Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 21:43)
ee, tai ka, vienintele as ne mama?  blink.gif

nu dar robobebras ne mama, bet jis nesiskaito...

ko gero smile.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 12, 22:11)
4u.gif  ir aš linkiu gražaus susitikimo. Gal kitąkart ir aš išdrįsiu prisijungti. Šįkart lauksiu fotoreportažo.

Dėkui, Yvette, sekantį kartą galiu suorganizuot pas Tave ax.gif
Ech, smagu būtų.
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 23:00)
Ech, smagu būtų.

sekantį kartą mielai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 22:43)

hah.gif
Ups, padauginau alaus...bealkoholinio lotuliukas.gif
Atsakyti
Pora naujesnių nuotraukų smile.gif
user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiga: 12 lapkričio 2010 - 22:24
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 21:38)
nebuvau dar prikalus, gerai pamenu cool.gif

Tu paklausk bet kokio girtuoklio ar jis girtas? Tau visi acakys kad ne smile.gif
Nebuvau gavus AŽ. daba gavau. Liuks. Pyragas pašautas orkaitėn. Laukinukas Nr.1 paguldytas, laukia kelionės smile.gif Dar pernakt užduotis su (*)(*) susitart, kad pientraukio nebijotų...wacko.gif Kolkas turiu 80 ml, kas reiškia, kad myte be visų kelionių pirmyn-atgal, galiu pabūt max valandą.. Maža smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 21:43)
ee, tai ka, vienintele as ne mama?  blink.gif

doh.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 22:00)
Ech, smagu būtų.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
jooo, aš Tavo sugebėjimais organizuot jau nebeabejoju rolleyes.gif
Atsakyti
tai klausykit, kas tinkames prie BIG? kad zinotume ko laukt ir ko ne. mes atvarom viena masina su Zydraake prie BIG. Mano ruzava masina, pamatysit iskart biggrin.gif tai ko dar ten laukt?
Papildyta:
a nu man p.. kad as ne mama tada biggrin.gif nereiks namo skubet, pieno niekam nutraukt, ot tai laimingas mano gyvenimas biggrin.gif tikiuos tik apie darzelius ir pan nekalbesit daug biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tiga @ 2010 11 12, 22:24)
Pora naujesnių nuotraukų smile.gif

Man nia unsure.gif Pirma suspausta labai, antroj siaubingai norisi visų pirma nubraukt kepurės plaukus nuo akių (net man akis skauda, kaip noris nubraukt) ir negražiai veido oda atrodo. Ar oda per daug nupudruota ar perdegus soliariume, bet ji neatrodo man gražiai iš arti, foto stengčiausi akcentuot tada kažkur kitur, kad oda nekristų į akis..
Bet man gražūs modelio bruožai.. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 22:28)
biggrin.gif tikiuos tik apie darzelius ir pan nekalbesit daug biggrin.gif

jo... čia slidus reikalas. nes kad ir kokią temą mamos bepradėtų rutuliot, ji galiausiai vistiek išsirutulioja į tą patį- vaikus doh.gif Tu galėsi būti mūsų prižiūrėtoja, kad per daug neįsijaustume ir nepamirštume ko atvažiavom smile.gif Pažadu pasiduot dresūrai, noriu kuo daugiau gaut susitikime kas susiję su foto, nuo vaikų jau ir taip bloga daros doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
labas,aciu uz tema.kiek jau mamoj o nepastebejau.kolkas fotografuoju megejiskai,bet noreciau kada nors tapti profu..aciu uz nuorodas,paaiskinimus. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 12, 22:31)
jo... čia slidus reikalas. nes kad ir kokią temą mamos bepradėtų rutuliot, ji galiausiai vistiek išsirutulioja į tą patį- vaikus  doh.gif Tu galėsi būti mūsų prižiūrėtoja, kad per daug neįsijaustume ir nepamirštume ko atvažiavom smile.gif Pažadu pasiduot dresūrai, noriu kuo daugiau gaut susitikime kas susiję su foto, nuo vaikų jau ir taip bloga daros  doh.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif Kokio amžiaus tavo vaikiukai? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 13 lapkričio 2010 - 00:13
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 12, 22:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Turiu dvi palas 2x4m, paimsiu, jei tinka, bet nžn ko tamsta pageidavot.

Jei frederica neparašys adreso, tai atvažiuoju ukmergėn ir rėksiu vidury miesto. Meras tikrai nesidžiaugs, taip kad, rašyk adresą, jei nenori iš savo miškų būt iškeldinta į gūdesnes girias, kur jokie svečiai nebeužklys  biggrin.gif

nu esme kad butu fonas fotkem, nes be medziagos tie stovai neveikia smile.gif. As medziagos dar neturiu, dar neatkeliavo.
Atsakyti
Geru ispudziu jums rytoj!!!! Lauksim gryztantciu!
Atsakyti