Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Maggie @ 2010 11 16, 18:31)
blush2.gif  lotuliukas.gif ZZZzzZZZzz o man geda, kad susimoviau del pasakos, numushiau dabar anginine temperatura ir galvoju kaip cia papult i antra zaidima, pirmo neivykdzius (vistiek padarysiu, nes jau ideja pagimdziau, tas man nemazhai he he)

marš fotografuoti lotuliukas.gif nesvarbu- bet ką, bet kad būtų pasaka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 15, 20:54)
Idėja ir superinė nuotaika - Mustachio thumbup.gif

Ačiū 4u.gif

Blin,kaip temsta anksti doh.gif Nieko nebespėju pafotkint verysad.gif O vidinės foto baisumėlis .....

QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 17:00)
pvz., mane sunku fotografuoti- aš nesu nei užsidariusi, nei kompleksuota, esu laiminga, bet fotografuoti mane sunku.. 

Manęs fotikai irgi nemyli .... visai nefotogeniška aš mellow.gif
Atsakyti
kartais pasijauciu lyg buciau nematoma smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 16 lapkričio 2010 - 18:44
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 18:00)
pvz., mane sunku fotografuoti- aš nesu nei užsidariusi, nei kompleksuota, esu laiminga, bet fotografuoti mane sunku.. aš tą žinau 4u.gif bet juk ir tokių klientų yra...

o kodėl manai, kad sunku? ir kame tas sunkumas? g.gif kokia tavo pačios nuomonė? gal vis tik yra kažkos užslėptas kompleksas? nes jei žmogus atsipalaidavęs, nekompleksuotas ir moka papozuoti, manau probelmų nėra daug...jis gali net gera/išskirtine išvaizda nepasižymėti g.gif

Aš payzdžiui irgi esu laiminga, bet manau ne visai tame esmė...mane fotografuoti nežinau sunku, ar ne, bet kad aš nemoku pozų išlaužinėti ir šiaip pozuoti prieš objektyvą, tai tą tikrai žinau. Aš negaliu pakęsti to, kad mane fotografuoja (nebent to nematau tongue.gif ) ir kažko iš manęs nori. Man buvo labai sunku per vestuves, kuriose fotografe prašė bent kiek papozuoti (nors prašiau, kad kuo daugiau foto būtų reportažinių). Kai nėštumo fotosesija buvo, irgi buvo sunku. Aš dar nepradėjsu fotosesijos rėkiau, kad man bus gana kelių gerų foto, nes aš noriu "oykšt pykšt" ir namo biggrin.gif va dėl to fotografuojantiems su manim sunku, o man fotografuotis irgi sunku doh.gif

Aš mieliau būnu kitoje "barikadų" pusėje.

O šiaip įdomu, kurios/kurie iš čia fotografuojančių kaifuoja nuo to, kad juos kažkas fotografuoja? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 16, 17:45)
O šiaip įdomu, kurios/kurie iš čia fotografuojančių kaifuoja nuo to, kad juos kažkas fotografuoja? g.gif  bigsmile.gif

Ne aš biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 16, 19:45)
O šiaip įdomu, kurios/kurie iš čia fotografuojančių kaifuoja nuo to, kad juos kažkas fotografuoja? g.gif  bigsmile.gif

As ir tikrai ne is tu. schmoll.gif biggrin.gif

Zirzilija, as tai tave visa laika matau. bigsmile.gif 4u.gif

Nu zinokit dar labiau gailiuosi, kad nepirkau to vezimelio, bet jau dabar suku makauliuka kaip nusigaut iki to miesto. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 16, 18:45)
o kodėl manai, kad sunku? ir kame tas sunkumas? g.gif kokia tavo pačios nuomonė? gal vis tik yra kažkos užslėptas kompleksas? nes jei žmogus atsipalaidavęs, nekompleksuotas ir moka papozuoti, manau probelmų nėra daug...jis gali net gera/išskirtine išvaizda nepasižymėti g.gif

gal čia detalizuotų tos, kurios bandė fotografuoti, kai buvom meete... tiesiog sunkiai atsipalaiduoju, plius esu su akinukais ... o va atsistojo Alabama- manau, kas ją fotografavo, visoms nuotraukos pavyko ax.gif
Atsakyti
Ačiū už kritiką smile.gif Kaip man to reikėjo! Reikėjo man kad kažkas tiesiai šviesiai pasakytų jog Š smile.gif nes aš užuolankomis tai nesuprantu smile.gif

QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 16, 18:43)
kartais pasijauciu lyg buciau nematoma smile.gif

Uch, ir man taip būna smile.gif Bet nereikia asmeniškai priimti, niekas specialiai neignoruoja, tiesiog kartais vienos kitos žinutės tiesiog nepamatau blush2.gif
Atsakyti
Nu va, bėgu atsinešt kašiką pomidoram ax.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Tai, kad nereikia. biggrin.gif Pagal mane tai gerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2010 11 16, 20:09)
Nu va, bėgu atsinešt kašiką pomidoram  ax.gif

good. noretusi tik raudonesniu geliu, bet cia jau ne prie ko. esme supratai ir ishpyldei.
Atsakyti
Ooo. Nu smagu.
Eisiu pasityrinėt kas ten antram punkte.
Atsakyti