Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

sveikutes

noreciau ir as sudalyvaut zaidime , bet nzn ar sugebesiu blush2.gif vaikas apsirges , zirzalas, doh.gif

macarena man gerai nd 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 14:19)

ND2 .. kokia tamsi pirma foto...  doh.gif

nzn bet nematau skirtumo blush2.gif , man jos vienodos
Atsakyti
manau, kad reikia daryti sarasa, kas dalyvauja minties pratesimo zaidime smile.gif ir jau kas isiraso i sarasa, negali persigalvot.. tongue.gif todel bukim aktyvios ir atsakingos biggrin.gif kopijuokit mano zinute ir apacioj rasykit savo varda

brumbrumai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 17 lapkričio 2010 - 16:01
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 16:41)
ot, vyrai (vladislo, tu vyras?smile.gif), tuoj ikalbesit biggrin.gif na, bet kadangi 13'' per mazas man.. o 15'' jau ir kaina negrazi..

nu va ir prasideda tikrieji mac trukumai, kai ateini prie prekystalio ir reik nusiimt rozinius akinius smile.gif Ivaizduoji, koki objektyvcika ivaldytum uz tokia kaina? Net ir nikonas d700 iseina hmm, kam tau kompas, imk nikona biggrin.gif

Siaip jei rimtu veidu snekant, tai 15 irgi mazas, nesmagu su juo ir fotkem, dar ypac kai jie placiaekraniai (nzn kaip macbook), tai vapshie vietos i auksti nelieka.
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 17 lapkričio 2010 - 16:02
brumbrumai
bizyte
Zirzilja

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 17 lapkričio 2010 - 16:03
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 16:00)
nu va ir prasideda tikrieji mac trukumai, kai ateini prie prekystalio ir reik nusiimt rozinius akinius smile.gif Ivaizduoji, koki objektyvcika ivaldytum uz tokia kaina? Net ir nikonas d700 iseina hmm, kam tau kompas, imk nikona biggrin.gif

Siaip jei rimtu veidu snekant, tai 15 irgi mazas, nesmagu su juo ir fotkem, dar ypac kai jie placiaekraniai (nzn kaip macbook), tai vapshie vietos i auksti nelieka.

tai vaaa biggrin.gif ale tai kaip sunku biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 17 lapkričio 2010 - 16:04
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 17, 16:02)
brumbrumai
bizyte
Zirzilja

lotuliukas.gif

vienu metu parašėm biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 17, 15:53)
manau kad Visu pirma reikia fotkinti prie gero apsvietimo, anta- reikia stovo,trecia- fokusuoju ikisdama dantu sepetuka smile.gif

pirma - apsvietimas siandien tragiskas doh.gif , antra - stovo neturiu bet susikonstruoju atrama biggrin.gif, trecia.... hmmmmm.... ????

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 15:53)
su blicu fotkini?

Taip pioneer.gif

[quote=brumbrumai,2010 11 17, 16:00]manau, kad reikia daryti sarasa, kas dalyvauja minties pratesimo zaidime smile.gif ir jau kas isiraso i sarasa, negali persigalvot.. tongue.gif todel bukim aktyvios ir atsakingos biggrin.gif kopijuokit mano zinute ir apacioj rasykit savo varda

brumbrumai
@leja
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @leja: 17 lapkričio 2010 - 16:10
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 13:19)
ND2 .. kokia tamsi pirma foto...  doh.gif

Dristu teigti kad negerai.... ka tu pati matai kai kaitalioji diafragma? ax.gif
QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 13:22)
Na speju daugelis nenores nei komentuot, o tikriausiai ir pasakyt ka, bet labai noriu mokintis. Niu brukstelkit koki viena kita komentara, pamokyma sitai zaliukei mokinukei.  flirt.gif  4u.gif

Pirmaoj ir antroj lapukai suzdiuve gadina geles vaizda, o siap spalvos man patinka visai smile.gif
Trecia sakyciau geriausia...
QUOTE(Macarena @ 2010 11 17, 13:35)
Hmm... Bandau is naujo visas ideti mirksiukas.gif

gerai mirksiukas.gif
Atsakyti
Teskit paskutini sarasa:)

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 14:12)
Teskit paskutini sarasa:)

brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
Atsakyti
brumbrumai
bizyte
Zirzilja
@leja
dosa
cheles
robobebras
eurikaite

del formato - gal dedam kvadrata? jei kopinam ideja, tai iki galo smile.gif
ir manau, kad pirmos foto nereiketu koreguoti... lai buna tokia, kokia autorius atsiunte. tiesiog savo foto bandom pritaikyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 17 lapkričio 2010 - 16:19