Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(nieliuke @ 2010 11 16, 01:06)
Na ką. Reikia nuo kažko pradėti. Jūsų teismui.
Kad ir tarp bėgių, augsiu, žaliuosiu

Man pirmoji patinka. Nu tokia idomi, pasijauciu ir as ant tu begiu begulinti. blink.gif thumbup.gif

Zydraakes koliaziukas patiko. wub.gif Pati ir turiu ruzava komplektuka nusifotkinus, tik tos mano nuotraukos. doh.gif

airv kiek pastebejau visos nuotraukos tamsios, juodos. Jusu stilius tikriausiai, bet mane tas juodumas slegia truputi. 4u.gif

Tik tiek tegaliu ir pakomentuot, nes kaip laukine pasake, esu mazas taskutis fotografijoje. blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 16 lapkričio 2010 - 13:05
Sveiki 4u.gif

As vel su klausimais apie fotosesijas... Visu pirma, tai kur jus ideju semiates? Ar cia visi su tokiais fantazijos aruodais kad ir semtis nereikia? Visu antra... savaitgali tariuosi fotografuoti porele, ale pastarosios sudedamosios dalys nera anei itin grazus anei itin kudi - papasakokit man prasom, kaip fotografuoti ne super modelius, o paprastus mirtinguosius, kad po to nuotraukas ne geda rodyti butu? Nu negalvokit, nera jie ten baisus ar ka, bet jei pavyzdziu imti modelius is musu pasaku zaidimo - na maniskiai i juos nepanasus... As suprantu, kad grazus ar isskirtiniu bruozu zmogus jau savaime daro nuotrauka grazia/idomia, o vat ka su visais kitais daryt? g.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 11:55)
Oho kaip fainai wub.gif

Mergaitės liko dvi dienos pasakoms!!!
Mes čia su moterų taryba pasitarėm ir aš nusprendžiau biggrin.gif , kad bausim neatsiskaičiusias cool.gif Nėra pasakos, sekantį žaidimą praleidžiat( t.y nepriimsim į savo smėlio dėžę lotuliukas.gif )

Ania, tai dar 3 zaidimai ir dalyviu visai neliks tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 15, 22:56)
Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos ax.gif

Hm, o kodel koliazas? Manau cia graziau butu viena nuotrauka. Po viena nuotraukos graziai techniskai ziurisi. Patiko dvigubas batas, tik ta etikete nuimti norisi.

QUOTE(nieliuke @ 2010 11 16, 00:06)
Na ką. Reikia nuo kažko pradėti. Jūsų teismui.
Kad ir tarp bėgių, augsiu, žaliuosiu

Kazkodel paskutiniu metu daznai panasios nuotraukos mano akiraty atsiduria. Patiko nuotraukos svelnumas/trapumas, tik noretusi siek tiek didesnes zolytes, nes be pavadinimo nelabai ir suprasciau kas cia kodel cia.

QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.

Tamsu. Noretusi apsvietimo is galo, kad isrysketu zmogus, o ne vien veidas.

Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 16, 14:34)
Sveiki 4u.gif

Ania, tai dar 3 zaidimai ir dalyviu visai neliks  tongue.gif

Ania, tadum žaisiu viena, savo smėlio dėžėj 2.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 16, 13:34)
Sveiki 4u.gif

As vel su klausimais apie fotosesijas... Visu pirma, tai kur jus ideju semiates? Ar cia visi su tokiais fantazijos aruodais kad ir semtis nereikia? Visu antra... savaitgali tariuosi fotografuoti porele, ale pastarosios sudedamosios dalys nera anei itin grazus anei itin kudi - papasakokit man prasom, kaip fotografuoti ne super modelius, o paprastus mirtinguosius, kad po to nuotraukas ne geda rodyti butu? Nu negalvokit, nera jie ten baisus ar ka, bet jei pavyzdziu imti modelius is musu pasaku zaidimo - na maniskiai i juos nepanasus... As suprantu, kad grazus ar isskirtiniu bruozu zmogus jau savaime daro nuotrauka grazia/idomia, o vat ka su visais kitais daryt? g.gif

