Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

4 ND ax.gif

user posted image.

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 16, 19:19)
ne i tema as, bet patarkit koki man kompa pirkt biggrin.gif kad gerai foto programas veztu biggrin.gif jau uzsiknisau beieskodama..  cool.gif

Jei yra galimybe patarciau macbook ir butent macbook pro.
Jie nuo paprasto macbooko skiriasi rimtesne komplektacija.
Privalumai... stabilumas, greitas darbas, lengvas interfeisas visoj aplinkoj, kokybiska matrica.
Buvo paminetas instaliavimas - pora paspaudimu ir viskas jau suinstaliuota.
Programu pasirinkimas pakankamas - principas tas pats kaip su win - parsisiunti ir suinstalini blush2.gif arba nueini nusiperki. verysad.gif
Ar jau minejau interfeiso patoguma? Turbut tai gal net ir vienas pagrindiniu privalumu. Viskas labai patogu ir lengvai perprantama.
Del virusu pamineta buvo - mac atsparus virusams, ju praktiskai macam isviso nera, o win virusai ant maco nelimpa.
Dar karta paminesiu stabiluma - kaip sake vienas pazystamas : "Ar matei kurnors pc kad dirbtu be strigimu istisus menesius?"
Kitas dalykas - naujausi win7... grazus, pakankamai stabilus... ir tt. bet dauguma patobulinimu yra paskolinta is mac ir linux sistemu. Tad win tik dabar iveda i savo sistema tai ka macas jau istobulines per daugybe metu.
Ir is gyvenimo - praktiskai visi profesionalus dizaineriai ir fotografai naudojasi mac. Ir tai ne mados klausimas.

Dar is patirties - nepatariu pirkti MSI laptopu - nespeja grazinti i garantini katik nupirktu kompu. Nemoka jie dar ju gaminti bent jau padoriu jau nesnekant apie kokybe.

Gal tiek siam kartui sios litanijos...
Atsakyti
Dar vieną įmečiau. Jei kas turi kantrybės ir noro pakomentuot spalvas ir sutvarkymą, tai čia. Ačiū už anos komentarą. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 17, 00:37)
Dar vieną įmečiau. Jei kas turi kantrybės ir noro pakomentuot spalvas ir sutvarkymą, tai čia. Ačiū už anos komentarą. 4u.gif

Aš neturiu tinkamos patirties komentuoti, bet pasakysiu kad labai miela wub.gif

Labas rytas!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 17 lapkričio 2010 - 08:06
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 17, 01:37)

graži mamos šypsena.
Kairėje man daugoka detalių bei priekyje apačioje. Blaško dėmesį. Vaikučio odelė lig ir į žalsvumą eina, pasigendu rausvumo. Pasvirimas abiejų gal ir nieko, nors aš tikriausiai labiau iš kairės būčiau fotografavus. Bet lengva kalbėti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 16, 23:23)
Isila,nei iso nei kazkas kitas cia jau nepades.Turi issistudijuot fotika (instrukcija) ir nustatyt wite balance (WB).

ačiū, bandysiu wink.gif nepasiduosiu pioneer.gif

QUOTE(Yvette @ 2010 11 16, 23:49)
na pirmąkart darydama ND nefotografuok raudoname fone. Įsidėk savo baltą daiktą į vonią, jei vidus šviesus. Ten ND tikrai turėtų gautis. Išmoksi taip, mokėsi ir kitaip.

ta prasme į pačią baltą vonią? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 11:11)
ačiū, bandysiu wink.gif nepasiduosiu pioneer.gif
ta prasme į pačią baltą vonią?  g.gif

taip
Atsakyti
Matilda, nežinau kaip atrašyt AŽ flikre, tai rašau čia- ačiū už patarimą, kirpsiu manau šitaip, o klonuot kadangi nemoku, tai paliksiu biškutį to daikto...
Ačiū visoms kitoms.. Blem, kaip bėda kad su tuo fotoshopu nedraugauju, taip grybą pjaunu su visom spalvom ir šviesom... Nu gal kažkaip pramoksiu. Man geriau sekasi aprašyt nuotrauką, nei tinkamai sudėliot spalvas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 17, 10:18)
Matilda, nežinau kaip atrašyt AŽ flikre, tai rašau čia- ačiū už patarimą, kirpsiu manau šitaip, o klonuot kadangi nemoku, tai paliksiu biškutį to daikto...
Ačiū visoms kitoms.. Blem, kaip bėda kad su tuo fotoshopu nedraugauju, taip grybą pjaunu su visom spalvom ir šviesom... Nu gal kažkaip pramoksiu. Man geriau sekasi aprašyt nuotrauką, nei tinkamai sudėliot spalvas  doh.gif

Cia as:) Matilda.Kazkaip man trukde ta zvake ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 17, 10:18)
Ačiū visoms kitoms.. Blem, kaip bėda kad su tuo fotoshopu nedraugauju, taip grybą pjaunu su visom spalvom ir šviesom... Nu gal kažkaip pramoksiu. Man geriau sekasi aprašyt nuotrauką, nei tinkamai sudėliot spalvas  doh.gif

o gal tu pabandyk vengt to ps- pažiūrėk, gal tos nuotraukos originalios yra geresnės spalvine prasme g.gif

Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 17, 10:12)

Supratau. Tik kaip tada su natūraliu apšvietimu g.gif ar gali būti tas pats daiktas skirtingose vietose?
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 10:28)
Supratau. Tik kaip tada su natūraliu apšvietimu  g.gif ar gali būti tas pats daiktas skirtingose vietose?

Aisku.Naturaliam vienoj aplinkoj, dirbtiniam-vonioj smile.gif
Atsakyti