Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ne i tema as, bet patarkit koki man kompa pirkt biggrin.gif kad gerai foto programas veztu biggrin.gif jau uzsiknisau beieskodama.. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 16, 19:19)
ne i tema as, bet patarkit koki man kompa pirkt biggrin.gif kad gerai foto programas veztu biggrin.gif jau uzsiknisau beieskodama..  cool.gif

Laptopą, ar stacionarų?
Neperseniausiai pirkausi sau - laptopą.
MSI CR500. Viską veža labai gerai.
Papildyta:
Labai norėčiau dar sulaukt patarimų ir papeikimų į savo daržą. Vaikų nenoriu dėt, tai va tokią radau.

user posted image
Atsakyti
Mano vyras grieztai ir vienareiksmiskai pasakytu ASUS. biggrin.gif

Mane blasko uogyciu kekiu gausa. Gal reikejo labiau prizoomint?.. mastau.gif
Siaip gilau negaliu pasikapstyt, nes dar "zalia" as, tad mano nuomone gali ir praleist. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 16 lapkričio 2010 - 19:32
o aš už Dell ax.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 16, 19:45)
O šiaip įdomu, kurios/kurie iš čia fotografuojančių kaifuoja nuo to, kad juos kažkas fotografuoja? g.gif  bigsmile.gif

as tai nekaifuoju, bet nesibaidau fotografu ax.gif kartais net mielai papozuoju.

QUOTE(airv @ 2010 11 16, 19:53)
Uch, ir man taip būna smile.gif Bet nereikia asmeniškai priimti, niekas specialiai neignoruoja, tiesiog kartais vienos kitos žinutės tiesiog nepamatau  blush2.gif

tai as dazniausiai suprantu, kad niekas nezino atsakymu ir mano klausimus, todel ir nieko nekomentuoja rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 20:30)
o aš už Dell  ax.gif

as irgi uz Dell rolleyes.gif
kazkada seniai turejau Fujitsu Siemens, bet Dell man thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 16, 18:53)
Akasha, lenkiu galvą  prieš juostą ir tavo foto  bigsmile.gif
good.gif
Aš vieną juostą išfotografavau su Smena, tai laukiu nesulaukiu kada mane pasieks ryškinimo bakelis. O tu gal pati ryškini?

Uoj ne ryskinti spalvotos pati niekada nepasiryzciau, nors kol nepabandziau negaliu sakyti.... Va juodai balta galbut, bet irgi kolkas tik zaidziu ir mokausi su fotoaparatu susidraugauti... Nes cia fotografuota su skolintu nikonu, kuris ir autofokusa turejo ir t.t.

QUOTE(Maggie @ 2010 11 16, 19:25)
Akasha! as vos nenukritau is kreslo pamacius sias foto,. nu man labai patiko, as net nesupratau, kad cia juosta, tik va norejau rashyt, kad pirmoje (nepanashu i tave!) grudo daug antrame plane, bet skaitau toliau ir ka - juosta. idek dar kazhka, labai idomu kaip su juosta susitvrakei. is tikruju pagirsiu, nes super. sunkiai atskyriau, aishku nezinau ar cia jau gerai ar blogai. uzkliuvo tik ranka ishdegus. o tau paciai kaip? visgi juosta ar skaitmena? m?

Zinok pati negaliu patiket smile.gif , kad taip sakau, bet tikrai juosta juosta juosta... pats procesas pasidaro daug idomesnis ir atsakingesnis... Zinoma, kolkas dar skaitmenos neisdrysciau atsisakyti, bet ateity manau visko gali buti..

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 16, 20:19)
ne i tema as, bet patarkit koki man kompa pirkt biggrin.gif kad gerai foto programas veztu biggrin.gif jau uzsiknisau beieskodama..  cool.gif

Kad procesorius ir vaizdo plokste butu geri, na ir ram, kad normaliai butu.... O laptopo tikrai nepatariu, nes jis niekada nepavilks tiek kiek stacionarus, monitoriaus taip nesusikalibruosi ir t.t.

Ir tikrai nepritariu merginoms, kad kompiuterius renkasi pagal marke.... (esu dirbusi su kompu pardavimais, tai truputi zinau) Tai va tiek delai buna ir brokuotu partiju, tiek ir asusai pasitaiko su prastu ausinimu ir iskepa ant keliu laikant vaizdo plokste... Blogiausiai tai, kad laptopui, jei netycia suges detaliu sunkiau gausi, o stacionariam ir vyras atsukes varstelius viena ar kita detale pakeis... O galiausiai spresti tau, kaip ir su fotiku smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 lapkričio 2010 - 19:38
QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 19:29)
Laptopą, ar stacionarų?
Neperseniausiai pirkausi sau - laptopą.
MSI CR500. Viską veža labai gerai.

manau, laptopa.. patogiau man smile.gif ir ipratus..
Papildyta:
QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 19:29)
Labai norėčiau dar sulaukt patarimų ir papeikimų į savo daržą. Vaikų nenoriu dėt, tai va tokią radau.

siaip visai nieko, bet kliuna ta baznycia. nes noretusi arba, kad jos nebutu, arba kad labiau tada matytusi jos forma. ir siaip neaisku, kodel buten tos uogeles fokusuotos, o ne kitos smile.gif
Atsakyti
Aš su Dell laptopu dirbu- inspiration N700 lyg toks modeliukas 4u.gif man tai patinka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 20:30)
o aš už Dell  ax.gif

as irgi. the best. bet as siaip, asmenishkai, nepirkciau laptopo, jei yr vietos normaliam. as visada tik uz stacionaru, visom prasmem, o ypac patogumo. (nebent darbas reikalauja su savim kompa nen stop turet, tada TIK toplopas ;])
Atsakyti
nu va kiek nuomoniu biggrin.gif aciu wink.gif as siaip noriu Mac'o, bet galvoju, gal geriau ant kokio objektyvo tuos pinigus isleist.. o antras, realiausias variantas tai HP. tai jau mano kompu religija biggrin.gif bet kad taip nezinau ka konkreciai rinktis.. stacionaraus kazkaip man nereik, visad tik laptopa turejus..

Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 20:29)

Va ziuriu i nuotrauka, spalvos grazios, bet joje "kose" labai atsiprasau uz toki issireiskima... reik dar paieskoti, kad pamatyti kurios uogos sufokusuotos ir kaip jau minejo, kodel butent jos....
is arciau, nezinau ar ta baznycia atlieka koki vaidmeni, jei ne tai ieskoti truputi kito kampo, kad jos nebutu...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 19:41)
Va ziuriu i nuotrauka, spalvos grazios, bet joje "kose" labai atsiprasau uz toki issireiskima... reik dar paieskoti, kad pamatyti kurios uogos sufokusuotos ir kaip jau minejo, kodel butent jos....
is arciau, nezinau ar ta baznycia atlieka koki vaidmeni, jei ne tai ieskoti truputi kito kampo, kad jos nebutu...

pritariu ax.gif blush2.gif
Atsakyti