QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 19:11)
Pradėjau lankyti kursus pas Zolubą.. ir nusipirkau truputi gal ir prastoka bet man patinkanti objektyvą Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.... Man jis lb patinka... poto aišku nusipirksiu ir geresni.. bet db patenkinta šiuooo...
nu ir kaip tau?
QUOTE(green_tea @ 2010 11 16, 23:11)
Visu pirma, ISO nusistaciau 100, ty maziausiai, ka gali mano fotikas. Ir pasidariau sau taisykle - ISO kelti tik tada, kai visa kita jau nebepadeda. Tuomet naudodavau islaikyma arba diafragma, priklausomai nuo fotografuojamo objekto. Kai tai nepadedavo, arba pvz nesinoredavo keisti diafragmos, bet reikedavo mazesnio islaikymo - naudodavau exposure compensation (nezinau kaip lietuviskai), sitas ypac padeda fotografuojant peizazus beje. Ir tik tada, kai exposure compensation nebepadeda - keliu ISO. Tai va, mano patirtis tokia.
as irgi taip. duoksh penkis!
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 16, 23:40)
Ir as ir as megstu kai mane fotkina,tik kai atsistoju pries objektyva pradedu gedytis tad uztrunka kol isivaziuoju
as irgi. visishkai nemoku atsipalaiduot, na nebent fainas fotografas/fotografe, surandam bendra kalba. tada jau easy. bet kai ju daug {kaip pas frederica meete}, tai sunkoka, oi sunkoka
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 13:24)
as gal ne taip issireiskiau, turejau omeny kad jis grazus kaip moteris, mielai tureciau toki ant stalo
fotografui as irgi rekomenduociau mac, bet jei skaiciuot kaina, tai tikrai ne taip drasiai. Sau niekad neimciau mac, nes platforma netinka poreikiams, nebent ir windowsus susidet. Bet tada vel viskas sueina i tai, kad moki belekiek brangiau, o gauni silpnesni grazu kompa.
fotografui as irgi rekomenduociau mac, bet jei skaiciuot kaina, tai tikrai ne taip drasiai. Sau niekad neimciau mac, nes platforma netinka poreikiams, nebent ir windowsus susidet. Bet tada vel viskas sueina i tai, kad moki belekiek brangiau, o gauni silpnesni grazu kompa.
sutinku su robobebru. tik dristu teigt, kad mac visai nera jau toks moterishkas. ji dizainas apskritai idomesnis ir originalesnis, bet tai, kad minimalistinis ir baltas - man visai NE moterishkas.
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 18:50)
sveika junkis drasiau
manau, kad visi nd gerai o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso
manau, kad visi nd gerai o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso
Aciu uz padrasinima
dekui, pazadu savaitgali padaryt dienos sviesoje ir trukstama foto baltos spalvos balanso
Dabar dar reik per savaitgali sukurt mazajai i darzeli pasaka apie nykstuka ir dar vienam darzelio projektui logotipa, tai reikalu turiu...
QUOTE(Cheles @ 2010 11 17, 18:54)
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
aciu...
dekui,kad iraset...
kaip matau as kazka ne taip darau,kad man po foto rodo rodo dar kazka, ti\o neturetu but, ten nutrint reikia?
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
alexso
Maggie
Yvette
green_tea
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 20:11)
Mergytės ir berniukai.. db sėdėjau sėdėjau... ir sakau žinau kokia foto tiknka mano pasakai..
tai del savo nuotrauka i pasaku tema, ten gal kas atspes
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 19:51)
kursai
oj fainiai... kalbėjom apie šviesą vakar..daug užsirašiau.. ryt vėl eisiu..
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 17, 20:12)
tai del savo nuotrauka i pasaku tema, ten gal kas atspes
kokia čia pasaka.. tik jis man čia priminė pagrindini tą veikėją..
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 20:20)
kokia čia pasaka.. tik jis man čia priminė pagrindini tą veikėją..
senelis šaltis ir vasara?