brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
QUOTE(eurikaite @ 2010 11 17, 15:57)
nzn bet nematau skirtumo , man jos vienodos
QUOTE(dosa @ 2010 11 17, 16:09)
va tame ir esmė, kad skirtumo, deja ir aš nematau.. Tik nesuprantu, kodėl... Aną kartą padarė padidint atstumą, taip ir padariau.. bet ir šį kartą nesigauna.. Lauke fotkinant vaizdą sulieti man pavyksta, nu čia niekaip gal fonas negeras?
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 17:15)
va tame ir esmė, kad skirtumo, deja ir aš nematau.. Tik nesuprantu, kodėl... Aną kartą padarė padidint atstumą, taip ir padariau.. bet ir šį kartą nesigauna.. Lauke fotkinant vaizdą sulieti man pavyksta, nu čia niekaip gal fonas negeras?
kazka negerai darai.. ir kodel tau priveriant diafragma taip svieseja foto? ISO keiti? ant kokio rezimo fotkini? koks maziausias f? dar patarciau fotkint nezoominus
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
Laukine, man patiko tavo foto su vaikiuku tik žalsvo atspalvio visoj foto daugoka atrodo
dėkui už info , žadu ir aš lašiukais užsiimti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 17, 16:58)
tame antrame video viskas labai aiskiai parodoma
dėkui už info , žadu ir aš lašiukais užsiimti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
Laba, esu tyli tyli jusu skaitytoja, bet nuo siandien tikiuosi isiterpti i jusu pokalbius...aisku ir naujas zaidimas labai vilioja, jei tik leisit, prisijungsiu...
O kad jau atejau, tai keliu pirmus namu darbus...tiesa, su zoominimu nedariau, nes fiksas pas mane, aisku yra kitinis, bet siuo metu sis uzdetas...ir dienos sviesoje kol kas negaliu padaryt, tik savaitgali
ups....nedraugauju kol kas su flichr, kaip is ten ikelti foto cia?
Papildyta:
_MG_8895 by juratike13, on Flickr
_MG_8896 by juratike13, on Flickr
_MG_8903 by juratike13, on Flickr
Papildyta:
F4.5 ISO 400
_MG_8950 by juratike13, on Flickr
F9 ISO 800
_MG_8948 by juratike13, on Flickr
F20 ISO 1600
_MG_8949 by juratike13, on Flickr
Papildyta:
zoominimas kojomis
_MG_8911 by juratike13, on Flickr
_MG_8912 by juratike13, on Flickr
_MG_8914 by juratike13, on Flickr
ir baltas baltame...va cia tai nezinau, niekaip man nejo balto lapo nufotografuot , bet paskui fotike kazka paspaudziau
AUTO
_MG_8932 by juratike13, on Flickr
MANUAL
_MG_8930 by juratike13, on Flickr
O KITO APSVIETIMO NERANDU,EISIU PADARYTI
lAUKIU KOMENTARU
O kad jau atejau, tai keliu pirmus namu darbus...tiesa, su zoominimu nedariau, nes fiksas pas mane, aisku yra kitinis, bet siuo metu sis uzdetas...ir dienos sviesoje kol kas negaliu padaryt, tik savaitgali
Papildyta:
_MG_8895 by juratike13, on Flickr
_MG_8896 by juratike13, on Flickr
_MG_8903 by juratike13, on Flickr
Papildyta:
F4.5 ISO 400
_MG_8950 by juratike13, on Flickr
F9 ISO 800
_MG_8948 by juratike13, on Flickr
F20 ISO 1600
_MG_8949 by juratike13, on Flickr
Papildyta:
zoominimas kojomis
_MG_8911 by juratike13, on Flickr
_MG_8912 by juratike13, on Flickr
_MG_8914 by juratike13, on Flickr
ir baltas baltame...va cia tai nezinau, niekaip man nejo balto lapo nufotografuot , bet paskui fotike kazka paspaudziau
AUTO
_MG_8932 by juratike13, on Flickr
MANUAL
_MG_8930 by juratike13, on Flickr
O KITO APSVIETIMO NERANDU,EISIU PADARYTI
lAUKIU KOMENTARU
QUOTE(juratike13 @ 2010 11 17, 18:34)
Laba, esu tyli tyli jusu skaitytoja, bet nuo siandien tikiuosi isiterpti i jusu pokalbius...aisku ir naujas zaidimas labai vilioja, jei tik leisit, prisijungsiu...
sveika junkis drasiau
manau, kad visi nd gerai o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 19:50)
manau, kad visi nd gerai o kadangi baigi atsiskaityt, tai manau, kad gali drasiai jungtis prie zaidimo saraso
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv
Ievukis
paprasta
Sofija2
gotte
juratike13
Mergytės ir berniukai.. db sėdėjau sėdėjau... ir sakau žinau kokia foto tiknka mano pasakai.. nes vis bėdavojau kad oras netinkamas pagal pasaką visai visai.. ir tik leputė cinkt virš galvos.. o gi va kur tas pasakos herojus..
žinau kad pervėlai, ir kalkit mane prie gėdos lentos..
Pradėjau lankyti kursus pas Zolubą.. ir nusipirkau truputi gal ir prastoka bet man patinkanti objektyvą Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.... Man jis lb patinka... poto aišku nusipirksiu ir geresni.. bet db patenkinta šiuooo...
žinau kad pervėlai, ir kalkit mane prie gėdos lentos..
Pradėjau lankyti kursus pas Zolubą.. ir nusipirkau truputi gal ir prastoka bet man patinkanti objektyvą Nikon AF-S DX NIKKOR 35mm f/1.8G.... Man jis lb patinka... poto aišku nusipirksiu ir geresni.. bet db patenkinta šiuooo...
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 11:24)
beje, nezinau ka reikia dirbti, kad su windowsais taptu ziauru - registrus knaisioti ar ka?
Paskysiu tau asmeniškai per kitą meet'ą dar bjauriau
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 11:36)
nu tai imi 4000 dar biski plius ir macbook pro, flashinius zaidimus pazaisi jei kas turesi prakasta obuoli ir busi kieta merga
QUOTE(ohara @ 2010 11 17, 18:11)
Mergytės ir berniukai.. db sėdėjau sėdėjau... ir sakau žinau kokia foto tiknka mano pasakai.. nes vis bėdavojau kad oras netinkamas pagal pasaką visai visai.. ir tik leputė cinkt virš galvos.. o gi va kur tas pasakos herojus..
Ai čia Ivanuška kvailelis??
Jungiuosi ir aš į naują žaidimą
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite
Alabama
airv