Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 15:18)
Tai, kaip ir nutarėm jau visos, kad šitą ir žaisim mirksiukas.gif
Dėkui Tau 4u.gif

kad nera uz ka!
jau labai laukiu! drinks_cheers.gif
Atsakyti
wacko.gif va.

Laukit.
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 16, 14:21)
Taip, bet kai sugalvoji kokia tema, ziurek jau reikia rubu, daigtiniu detaliu visokiu ir pan.  doh.gif

As savaitgali FRETEX parduotuveje (cia pas juos jos tokios kaip sendaigciu, Sekond hand)maciau labai labai senu laiku kudikiui vezimuka visa balta, medini su ranku darbo siuvinetais pataleliais, kainuojanti 50 kr. (apie 22 LT. ) Dabar graziuosi nagus, kad nepirkau ir dar uz tokia kaina!!!!  blink.gif  Nes fotosesijai manau kuo puikiausiai galima pritaikyti kur gamtoje.  unsure.gif

as jau uz tave grauziuosi :S
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 16, 15:21)
As savaitgali FRETEX parduotuveje :

as kai pamaciau Paprastos fotosesija su nestuke, pamaniau, kad ten butu labai tikes toks senovinis vezimukas rolleyes.gif o kad tu jo nenusipirkai, tai ir man labai gaila doh.gif

ir to kito zaidimuko jau laukiu, jungsiuos ir as ax.gif

tiesa, mane uzvalde tie lasai laseliai, net nakti sapnavau, vakar toookiu prisiziurejus...tai va tik man idomu, kaip padaro laselius muilo burbule? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzilja: 16 lapkričio 2010 - 14:48
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 16, 14:46)
as kai pamaciau Paprastos fotosesija su nestuke, pamaniau, kad ten butu labai tikes toks senovinis vezimukas rolleyes.gif  o kad tu jo nenusipirkai, tai ir man labai gaila doh.gif

aga - būtų tikę, tik iš kitos pusės- reikia atsirinkt detales, nes kai visko per daug ir negerai... gaila, kad neturiu kur daiktų sandėliuoti... ax.gif
Atsakyti
Nu sakes!!! Reikia rast dingsti i Bergena vaziuot ta vezima nupirkt, jeigu dar to kazkas nepadare uz mane!!! doh.gif
Atsakyti
Žydraakės batukai man patiko, koliažas gražiai sudėliotas ir neatrodo sviestas sviestuotas thumbup.gif
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
Nepatinka kadravimas, kaip ta mergina susilenkus - labai jau didelė kupra užima didelę nuotraukos dalį, noretųsi, kad nebūtų ji taip susilenkus arba iš kito kampo būtų fotkinta smile.gif
QUOTE(brangus saldainis @ 2010 11 16, 02:08)
Labas vakaras  4u.gif
Stai kokia idomia tema uztikau  bigsmile.gif
As tik pradedancioji,ir jokiais budais i jusu greta nelendu,tiesiog prasau patarimo,kaip sufokusuoti 3 daiktus,kaip kad jus atlikinejat nd?Va imetu savo bandyma su dviem,bet kaip su 3 daryt,neisivaizduoju.Patarkit,prasau 4u.gif
Labas, koks tavo fotikas? visų pirma, tai daryta su blykste, namų darbams mes jos nenaudojame 4u.gif Šiaip sufokusuota neblogai, tik nelabai suprantu jei 2 išėjo, kodėl trečias ne smile.gif

