Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2010 11 16, 22:40)
Isla o tu WB namu darba darei?Nes fotkinant patalpoj teks ji reguliuotis,arba paskui ps i pagalba kviest mirksiukas.gif

va šitą ir gaminu, smarkiai grybą pjaunu. Mano foto kažkokios geltonos bigsmile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2010 11 16, 23:44)
Aš už Mac
labai patiko paskutinė, gal kadravimas truputi erzina, norėtusi šiek tiek kitaip. Smalsu su kuo fotkinta ir kokie nustatymai
kol sugalvojau parašyt žiūriu ir pati parašei mac smile.gif)) Kadangi baigusi informatika tai skaitau kad apie kompus kažkiek suprantu tongue.gif tik daug pliusu jiems dedu ypač paprastam mirtingam žmogui viskas patogiai padaryta  ir šiaip jei bus norinčiu galėsiu detaliau dabar nematau prasmės.

kur galėčiau pasakas pažiūrėt??? ir norėčiau kitam žaidime sudalyvauti, tik nerandu kokios sąlygos

mac privalumas kad jis grazus ir moteriskas biggrin.gif. Nemanau, kad paprastas mirtingas zmogus sedintis supermamoj jaucia diskomforta sededamas prie pc arba kazkoki extra komforta su mac. Interfeiso patogumas - nu pasijungi fotosopa ir interfeisas jau nei windowsai nei mac, o toks, koki padare Adobe. Jei netingit, pavardinkit bent pora realiu gyvenimisku pavyzdziu, kodel uz mac?
Beje, cia mes apie desktop ar laptop?
Atsakyti
Tai tada pasidaryk sita namu darba ne del musu "taip",o del saves, kad suprastum kame reikalas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 16, 10:38)
Žydraake tu saunuole, puikiai tvarkaisi su fotiku. Jeigu koliažas skirtas batukų prekybai, tai liuks, nes siaip tai toks sviestas sviestuotas smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 11:14)
Jei tai reklamine nuotrauka-labai gerai.

QUOTE(green_tea @ 2010 11 16, 14:45)
Hm, o kodel koliazas? Manau cia graziau butu viena nuotrauka. Po viena nuotraukos graziai techniskai ziurisi. Patiko dvigubas batas, tik ta etikete nuimti norisi.

Nu va, kai pakomentuojat, tai ir man minčių visokių kyla smile.gif
Iš batukų meno nedariau, tiesiog mokinausi su išlaikymu, f, ISO. Iš principo taip, nuotraukomis norėjau parodyti batukus iš įvairių rakursų tam, kas jų užsimanys smile.gif todėl dėjau į koliažą, o ne po vieną, kartų ir koliažą išmėginau.
Nu ir kas man šovė galvon tam dvigubam bate palikt etiketę doh.gif Kai parašei, tai kliūna, bet jau yra kaip yra.

QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 16:31)
Zodziu noriu pasirodyti pagaliau nuskanuotos juostos kadrus.... Ziuriu as i tas foto ir jos man daug mielesnes nei skaitmenines, nors jose ir baisiai daug techniniu trukumu... smile.gif

Man patiko trečia 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 19:51)
o va atsistojo Alabama- manau, kas ją fotografavo, visoms nuotraukos pavyko ax.gif

Nu nu, nesakyk taip garsiai...

QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 20:29)
Labai norėčiau dar sulaukt patarimų ir papeikimų į savo daržą. Vaikų nenoriu dėt, tai va tokią radau.

Norėjau pakomentuot, bet būtų tas pats, ką mergaitės jau parašė 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 16, 23:11)
Tai tada pasidaryk sita namu darba ne del musu "taip",o del saves, kad suprastum kame reikalas mirksiukas.gif

tai va man ir kyla klausimas, nes niekaip su juo nesusitvarkau. Kai dienos apšvietime, normoj - nuvilkau sofą prie lango ir viskas gavos. Bet kai dirbtiniam pašvietime - tai va - geltona... blink.gif ir ISO čia sukėliau, nes kažkaip tamsios gavosi..

va, prisirankiojau krūvą patarimų, eisiu vėl pyškint... į kitą kambarį, gal tikrai lempa duoda tą geltonumą... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 16, 23:12)
Norėjau pakomentuot, bet būtų tas pats, ką mergaitės jau parašė 4u.gif

