Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 16, 19:37)
manau, laptopa.. patogiau man smile.gif ir ipratus..
Papildyta:

neseniai pirkau Sony VAIO, kol kas nesiskundžiu ax.gif

Refresh, man tai toks bardakėlis blush2.gif nesižiūri man tie išdegę plotai, jei norėjai parodyt uogytes, tai jos ir turėtų būti pagrindinis akcentas, bažnyčia žiūrėtųsi fone, jei techniškai būtų gerai atlikta ax.gif bet patinka natūralios spalvos smile.gif

o, žiūriu panašiai sukomentavom ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 16 lapkričio 2010 - 19:47
2ND jūsų teismui 4u.gif
F2 ISO 200
http://farm2.static...._29f715601a.jpg

F8 ISO 400
http://farm2.static...._e6ca4d9fca.jpg

F16 ISO 800
http://farm2.static...._3e042a7799.jpg
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 16, 18:43)
kartais pasijauciu lyg buciau nematoma smile.gif

As tave matau.Kas nutiko? smile.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 18:51)
gal čia detalizuotų tos, kurios bandė fotografuoti, kai buvom meete... tiesiog sunkiai atsipalaiduoju, plius esu su akinukais ... o va atsistojo Alabama- manau, kas ją fotografavo, visoms nuotraukos pavyko ax.gif

As su kompleksais ir visa kita bet kazkaip visoms patiko mane fotografuot biggrin.gif .As 10 metu darbe esu stebima vaizdo kameru.Pradzioj buvo nejauku, po to pasidare vienodai.Taip ir fotiko as nematau.Nu gal del to?

QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 19:09)
Nu va, bėgu atsinešt kašiką pomidoram  ax.gif

Gerai.O del uogyciu jau pasake merginos:)
Atsakyti
Labai ačiū už komentarus wub.gif
Atsakyti
Zirzilja, ką praleidom? aš tai dažnai labai prabėgom skaitau, neužfiksuoju doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 19:53)
As su kompleksais ir visa kita bet kazkaip visoms patiko mane fotografuot biggrin.gif .As 10 metu darbe esu stebima vaizdo kameru.Pradzioj buvo nejauku, po to pasidare vienodai.Taip ir fotiko as nematau.Nu gal del to?

tave fotkint vienas malonumas buvo, tokia atsipalaidavus, natūraliai jauteis, bent taip atrodė ax.gif geras modeliukas 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 16, 19:49)
2ND jūsų teismui  4u.gif

gerai ax.gif tik kodėl čia nekeli foto?
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 20:53)
As tave matau.Kas nutiko? smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 16, 20:59)
Zirzilja, ką praleidom? aš tai dažnai labai prabėgom skaitau, neužfiksuoju doh.gif

ai, nesvarbu jau smile.gif vakar lyg tais klausiau apie linzes, siandien apie lasus burbuluose rolleyes.gif bet tiek to, jau kaip ir radau atsakymus pagal robobebro metodika - "pagooglinau" rolleyes.gif
Atsakyti
sudvigubinau žinutę kažko doh.gif blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 16 lapkričio 2010 - 20:15
QUOTE(bizyte @ 2010 11 16, 20:00)

tave fotkint vienas malonumas buvo, tokia atsipalaidavus, natūraliai jauteis, bent taip atrodė ax.gif geras modeliukas 4u.gif
Papildyta:

Aciu:)

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 16, 20:02)
ai, nesvarbu jau smile.gif vakar lyg tais klausiau apie linzes, siandien apie lasus burbuluose rolleyes.gif  bet tiek to, jau kaip ir radau atsakymus pagal robobebro metodika - "pagooglinau"  rolleyes.gif

Na as nei apie linzes, nei apie lasiukus nezinau:)O vat jo, google zino cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 15:31)
Zodziu noriu pasirodyti pagaliau nuskanuotos juostos kadrus.... Ziuriu as i tas foto ir jos man daug mielesnes nei skaitmenines, nors jose ir baisiai daug techniniu trukumu... smile.gif
Nežinočiau, nepasakyčiau, kad čia juosta smile.gif Pirma neitin man, tas atspindys viską gadina kaip jau robobebras minėjo, antra patiko, trečia fainiausia iš visų tik labai labai gaila, kad išdegus smile.gif
QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 17:11)
Sakot nesuprantat dejuojančių? Aš tai suprantu  lotuliukas.gif
Todėl, kad kai ateini į pradžiamokslį, kuriame yra visi pradiniai terminai, mažos pamokėlės ir t.t. nu žodž surašyta visai žaliukam ir pamatai kokias fotkes moterys daro, tai iškart žandikaulis nusileidžia trim aukštais žemiau  biggrin.gif Nes gi čia pradžiamokslis, o žaliom jūsų foto atrodo profesionalios. Nu žodžiu supratot. cool.gif
Nėr čia ko dejuot, čia kaip tik turėtų būt spyris tiek pasiekt ir neužsibrėžkit to padaryt per neįgyvendinamą laiką, neskubėkit smile.gif O ką mes darytume jei čia tik žali būtų susirinkę? Taip nieko ir neišmoktume ax.gif
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 18:51)
gal čia detalizuotų tos, kurios bandė fotografuoti, kai buvom meete... tiesiog sunkiai atsipalaiduoju, plius esu su akinukais ... o va atsistojo Alabama- manau, kas ją fotografavo, visoms nuotraukos pavyko ax.gif
Į akinukų temą dabar atsiminiau. Poliarizacinis filtras panaikina atspindžius nuo ant akinių ar aš klystu? Kaip gaila, kad nedraugauju su ebejum doh.gif negaliu normaliai savo vyro pafotografuot, nes tie atspindžiai iš proto varo doh.gif