Dėkoju už mano foto įvertinimus. Aš turbūt supratau savo didelį minusą, kad man tos foto yra žymiai mielesnės, nes pvz aš jaučiu kažkokią nenusakomą trauką bėgiams iš vaikystės, taip pat man šitos foto persipina su istorijomis, kurių nežinančiam žmogui šios foto atrodo nieko gero smile.gif Na ką, reikės mokytis, kad foto iš savęs pasakotų istoriją smile.gif Kažkas dar minėjo emocijas, vajei iki to man dar toli. Ta prasme pati aš gal ir matau emocijas tose foto, bet kitiem parodyt dar nesugebu smile.gif Kaip kad ir dėl tos merginos pasilenkusios - kadras nepozuotas, t. y. aš matau emociją, jei ji būtų pakėlus akis, jau būtų padarius 'pozavimo' išraišką smile.gif
O dėl bėgių ir žolytės. Šita foto kažką turi, ką - nežinau biggrin.gif Norėjau ją jums parodyt, bet nežinojau kaip pateikt, tai bandžiau užsikabint ant žolytės ax.gif
O šiaip tai kaip man malonu, kad komentuojat, jei bent ką pasakot tai gal nėra tos foto beviltiškos biggrin.gif
QUOTE(kristukass @ 2010 11 16, 14:21)
As savaitgali FRETEX parduotuveje (cia pas juos jos tokios kaip sendaigciu, Sekond hand)maciau labai labai senu laiku kudikiui vezimuka visa balta, medini su ranku darbo siuvinetais pataleliais, kainuojanti 50 kr. (apie 22 LT. ) Dabar graziuosi nagus, kad nepirkau ir dar uz tokia kaina!!!!  blink.gif  Nes fotosesijai manau kuo puikiausiai galima pritaikyti kur gamtoje.  unsure.gif
Net susinervavau lotuliukas.gif
Atsakyti
Na mergaites, pas jus ir tempai thumbup.gif Speju tik paskaitinet, jau neber kada isiterpt smile.gif Ai ir laiko tikriausiai vis pritruksta smile.gif

Zodziu noriu pasirodyti pagaliau nuskanuotos juostos kadrus.... Ziuriu as i tas foto ir jos man daug mielesnes nei skaitmenines, nors jose ir baisiai daug techniniu trukumu... smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Paskutineje akys! wub.gif Kad tokios ryskios akys butu pakanka tik tiksliai sufokusuot i jas? PS jau nebesitelkiat pagalba? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2010 11 16, 16:36)
Paskutineje akys!  wub.gif Kad tokios ryskios akys butu pakanka tik tiksliai sufokusuot i jas? PS jau nebesitelkiat pagalba?  blush2.gif

Cia tik mazintos foto su PS daugiau jo prisilietimo nera smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2010 11 16, 16:31)
Na mergaites, pas jus ir tempai  thumbup.gif  Speju tik paskaitinet, jau neber kada isiterpt smile.gif Ai ir laiko tikriausiai vis pritruksta smile.gif

Zodziu noriu pasirodyti pagaliau nuskanuotos juostos kadrus.... Ziuriu as i tas foto ir jos man daug mielesnes nei skaitmenines, nors jose ir baisiai daug techniniu trukumu... smile.gif

man cia viskas liuks, pirmoj tik tas atvaizdas blasko, geriau jo nebutu, nes modelis labai graziai isitaises, o atvaizdas kaip ne jos - negrazus kazkoks smile.gif. Man patinka ir nereik cia per daug slieku ieskot. Nu nebent dar paskutinej pirstai kazko labai sudege.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo robobebras: 16 lapkričio 2010 - 15:40
QUOTE(robobebras @ 2010 11 16, 16:39)
man cia viskas liuks, pirmoj tik tas atvaizdas blasko, geriau jo nebutu, nes modelis labai graziai isitaises, o atvaizdas kaip ne jos - negrazus kazkoks smile.gif. Man patinka ir nereik cia per daug slieku ieskot. Nu nebent dar paskutinej pirstai kazko labai sudege.

Nu zinok del expozijos truputeli matai ir nugrybavau... smile.gif bet pats procesas baisiai uzkreciantis... noriu dar juostu.... lotuliukas.gif O modelis tai cia musu Ohara smile.gif Tikiuosi neuzpyks, kad isdaviau ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 16 lapkričio 2010 - 15:46