nu ka zinau, imi ir fotkini smile.gif grazius lengviau fotkint, nes jie jau savaime grazus. ir dazniausiai grazus is visu pusiu smile.gif o jei zmones normalus, tai tieisog daryk ta pati, ka ir siaip dartum fotkindama zmones: ieskok ju grazesniu isaisku, pusiu, idomiu emociju.. nemanau, kad cia daug veidas reiks..

o del ideju.. gali nuo kitu nusiziuret biggrin.gif ir kazka savo dadet smile.gif o siaip ka zinau, mano galva tai visko pilna, bet kazkaip reik daug pasiruosimo.. o siaip sugalvot kokia vieta, veiksma gi lengva.. imi tieisog kas pas tave aplink smile.gif
Atsakyti
taigi kaip supratau ne visai is smelio dezes pasalins, o tik vienam zaidimui, poto galesi vel grysti po bausmes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(@leja @ 2010 11 16, 14:48)
taigi kaip supratau ne visai is smelio dezes pasalins, o tik vienam zaidimui, poto galesi vel grysti po bausmes  lotuliukas.gif

Aha, atlikus bausmę, bus galima grįžt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2010 11 16, 13:45)
As vel su klausimais apie fotosesijas...

kiekvienas žmogus turi kažką gražaus, gal akys išraiškingos, gal plaukai gražūs, tai ir stengčiausi atskleisti tas gražiąsias puses, dar pagalvočiau apie rūbus, detales, na kad nebūtų nuobodu, pilka...ai, bet iš manęs patarėja nekokia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 14:52)
Aha, atlikus bausmę, bus galima grįžt 4u.gif

frederica, zinau, kad ideju zaidimams netruksta, gal kada ir toki noresit pabandyt?
cia bandziau aprasyt ideja
ax.gif
Atsakyti
4 namų darbas. "Zoominimas kojomis"

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
aš vis pafotografuoju kokią draugę ar jų vaikučius.. tai pirmiausia klausiu jų pačių, kaip jie įsivaizduoja save fotografijoje, gal kas patinka, gal turi patys kokių idėjų- o tada dėliojame ax.gif aš pastebėjau, kad man pačiai lengviau, kai yra kažkokia tema, o ne šiaip- kad išėjau va į lauką pafotografuoti... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 15:04)
frederica, zinau, kad ideju zaidimams netruksta, gal kada ir toki noresit pabandyt?
cia bandziau aprasyt ideja
ax.gif

Tai, kaip ir nutarėm jau visos, kad šitą ir žaisim mirksiukas.gif
Dėkui Tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 15:13)
aš vis pafotografuoju kokią draugę ar jų vaikučius.. tai pirmiausia klausiu jų pačių, kaip jie įsivaizduoja save fotografijoje, gal kas patinka, gal turi patys kokių idėjų- o tada dėliojame  ax.gif aš pastebėjau, kad man pačiai lengviau, kai yra kažkokia tema, o ne šiaip- kad išėjau va į lauką pafotografuoti...  ax.gif

Taip, bet kai sugalvoji kokia tema, ziurek jau reikia rubu, daigtiniu detaliu visokiu ir pan. doh.gif

As savaitgali FRETEX parduotuveje (cia pas juos jos tokios kaip sendaigciu, Sekond hand)maciau labai labai senu laiku kudikiui vezimuka visa balta, medini su ranku darbo siuvinetais pataleliais, kainuojanti 50 kr. (apie 22 LT. ) Dabar graziuosi nagus, kad nepirkau ir dar uz tokia kaina!!!! blink.gif Nes fotosesijai manau kuo puikiausiai galima pritaikyti kur gamtoje. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 16 lapkričio 2010 - 14:22