Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2010 11 17, 15:01)
Ir man.
Kelk per Flikra

keliu.. tik žinoma pardėjau ne nuo to galo..

klausykit, o jūs foto po visada kokia nors programa apdirbat ar keliat "žalias"?
Papildyta:
ND2 .. kokia tamsi pirma foto... doh.gif

F. 5,6
user posted image

F. 7,1
user posted image

F. 9
user posted image

ne nu.. grybas... doh.gif
Atsakyti
Na speju daugelis nenores nei komentuot, o tikriausiai ir pasakyt ka, bet labai noriu mokintis. Niu brukstelkit koki viena kita komentara, pamokyma sitai zaliukei mokinukei. flirt.gif 4u.gif

user posted image

user posted image

salnos pakastos
user posted image

user posted image
Atsakyti
As irgi laukiu pazymio uz 1 namu darba blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
As irgi dalyvauju zaidime!!!

QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 15:22)
Na speju daugelis nenores nei komentuot, o tikriausiai ir pasakyt ka, bet labai noriu mokintis. Niu brukstelkit koki viena kita komentara, pamokyma sitai zaliukei mokinukei.  flirt.gif  4u.gif

as irgi zaliuke mokinuke, bet pasakysiu ka galvoju ax.gif
balta gelyte man graziausiai ziuretusi pirmoje foto, bet kazkaip prapuola ji fone, per intensyvus fonas, kirpciau gal desine puse iki geles.
Raudonas gelytes stumciau i kairi sona ax.gif

Kalnai tai grazus, tik tos sakos kampe nereikalingos.
Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2010 11 17, 15:26)
As irgi laukiu pazymio uz 1 namu darba blush2.gif  blush2.gif

2 nuotraukos geros, bet pirmosios nera unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 17, 12:36)
nu tai imi 4000 dar biski plius ir macbook pro, flashinius zaidimus pazaisi jei kas smile.gif turesi prakasta obuoli ir busi kieta merga smile.gif

Visiskai pritariu smile.gif tik dabar gal net ir dadet nereikes sprendziant pagal kainas:
vienas variantas arba kitas variantas
arba eini i artimiausia apple salona (pvz kaune akropoly)
Prie laptopo gal tik patarciau dar peliuka nupirkt. Geriausia originala - brangu arba betkoki kita suderinama su makais - zymiai pigiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 17, 15:31)

Papildyta:
2 nuotraukos geros, bet pirmosios nera  unsure.gif

Hmm... Bandau is naujo visas ideti mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 17, 15:22)
Na speju daugelis nenores nei komentuot, o tikriausiai ir pasakyt ka, bet labai noriu mokintis. Niu brukstelkit koki viena kita komentara, pamokyma sitai zaliukei mokinukei.  flirt.gif  4u.gif

pirma man visai patinka. nera labai tvarkinga, tu nuvytusiu ziedu daug. bet siaip visai patinka smile.gif as gal daryciau kvadrata, nes desien puse nieko nesakanti. ir levelius reguliuociau biggrin.gif

antra man pirmos atkartojimas, o pirma man labiau patinka.

trecia grazi. spalvos skaidrios. gaila tik nukirstu lapeliu. noretusi kiek aiskesnio fokuso i kazka svarbaus. nes akis daabr metosi. ir kaire nereikalinga. centravimas cia ne i nauda. nes gele krypsta i desine, tai jau geriau i ta puse daugiau erdves palikt. nu nes ziurek, kaip zvilgsnis vaiksto foto smile.gif

o paskutine man nelabai.. nesimato to grozio, koks, isivaizduoju, ten turetu but smile.gif
Atsakyti
o as siandien bandziau lasiukus fotkint, nu bet man nieks nesigauna. Nepagaunu fokuso ant lasiuku doh.gif kuri darete sia uzduoti kaip su tuo tvarketes? bandziau ir auto fokusa ir rankini, niekaip nesigauna graziai. Kaitaliojau ir f ir islaikyma, viska bandziau. aisku rankos sudreba, padejau fotika ant pagrindo tai kiek geriau bet vistiek man netinka schmoll.gif net netersiu eterio, nes ner ka ziuret
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 11 17, 15:33)
Visiskai pritariu smile.gif tik dabar gal net ir dadet nereikes sprendziant pagal kainas:
vienas variantas arba kitas variantas
arba eini i artimiausia apple salona (pvz kaune akropoly)
Prie laptopo gal tik patarciau dar peliuka nupirkt. Geriausia originala - brangu arba betkoki kita suderinama su makais - zymiai pigiau smile.gif

ot, vyrai (vladislo, tu vyras?smile.gif), tuoj ikalbesit biggrin.gif na, bet kadangi 13'' per mazas man.. o 15'' jau ir kaina negrazi..

Papildyta:
QUOTE(Macarena @ 2010 11 17, 15:35)

gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Macarena @ 2010 11 17, 15:35)

atrodo gerai 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 15:38)
o paskutine man nelabai.. nesimato to grozio, koks, isivaizduoju, ten turetu but smile.gif

drinks_cheers.gif va va, zinok vis paziuriu i ta foto , atrodo kalnai grazus nu bet nuotrauka kazkokia "netikus", tikrai neatsiskleidzia tas grozis
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 17, 16:39)
o as siandien bandziau lasiukus fotkint, nu bet man nieks nesigauna. Nepagaunu fokuso ant lasiuku  doh.gif  kuri darete sia uzduoti kaip su tuo tvarketes? bandziau ir auto fokusa ir rankini, niekaip nesigauna graziai. Kaitaliojau ir f ir islaikyma, viska bandziau. aisku rankos sudreba, padejau fotika ant pagrindo tai kiek geriau bet vistiek man netinka  schmoll.gif  net netersiu eterio, nes ner ka ziuret

manau kad Visu pirma reikia fotkinti prie gero apsvietimo, anta- reikia stovo,trecia- fokusuoju ikisdama dantu sepetuka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 17, 15:39)
o as siandien bandziau lasiukus fotkint, nu bet man nieks nesigauna. Nepagaunu fokuso ant lasiuku  doh.gif  kuri darete sia uzduoti kaip su tuo tvarketes? bandziau ir auto fokusa ir rankini, niekaip nesigauna graziai. Kaitaliojau ir f ir islaikyma, viska bandziau. aisku rankos sudreba, padejau fotika ant pagrindo tai kiek geriau bet vistiek man netinka  schmoll.gif  net netersiu eterio, nes ner ka ziuret

su blicu fotkini?
Atsakyti