Sveiki
As vel su klausimais apie fotosesijas... Visu pirma, tai kur jus ideju semiates? Ar cia visi su tokiais fantazijos aruodais kad ir semtis nereikia? Visu antra... savaitgali tariuosi fotografuoti porele, ale pastarosios sudedamosios dalys nera anei itin grazus anei itin kudi - papasakokit man prasom, kaip fotografuoti ne super modelius, o paprastus mirtinguosius, kad po to nuotraukas ne geda rodyti butu? Nu negalvokit, nera jie ten baisus ar ka, bet jei pavyzdziu imti modelius is musu pasaku zaidimo - na maniskiai i juos nepanasus... As suprantu, kad grazus ar isskirtiniu bruozu zmogus jau savaime daro nuotrauka grazia/idomia, o vat ka su visais kitais daryt?
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 11:55)
Oho kaip fainai
Mergaitės liko dvi dienos pasakoms!!!
Mes čia su moterų taryba pasitarėm ir aš nusprendžiau
, kad bausim neatsiskaičiusias
Nėra pasakos, sekantį žaidimą praleidžiat( t.y nepriimsim į savo smėlio dėžę )
Ania, tai dar 3 zaidimai ir dalyviu visai neliks
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 15, 22:56)
Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos
Hm, o kodel koliazas? Manau cia graziau butu viena nuotrauka. Po viena nuotraukos graziai techniskai ziurisi. Patiko dvigubas batas, tik ta etikete nuimti norisi.
QUOTE(nieliuke @ 2010 11 16, 00:06)
Na ką. Reikia nuo kažko pradėti. Jūsų teismui.
Kad ir tarp bėgių, augsiu, žaliuosiu
Kazkodel paskutiniu metu daznai panasios nuotraukos mano akiraty atsiduria. Patiko nuotraukos svelnumas/trapumas, tik noretusi siek tiek didesnes zolytes, nes be pavadinimo nelabai ir suprasciau kas cia kodel cia.
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena
Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
Tamsu. Noretusi apsvietimo is galo, kad isrysketu zmogus, o ne vien veidas.