbu.
Jungiuosi
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
QUOTE(Almost @ 2010 11 17, 18:54)
galima suktis iš padėties...
arba toks visai grazus
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
kristukass
Tiga
ŠahadAaa
Ankstyvas pirmadienio rytas
QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 21:09)
cia kas tokie?
Su fotoshopu moku tik pasviesint patamsint, jb padaryt, kontrasta spalvu padidint , bet neina issaugot tos foto kompe. Issisaugoju, bet nerandu. Nu sito reikalo nei MB neisaiskino.
brumbrumai, dosa, aleja, aciu labai kad nepatingejote pakomentuoti. Man tai labai svarbu.
tai leveliai cia kur PS, Image->Adjustments->Levels. ir pastumdai ten tuos trikampiukus vos vos kairen desinen
arba va: http://www.skins.lt/
ką tik nori ant kompo padarys.... o kas neišgali sau obuoliuko irgi visada yra alternatyvų perkandi paprasta obulli ir lipnia juosta prisiklijuoji prie kompo galo..
http://hadshot.net/a.../real-apple.jpg
ką tik nori ant kompo padarys.... o kas neišgali sau obuoliuko irgi visada yra alternatyvų perkandi paprasta obulli ir lipnia juosta prisiklijuoji prie kompo galo..
http://hadshot.net/a.../real-apple.jpg
QUOTE(mamagute @ 2010 11 17, 20:42)
sveikos pradžiamokslio profės Atlikinėjau 1ND (pateikiau čia foto, nežinau, ar užsiskaitė )ir iškilo dar klausimėlis- fonas išplaukęs, kai fotografuoju su MACRO, f 2,8. O jei noriu daikto aiškaus už 2 m, o kad priekyje fonas būtų išplaukęs? Kiek bandžiau, tai išplaukimas nesigauna, daugmaž visur aiškus vaizdas, tik daiktas į kurį fokusavau, rodos, tikrai aiškus. Čia nuo fotoaparato priklauso? (mano muilinė Fujifilm FinePix F700) Arba užveskit 'ant kelio', kur galėčiau pasiskaityt
ne visai as supratau klausima.. tai koks pas tave maziausias f? jei ne ant macro. pasirenki maziausia, i pagrindini daikta fokusuoji. o jau kiek islies, tiek jei daiktas arciau, o fonas toliau, labiau islies. jei daiktas salia foto, tai neisleis daug, ypac jei is toli fotkinsi.