Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 22:28)
tai klausykit, kas tinkames prie BIG? kad zinotume ko laukt ir ko ne. mes atvarom viena masina su Zydraake prie BIG. Mano ruzava masina, pamatysit iskart biggrin.gif tai ko dar ten laukt?

lauk pagal planą Bizytes, Zirzilija ir Maggie, kokia auto nežinau biggrin.gif bet tave pagal ružavą bandysim atpažint bigsmile.gif kelintą susitinkam? jei 11? spėtume manau g.gif aš lauksiu prie to įėjimo kur į Maximą smile.gif
Atsakyti
Labas rytas. O naujokes priimat? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 13, 08:17)
Labas rytas. O naujokes priimat?  blush2.gif

visas priimam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 13, 08:42)
visas priimam biggrin.gif

Labai smagu.
Pokolkas tik skaitinėju, turiu pamokėlių, draugė atsiuntė, bandau susipažint su naujuoju "draugu". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 12, 23:54)
biggrin.gif Kokio amžiaus tavo vaikiukai? smile.gif

Laukinukas Nr 1. 2m: 2mėn
Laukinukas Nr.2: 3 mėn

QUOTE(robobebras @ 2010 11 13, 00:30)
nu esme kad butu fonas fotkem, nes be medziagos tie stovai neveikia smile.gif. As medziagos dar neturiu, dar neatkeliavo.

Ta mano medžiaga tai lamdosi biškiuką, jei ką, teks palygint, jei ponia duos lygintuvą... doh.gif Pajamu abi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laukine25: 13 lapkričio 2010 - 10:24
Gero meeto visoms. Lauksim foto ir kuo daugiau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 12, 21:24)
Pora naujesnių nuotraukų smile.gif

Man tai Olialiakiškos jos .... Antroj grimo sluoksnis žiauriai matosi .... Ir pritariu Laukinei dėl kailio ant akių.Nepatinka man.Not my style smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mustachio @ 2010 11 13, 12:03)
Man tai Olialiakiškos jos .... Antroj grimo sluoksnis žiauriai matosi .... Ir pritariu Laukinei dėl kailio ant akių.Nepatinka man.Not my style  smile.gif

Dar prie to pacio dadurciau nuo saves, kad antroji man per tamsi, o pirmoji per pilka.
Atsakyti
Laba diena, gal ne cia pataikiau, bet noriu patarimo. Ar yra fotoaparatuose kokie nustatymai, kad fotografuotu statu vaizda? ar paprasciausiai reikia fotografuoti pasukant fotoaparata? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(<emigrante> @ 2010 11 13, 13:41)
Dar prie to pacio dadurciau nuo saves, kad antroji man per tamsi, o pirmoji per pilka.

Geras čia del Olialia biggrin.gif man tai kaip tik tokia iš senų laikų atrodo.. va kaip visiems skirtingai wink.gif pudros kad per daug tai gal, bet pati to nepastebėjau smile.gif o dėl kepurės ir akių tai kai fotografavau atrodė taip fainai, o kai įsikėliau nuotraukas norėjosi bent šiek tiek į virsų kepurę kilstelt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 13, 08:17)
Labas rytas. O naujokes priimat?  blush2.gif

Sveika, žinoma, akd priimam, tik namų darbus teks padaryti 4u.gif

QUOTE(geneira @ 2010 11 13, 13:59)
Laba diena, gal ne cia pataikiau, bet noriu patarimo. Ar yra fotoaparatuose kokie nustatymai, kad fotografuotu statu vaizda? ar paprasciausiai reikia fotografuoti pasukant fotoaparata?  blush2.gif

Pasukti fotoaparatą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rarity @ 2010 11 13, 17:26)
Sveika, žinoma, akd priimam, tik namų darbus teks padaryti  4u.gif

Vat kaip tik ir bandau šiuo metu blush2.gif (Nr. 1, su 3 daiktais)
O kur po to tuos ND rodyti? Čia?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 13 lapkričio 2010 - 17:35