Bandau mokytis su photoshopu dirbt, sunku ***** pradžioj karsta.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 17:11)
Sakot nesuprantat dejuojančių? Aš tai suprantu  lotuliukas.gif
Todėl, kad kai ateini į pradžiamokslį, kuriame yra visi pradiniai terminai, mažos pamokėlės ir t.t. nu žodž surašyta visai žaliukam ir pamatai kokias fotkes moterys daro, tai iškart žandikaulis nusileidžia trim aukštais žemiau  biggrin.gif Nes gi čia pradžiamokslis, o žaliom jūsų foto atrodo profesionalios. Nu žodžiu supratot. cool.gif

ką ten profesionalai.. Man čia kai kurių foto tiesiog jau tooooooks aukštasis pilotažas... tongue.gif
arba kai pradeda komentuot - tas negarai, anas negerai, žiūriu ir galvoju, kad man jau visai - nes tai viskas gerai hihihi.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 16, 17:15)
as tave laaabai suprantu, lygiai tas pats ir man buvo, bet uztat yra is ko mokytis mirksiukas.gif  patikek,as kartais tiesiog paskaitau tyliai, kas ten ka atsakineja i kitu klausimus apie apsvietimus, kompozicijasir kt, ir daug daugiau i nauda negu butu sudeta tik tikrai pradinukiu bandymai fotografuoti ir jokiu profesionaliu komentaru rolleyes.gif

va va, ir aš patyliukais skaitau, skaitau ir kad gadinu kadrus, gadinu.... doh.gif

prie to pačio vėl padejuosiu, bet ir pasiklausiu.
Namie man išeina siaubingai tamsios foto doh.gif na, negražus tas apšvietmias gaunas, kažkokį atspalvį lyg deda.. net paaiškint nemoku unsure.gif ar gali būti kalta lempa? g.gif
ir dar - kaip rasti tą aukso viduriuką? Jei sukelt ISO, bus irgi negerai...

na va, pvz
user posted image

va, įkeliu kaip "sugebu gerai" fotografuoti... blyn... viso foto tokios doh.gif aš žliba esu, kad nufotografavus viso šito nematau doh.gif tik sukėlus į pc pamatau savo "meną"

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 16 lapkričio 2010 - 22:01
Laba, gal galit pažiūrėt kaip sutvarkiau foto vieną,-ar neperšviečiau, nėr negeros spalvos? Imečiau į flick savo. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 16:31)
Zodziu noriu pasirodyti pagaliau nuskanuotos juostos kadrus.... Ziuriu as i tas foto ir jos man daug mielesnes nei skaitmenines, nors jose ir baisiai daug techniniu trukumu... smile.gif

Man trecia labai patiko 4u.gif

QUOTE(kristukass @ 2010 11 16, 17:58)
As ir nesuprantu tu dejuojanciu.  g.gif  As visai nesigediju foto savo. Jeigu ir po metu kitu dar tokios foto gausis, tada jau vertes susirupinti, bet tik pradejus mokintis nereikia noret is saves tokio lygio fotkiu kaip kad profai daro.

drinks_cheers.gif

QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 18:28)
Oi, žinoma! Jeigu neliktų tokių gražių nuotraukų autorių, nebebūtų iš ko mokytis kitiems. Nes žalias žaliam kaip patartų, būtų siaubo filmas biggrin.gif

lotuliukas.gif Sutinku, tikrai siaubo filamas butu lotuliukas.gif

QUOTE(gotte @ 2010 11 16, 19:45)
O šiaip įdomu, kurios/kurie iš čia fotografuojančių kaifuoja nuo to, kad juos kažkas fotografuoja? g.gif  bigsmile.gif

Man patinka kai mane fotografuoja, o ypac jei grazios nuotraukos gaunasi blush2.gif ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 20:30)
o aš už Dell  ax.gif

ir as drinks_cheers.gif
Atsakyti