Žydraakės batukai man patiko, koliažas gražiai sudėliotas ir neatrodo sviestas sviestuotas
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena
Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
Nepatinka kadravimas, kaip ta mergina susilenkus - labai jau didelė kupra užima didelę nuotraukos dalį, noretųsi, kad nebūtų ji taip susilenkus arba iš kito kampo būtų fotkinta
QUOTE(brangus saldainis @ 2010 11 16, 02:08)
Labas vakaras
Stai kokia idomia tema uztikau
As tik pradedancioji,ir jokiais budais i jusu greta nelendu,tiesiog prasau patarimo,kaip sufokusuoti 3 daiktus,kaip kad jus atlikinejat nd?Va imetu savo bandyma su dviem,bet kaip su 3 daryt,neisivaizduoju.Patarkit,prasau
Labas, koks tavo fotikas? visų pirma, tai daryta su blykste, namų darbams mes jos nenaudojame
Šiaip sufokusuota neblogai, tik nelabai suprantu jei 2 išėjo, kodėl trečias ne
Dėkoju už mano foto įvertinimus. Aš turbūt supratau savo didelį minusą, kad man tos foto yra žymiai mielesnės, nes pvz aš jaučiu kažkokią nenusakomą trauką bėgiams iš vaikystės, taip pat man šitos foto persipina su istorijomis, kurių nežinančiam žmogui šios foto atrodo nieko gero
Na ką, reikės mokytis, kad foto iš savęs pasakotų istoriją
Kažkas dar minėjo emocijas, vajei iki to man dar toli. Ta prasme pati aš gal ir matau emocijas tose foto, bet kitiem parodyt dar nesugebu
Kaip kad ir dėl tos merginos pasilenkusios - kadras nepozuotas, t. y. aš matau emociją, jei ji būtų pakėlus akis, jau būtų padarius 'pozavimo' išraišką
O dėl bėgių ir žolytės. Šita foto kažką turi, ką - nežinau
Norėjau ją jums parodyt, bet nežinojau kaip pateikt, tai bandžiau užsikabint ant žolytės
O šiaip tai kaip man malonu, kad komentuojat, jei bent ką pasakot tai gal nėra tos foto beviltiškos
QUOTE(kristukass @ 2010 11 16, 14:21)
As savaitgali FRETEX parduotuveje (cia pas juos jos tokios kaip sendaigciu, Sekond hand)maciau labai labai senu laiku kudikiui vezimuka visa balta, medini su ranku darbo siuvinetais pataleliais, kainuojanti 50 kr. (apie
22 LT. ) Dabar graziuosi nagus, kad nepirkau ir dar uz tokia kaina!!!!
Nes fotosesijai manau kuo puikiausiai galima pritaikyti kur gamtoje.
Net susinervavau