QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 18:00)
pvz., mane sunku fotografuoti- aš nesu nei užsidariusi, nei kompleksuota, esu laiminga, bet fotografuoti mane sunku.. aš tą žinau
bet juk ir tokių klientų yra...
o kodėl manai, kad sunku? ir kame tas sunkumas?
kokia tavo pačios nuomonė? gal vis tik yra kažkos užslėptas kompleksas? nes jei žmogus atsipalaidavęs, nekompleksuotas ir moka papozuoti, manau probelmų nėra daug...jis gali net gera/išskirtine išvaizda nepasižymėti
Aš payzdžiui irgi esu laiminga, bet manau ne visai tame esmė...mane fotografuoti nežinau sunku, ar ne, bet kad aš nemoku pozų išlaužinėti ir šiaip pozuoti prieš objektyvą, tai tą tikrai žinau. Aš negaliu pakęsti to, kad mane fotografuoja (nebent to nematau
) ir kažko iš manęs nori. Man buvo labai sunku per vestuves, kuriose fotografe prašė bent kiek papozuoti (nors prašiau, kad kuo daugiau foto būtų reportažinių). Kai nėštumo fotosesija buvo, irgi buvo sunku. Aš dar nepradėjsu fotosesijos rėkiau, kad man bus gana kelių gerų foto, nes aš noriu "oykšt pykšt" ir namo
va dėl to fotografuojantiems su manim sunku, o man fotografuotis irgi sunku
Aš mieliau būnu kitoje "barikadų" pusėje.
O šiaip įdomu, kurios/kurie iš čia fotografuojančių kaifuoja nuo to, kad juos kažkas fotografuoja?
"To take a photograph is to align the head, the eye and the heart. It's a way of life." ~ Henri Cartier-Bresson