4u.gif
Atsakyti
Isila,nei iso nei kazkas kitas cia jau nepades.Turi issistudijuot fotika (instrukcija) ir nustatyt wite balance (WB).
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 23:58)
Pasakos čia
Kito dar neskelbėm, bus norinčių pavadovaut? Cheles - apsiemi?
Skelbsim kai pabaigsim pasakas, dar dvi mergaitės liko nepadariusios, ryt paskutinė diena. Laukiam.

vargu ar sugebesiu taip suvadovaut kaip Tu blush2.gif
Jei nori perleisti ir pasitikit, tada - taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 17, 00:23)
vargu ar sugebesiu taip suvadovaut kaip Tu  blush2.gif
Jei nori perleisti ir pasitikit, tada - taip smile.gif

Jei bausmių reiks pagalvot - padėsiu lotuliukas.gif
Pasitikim ir perleidžiu 4u.gif
Laukiam sąlygų bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 22:58)
Pasakos čia
Kito dar neskelbėm, bus norinčių pavadovaut? Cheles - apsiemi?
Skelbsim kai pabaigsim pasakas, dar dvi mergaitės liko nepadariusios, ryt paskutinė diena. Laukiam.

dėkui

QUOTE(robobebras @ 2010 11 16, 23:03)
mac privalumas kad jis grazus ir moteriskas biggrin.gif. Nemanau, kad paprastas mirtingas zmogus sedintis supermamoj jaucia diskomforta sededamas prie pc arba kazkoki extra komforta su mac. Interfeiso patogumas - nu pasijungi fotosopa ir interfeisas jau nei windowsai nei mac, o toks, koki padare Adobe. Jei netingit, pavardinkit bent pora realiu gyvenimisku pavyzdziu, kodel uz mac?
Beje, cia mes apie desktop ar laptop?

Namie šiuo metu turiu MacBook(jie nesivadina laptopais smile.gif ) bet sėdėjusi ir prie iMac(tavo vadinamas desktop). Apie paprastuma paprastam vartotojui kalbu aplamai apie daugeli programų, jų diegima. Nes programos arba tokios pat arba labai panašios. Kad ir va nufilmuoji ka nors paskui tik mygtuka paspaudi ir jis tau viska pats perspaudžia ir ikelia i neta, nei ieškok kitų programų nei suk galva kokia geba spausti ir panašiai. Man labai patogus keleto desktopų naudojimas, jei nesi sėdėjęs prie jo gal sunkiai seksis paaiškinti(kai su daug langu dirbi kiekvienam atkiras langas nereikia nuleidineti ir pakelineti programų) Nieko neprigadinsi, nesuvelsi ir panašiai. Stabiliau dirba, niekad man nebuvo nulūžę. Del virusu nereik sukti galvos. Čia daug galiu vardinti kas kaip. Dėl dizaino taip nesiginčysiu jis gal moteriškas gražios aptakios formos, bet tuo pat labai praktiškas padedi monika ir klava ir viskas,užima mažai vietos negadina vaizdo. Žaidimų nežaidžių persirgau jau šia liga tai nežinau jų pritaikomumo. Beje paskutiniuose galima turėti ir mac ir win tuo pat metu. Niekad neperšu savo nuomonės, reikėjo laiko kad priprast nes yra dalyku kitokių nei ant pc, bet man jis tiko ir patiko, nebenoriu gryšti prie pc. Pas mus apskritai apple liga sergama, nemažai jų gaminių yra. ax.gif

Atsakyti
3 ND ax.gif
18
http://farm5.static...._37a065fdd4.jpg

50
http://farm2.static...._2ba015bf80.jpg

105
http://farm2.static...._079a51b33c.jpg

Niekaip man nepavyksta normaliai įkelti paveikslėlių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 17, 00:02)
va šitą ir gaminu, smarkiai grybą pjaunu. Mano foto kažkokios geltonos  bigsmile.gif
user posted image

na pirmąkart darydama ND nefotografuok raudoname fone. Įsidėk savo baltą daiktą į vonią, jei vidus šviesus. Ten ND tikrai turėtų gautis. Išmoksi taip, mokėsi ir kitaip.

Laukiu kito žaidimo, nors nelabai supratau kaip tai vyks smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 16 lapkričio 2010 - 23:50