Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie

Atsakyti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 19:11)
Pradėjau lankyti kursus pas Zolubą.. ir nusipirkau truputi gal ir prastoka bet man patinkanti objektyvą Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.... Man jis lb patinka...  blush2.gif  4u.gif  poto aišku nusipirksiu ir geresni.. bet db patenkinta šiuooo...  thumbup.gif

nu ir kaip tau?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 16, 23:11)
Visu pirma, ISO nusistaciau 100, ty maziausiai, ka gali mano fotikas. Ir pasidariau sau taisykle - ISO kelti tik tada, kai visa kita jau nebepadeda. Tuomet naudodavau islaikyma arba diafragma, priklausomai nuo fotografuojamo objekto. Kai tai nepadedavo, arba pvz nesinoredavo keisti diafragmos, bet reikedavo mazesnio islaikymo - naudodavau exposure compensation (nezinau kaip lietuviskai), sitas ypac padeda fotografuojant peizazus beje. Ir tik tada, kai exposure compensation nebepadeda - keliu ISO. Tai va, mano patirtis tokia.

as irgi taip. duoksh penkis! biggrin.gif
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 16, 23:40)
Ir as ir as megstu kai mane fotkina,tik kai atsistoju pries objektyva pradedu gedytis blush2.gif tad uztrunka kol isivaziuoju hihihi.gif

as irgi. visishkai nemoku atsipalaiduot, na nebent fainas fotografas/fotografe, surandam bendra kalba. tada jau easy. bet kai ju daug {kaip pas frederica meete}, tai sunkoka, oi sunkoka smile.gif
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 13:24)
as gal ne taip issireiskiau, turejau omeny kad jis grazus kaip moteris, mielai tureciau toki ant stalo smile.gif
fotografui as irgi rekomenduociau mac, bet jei skaiciuot kaina, tai tikrai ne taip drasiai. Sau niekad neimciau mac, nes platforma netinka poreikiams, nebent ir windowsus susidet. Bet tada vel viskas sueina i tai, kad moki belekiek brangiau, o gauni silpnesni grazu kompa.

sutinku su robobebru. tik dristu teigt, kad mac visai nera jau toks moterishkas. ji dizainas apskritai idomesnis ir originalesnis, bet tai, kad minimalistinis ir baltas - man visai NE moterishkas.
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 18:50)
sveika smile.gif junkis drasiau smile.gif

manau, kad visi nd gerai smile.gif o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso smile.gif

Aciu uz padrasinima mirksiukas.gif
dekui, pazadu savaitgali padaryt dienos sviesoje ir trukstama foto baltos spalvos balanso
Dabar dar reik per savaitgali sukurt mazajai i darzeli pasaka apie nykstuka doh.gif ir dar vienam darzelio projektui logotipa, tai reikalu turiu...
QUOTE(Cheles @ 2010 11 17, 18:54)
drinks_cheers.gif

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13

aciu...
dekui,kad iraset...

kaip matau as kazka ne taip darau,kad man po foto rodo rodo dar kazka, ti\o neturetu but, ten nutrint reikia?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 19:29)
nu ir kaip tau?smile.gif

kursai ar objektyvas? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 19:43)
kursai ar objektyvas?  4u.gif

kursai wink.gif
Atsakyti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 20:11)
Mergytės ir berniukai..  bigsmile.gif  db sėdėjau sėdėjau...  lotuliukas.gif  ir sakau žinau kokia foto tiknka mano pasakai..

tai del savo nuotrauka i pasaku tema, ten gal kas atspes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 19:51)

oj fainiai... kalbėjom apie šviesą vakar..daug užsirašiau.. ryt vėl eisiu.. bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 17, 20:12)
tai del savo nuotrauka i pasaku tema, ten gal kas atspes mirksiukas.gif

kokia čia pasaka.. blush2.gif lotuliukas.gif tik jis man čia priminė pagrindini tą veikėją.. doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 20:20)
kokia čia pasaka..  blush2.gif  lotuliukas.gif  tik jis man čia priminė pagrindini tą veikėją..  doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

senelis šaltis ir vasara? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 17, 20:33)
senelis šaltis ir vasara? biggrin.gif

nea, bet panašu.. lotuliukas.gif
Atsakyti