Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis

Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 17, 15:57)
nzn bet nematau skirtumo blush2.gif , man jos vienodos

QUOTE(dosa @ 2010 11 17, 16:09)
Dristu teigti kad negerai.... ka tu pati matai kai kaitalioji diafragma?  ax.gif

va tame ir esmė, kad skirtumo, deja ir aš nematau.. Tik nesuprantu, kodėl... Aną kartą padarė padidint atstumą, taip ir padariau.. bet ir šį kartą nesigauna.. Lauke fotkinant vaizdą sulieti man pavyksta, nu čia niekaip doh.gif gal fonas negeras?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 17:15)
va tame ir esmė, kad skirtumo, deja ir aš nematau.. Tik nesuprantu, kodėl... Aną kartą padarė padidint atstumą, taip ir padariau.. bet ir šį kartą nesigauna.. Lauke fotkinant vaizdą sulieti man pavyksta, nu čia niekaip  doh.gif gal fonas negeras?

kazka negerai darai.. ir kodel tau priveriant diafragma taip svieseja foto? ISO keiti? ant kokio rezimo fotkini? koks maziausias f? dar patarciau fotkint nezoominus
Atsakyti

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta

Atsakyti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
Atsakyti
Laukine, man patiko tavo foto su vaikiuku tik žalsvo atspalvio visoj foto daugoka atrodo g.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 17, 16:58)
tame antrame video viskas labai aiskiai parodoma

dėkui už info 4u.gif , žadu ir aš lašiukais užsiimti bigsmile.gif

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
Atsakyti
Laba, esu tyli tyli jusu skaitytoja, bet nuo siandien tikiuosi isiterpti i jusu pokalbius...aisku ir naujas zaidimas labai vilioja, jei tik leisit, prisijungsiu...
O kad jau atejau, tai keliu pirmus namu darbus...tiesa, su zoominimu nedariau, nes fiksas pas mane, aisku yra kitinis, bet siuo metu sis uzdetas...ir dienos sviesoje kol kas negaliu padaryt, tik savaitgali
ups....nedraugauju kol kas su flichr, kaip is ten ikelti foto cia?
Papildyta:
user posted image
_MG_8895 by juratike13, on Flickr

user posted image
_MG_8896 by juratike13, on Flickr

user posted image
_MG_8903 by juratike13, on Flickr
Papildyta:
F4.5 ISO 400
user posted image
_MG_8950 by juratike13, on Flickr

F9 ISO 800
user posted image
_MG_8948 by juratike13, on Flickr

F20 ISO 1600
user posted image
_MG_8949 by juratike13, on Flickr

Papildyta:
zoominimas kojomis

user posted image
_MG_8911 by juratike13, on Flickr

user posted image
_MG_8912 by juratike13, on Flickr

user posted image
_MG_8914 by juratike13, on Flickr

ir baltas baltame...va cia tai nezinau, niekaip man nejo balto lapo nufotografuot doh.gif , bet paskui fotike kazka paspaudziau

AUTO
user posted image
_MG_8932 by juratike13, on Flickr

MANUAL
user posted image
_MG_8930 by juratike13, on Flickr

O KITO APSVIETIMO NERANDU,EISIU PADARYTI blush2.gif

lAUKIU KOMENTARU
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 17, 18:34)
Laba, esu tyli tyli jusu skaitytoja, bet nuo siandien tikiuosi isiterpti i jusu pokalbius...aisku ir naujas zaidimas labai vilioja, jei tik leisit, prisijungsiu...
O kad jau atejau, tai keliu pirmus namu darbus...tiesa, su zoominimu nedariau, nes fiksas pas mane, aisku yra kitinis, bet siuo metu sis uzdetas...ir dienos sviesoje kol kas negaliu padaryt, tik savaitgali
ups....nedraugauju kol kas su flichr, kaip is ten ikelti foto cia?

sveika smile.gif junkis drasiau smile.gif

manau, kad visi nd gerai smile.gif o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 19:50)
manau, kad visi nd gerai smile.gif o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso smile.gif

drinks_cheers.gif

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13

Atsakyti
Mergytės ir berniukai.. bigsmile.gif db sėdėjau sėdėjau... lotuliukas.gif ir sakau žinau kokia foto tiknka mano pasakai.. nes vis bėdavojau kad oras netinkamas pagal pasaką visai visai.. doh.gif lotuliukas.gif ir tik leputė cinkt virš galvos.. o gi va kur tas pasakos herojus.. bigsmile.gif lotuliukas.gif

user posted image

žinau kad pervėlai, ir kalkit mane prie gėdos lentos.. user posted image cry.gif

Pradėjau lankyti kursus pas Zolubą.. ir nusipirkau truputi gal ir prastoka bet man patinkanti objektyvą Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.... Man jis lb patinka... blush2.gif 4u.gif poto aišku nusipirksiu ir geresni.. bet db patenkinta šiuooo... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 11:24)

beje, nezinau ka reikia dirbti, kad su windowsais taptu ziauru - registrus knaisioti ar ka? smile.gif

Paskysiu tau asmeniškai per kitą meet'ą biggrin.gif dar bjauriau lotuliukas.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 11:36)
nu tai imi 4000 dar biski plius ir macbook pro, flashinius zaidimus pazaisi jei kas smile.gif turesi prakasta obuoli ir busi kieta merga smile.gif

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 18:11)
Mergytės ir berniukai..  bigsmile.gif  db sėdėjau sėdėjau...  lotuliukas.gif  ir sakau žinau kokia foto tiknka mano pasakai.. nes vis bėdavojau kad oras netinkamas pagal pasaką visai visai..  doh.gif  lotuliukas.gif  ir tik leputė cinkt virš galvos.. o gi va kur tas pasakos herojus..  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

Ai čia Ivanuška kvailelis?? lotuliukas.gif

Jungiuosi ir aš į naują žaidimą
smile.gif
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama