Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 15:31)
Na mergaites, pas jus ir tempai  thumbup.gif  Speju tik paskaitinet, jau neber kada isiterpt smile.gif Ai ir laiko tikriausiai vis pritruksta smile.gif

Zodziu noriu pasirodyti pagaliau nuskanuotos juostos kadrus.... Ziuriu as i tas foto ir jos man daug mielesnes nei skaitmenines, nors jose ir baisiai daug techniniu trukumu... smile.gif

bet man tai visai kaip skaitmena atrodo biggrin.gif kazko i juosta nepanasu.. as akies turbut neturiu biggrin.gif

paskutine graziausia
Atsakyti

Paskutine.Super, ciumpu ir nesu i megstamas. cool.gif
Atsakyti
Na mergaites, pas jus ir tempai  thumbup.gif  Speju tik paskaitinet, jau neber kada isiterpt smile.gif Ai ir laiko tikriausiai vis pritruksta smile.gif

spalvos gražios, liux tu čia padirbėjai ax.gif man paskutinėj truputį krenta žemyn, bet žvilgsnis koks, graži ta mūsų Ohara rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bizyte: 16 lapkričio 2010 - 16:03
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 16, 16:46)
bet man tai visai kaip skaitmena atrodo biggrin.gif kazko i juosta nepanasu.. as akies turbut neturiu biggrin.gif

paskutine graziausia

O kodel panasu i skaitmena? Gal cia del to, kad kai sumazinau grudo nesimato? smile.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 16:56)
Paskutine.Super, ciumpu ir nesu i megstamas. cool.gif

Dekui smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 16, 17:03)
spalvos gražios, liux tu čia padirbėjai ax.gif man paskutinėj truputį krenta žemyn, bet žvilgsnis koks, graži ta mūsų Ohara rolleyes.gif

Aga dabar kai pasakei tai ir man griuva smile.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 16:12)
O kodel panasu i skaitmena? Gal cia del to, kad kai sumazinau grudo nesimato? smile.gif

aga, kazkas tokio smile.gif per kokybiska biggrin.gif
Atsakyti
žodžiu, kuo tolyn į mišką, tuo... doh.gif eisiu kokios durų rankenos ieškot... nemoku, fotografuot, NEMOKU doh.gif umn.gif: prigrybavau visą krūvą nuotraukų - kažkoks košmaras. Dangų sugebėjau visur "išdegint" doh.gif kadangi vaiko kepurė balta, tai ją prie to pačio - kaip sakant drauge į porą.. žodžiu, pjoviau grybą kaip reikalas.. umn.gif:

apie fotografavimą viduje išvis patylėsiu... doh.gif bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Isila: 16 lapkričio 2010 - 16:36
QUOTE(Isila @ 2010 11 16, 17:33)
žodžiu, kuo tolyn į mišką, tuo...  doh.gif  eisiu kokios durų rankenos ieškot... nemoku, fotografuot, NEMOKU  doh.gif  umn.gif: apie fotografavimą viduje išvis patylėsiu...  doh.gif bash.gif

vat paskaitau jau kelinta toki pasisakyma ir nesuprantu - kas cia? taktika "gulincio nemusa"? gi mokomes..
as jau belekiek sesiu ir savo mazosios 'fotosesiju" i siuksliu deze nurasiau.. paanalizuoji klaidas, pasidarai isvadas kas ne taip ("nemoku, nesugebu" nesiskaito prie teisingu isvadu) ir toliau pirmyn!
nesupyk mirksiukas.gif
Atsakyti
Visai nepanašu, kad čia "pradžiamokslio" tema. Aš gal ne čia pataikiau? biggrin.gif Nes tokios fotkės, kad aš apakus.
Aišku man nėr ko norėt, kai fotikas namie dar net savaitės negyvena.

Gėda net savo 3 daiktus rodyt iš pirmos pamokėlės..
Vakare atnešiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Refresh: 16 lapkričio 2010 - 16:48
As ir nesuprantu tu dejuojanciu. g.gif As visai nesigediju foto savo. Jeigu ir po metu kitu dar tokios foto gausis, tada jau vertes susirupinti, bet tik pradejus mokintis nereikia noret is saves tokio lygio fotkiu kaip kad profai daro.

Refresh, drinks_cheers.gif sutinku su tavim. biggrin.gif Tema reiktu papildyti " Stipriai pazengusiu, beveik profesionalu pradziamokslis" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 16:46)
vat paskaitau jau kelinta toki pasisakyma ir nesuprantu - kas cia? taktika "gulincio nemusa"? gi mokomes..
as jau belekiek sesiu ir savo mazosios 'fotosesiju" i  siuksliu deze nurasiau.. paanalizuoji klaidas, pasidarai isvadas kas ne taip ("nemoku, nesugebu" nesiskaito prie teisingu isvadu) ir toliau pirmyn!
nesupyk  mirksiukas.gif

ne, nepykstu, tik pasiguodžiu, nes daugiau neturiu kam hihihi.gif vyras man jau pirštą sukioja hihihi.gif anot jo, niekas užsiimu :irneakyk: o ateini čia, pasakai, gauni spyrį šiknon, vėl ūpas atsiranda pioneer.gif
Atsakyti
QUOTE(Isila @ 2010 11 16, 17:59)
ne, nepykstu, tik pasiguodžiu, nes daugiau neturiu kam hihihi.gif vyras man jau pirštą sukioja hihihi.gif anot jo, niekas užsiimu :irneakyk:  o ateini čia, pasakai, gauni spyrį šiknon, vėl ūpas atsiranda pioneer.gif

tai tu ne taip daryk, tu ateik, idek fotke ir sakyk va kokia grazi, pamatysi kiek spyriu gausi biggrin.gif, o sitie verkslenimai tikrai sux smile.gif
Atsakyti
Sakot nesuprantat dejuojančių? Aš tai suprantu lotuliukas.gif
Todėl, kad kai ateini į pradžiamokslį, kuriame yra visi pradiniai terminai, mažos pamokėlės ir t.t. nu žodž surašyta visai žaliukam ir pamatai kokias fotkes moterys daro, tai iškart žandikaulis nusileidžia trim aukštais žemiau biggrin.gif Nes gi čia pradžiamokslis, o žaliom jūsų foto atrodo profesionalios. Nu žodžiu supratot. cool.gif
Atsakyti