Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 17, 11:18)
Ačiū visoms kitoms.. Blem, kaip bėda kad su tuo fotoshopu nedraugauju, taip grybą pjaunu su visom spalvom ir šviesom... Nu gal kažkaip pramoksiu. Man geriau sekasi aprašyt nuotrauką, nei tinkamai sudėliot spalvas  doh.gif

Kažkur skaičiau (kur neklauskit, atmintis su dviem leliukais išėjo kažkur doh.gif), kad geriau iš karto padaryti gerą kadrą, nei paskui daug apdirbinėti su PC rolleyes.gif Tai va, turiu ir aš tokį tikslą cool.gif
Laukine, man antroji foto mielesnė, tik merginos jau parašė, antraeilių daiktelių daugoka kadre smile.gif Pažiūrėjau foto parametrus, na šaunuolė tu su f/1.8 taip sufokusuot į vaikiuką 4u.gif Ir čia juk be jokio apšvietimo? Šviesu sakyčiau pas tave namuose tada rolleyes.gif
Atsakyti
Siandien dar turejo buti paskutine diena pasakoms sukelti smile.gif

apie nauja ZAIDIMA:
Ideja - 2 nuotrauku koliazas/istorija 2 skirtingu zmoniu.
Gauname kazkieno padaryta nuotrauka, turime salia prideti savo daryta ir sukurti koliazo pavadinima.

Keli pvz. kad butu aiskiau:
user posted image

user posted image

salygos manau galetu buti tokios:
:: 1 savaite sukurti savo pirmaja nuotrauka
:: susiunciate nuotraukas man, jas ismaisau ir burtu keliu padalinu visiems dalyvaujantiems
:: visi draugiskai pasiparinam, kaip nezinau kaip cia dabar daryt smile.gif
:: 1 savaite padaryti antra nuotrauka, sulipdyti koliaziuka ir sugalvoti pavadinima
:: keliam turbut vel i ta pati flickr.
:: nusidejalius ir neatsiuntusius koliazu priduodu fredericai, pas ja atlikinesit bausme smile.gif

ka manot? Tinka? Kazka praleidau?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 17, 12:03)

tai tas koliazas ir toks tebus-sudet dvi nuotraukas viena salia kitos... na ir ties pavadinimu smegenis pakrutint bigsmile.gif
Labai norec sudalyvaut blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 17 lapkričio 2010 - 14:15
QUOTE(dosa @ 2010 11 17, 15:13)
tai tas koliazas ir toks tebus-sudet dvi nuotraukas viena salia kitos... na ir ties pavadinimu smegenis pakrutint  bigsmile.gif
Labai norec sudalyvaut  blush2.gif

manau taip - tiesiog sudet, kad butu mintis ar testinumas, ar kazkas bendro, ar pan.. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cheles: 17 lapkričio 2010 - 14:17
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 17, 13:47)
Šviesu sakyčiau pas tave namuose tada rolleyes.gif

Nu viskas buvo prieš langą daroma. Įdėjau į blogą ir foto ir aprašymą, gal suprasit tada kodėl foto tokios ir nekitokios (vėl save bandau su istorija pateisint, kad prastai fotkinu). Aj. Pavargau. Einu miegot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 17, 14:17)
manau taip - tiesiog sudet, kad butu mintis ar testinumas, ar kazkas bendro, ar pan.. smile.gif

Man patinka, tinka smile.gif žaidžiu wink.gif
Atsakyti
man sekasi bash.gif: padariau ND, atbėgau aprodyt ir kąąąąąąąąąąąąą? Ogi photobucket'as nusprendė "paatostogauti" doh.gif
Atsakyti
ooo.. oo tai.. nu.. kai gauni kito zmogaus foto, sukuri savo, ar galima to kito zmogaus foto kazka keist? pareguliuot spalvas, kad vienoda butu, kirpti?smile.gif jauciu, kad ne smile.gif tik savo taip pritaikyti prie kitos foto.. ane?

Nes pavyzdyje, tai jos tokios labai paderintos atrodo smile.gif ne pagal tema, o pagal spalvas. o gal irgi darom visi kvadrata? ar jau tai butu per sunku?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 17, 15:03)

tinka, ir as zaidziu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 17, 14:42)
ooo.. oo tai.. nu.. kai gauni kito zmogaus foto, sukuri savo, ar galima to kito zmogaus foto kazka keist? pareguliuot spalvas, kad vienoda butu, kirpti?smile.gif jauciu, kad ne smile.gif tik savo taip pritaikyti prie kitos foto.. ane?

Nes pavyzdyje, tai jos tokios labai paderintos atrodo smile.gif ne pagal tema, o pagal spalvas. o gal irgi darom visi kvadrata? ar jau tai butu per sunku?smile.gif

Čia jau kaip Cheles parašys - ji vadas smile.gif
O man tai tinka betkaip smile.gif Kaip nuspręsit smile.gif Kaip tik - iššūkiai super dalykas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2010 11 17, 11:44)
p.s. kai pasižiūriu darbe savo nuotraukas, tai man taip plaukai iš siaubo pasišiaušia, baisu žiūrėti į spalvas ir pan. doh.gif

o spalvos grazios del to, kad ten IPS matricos monikas, kuri as ir paminejau kaip nepakeiciama daikta nuo pat pradziu, bei kurio ir as noreciau wink.gif. Jei namie tureciau toki lieva monika kaip darbe, tai tikrai negalvodamas imciau nauja, dabar kai puse velnio rodo (pas mane samsung T220) tai gaila ismest smile.gif. Uz 1-1.5k paimat ekinomini IPS ir dziaugiates tom spalvom visi PC turetojai.

Cheles, man tavo salygos tinka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 17, 14:40)
Man patinka, tinka smile.gif žaidžiu wink.gif

Ir man.

QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 14:41)
man sekasi bash.gif: padariau ND, atbėgau aprodyt ir kąąąąąąąąąąąąą? Ogi photobucket'as nusprendė "paatostogauti"  doh.gif

Kelk per Flikra
Atsakyti