Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ne, baikit, ne už pinigus smile.gif Bet nenoriu nuvilt rezultatu..
Negi pačios nesijaudinot, kai fotkinot vienus pirmų kartų svetimus (ne savo šeimą) žmones? Kai tikisi kad va, turės foto, gal seneliams Kalėdoms kalendorių iš jų darys... O jei nesigaus? Nuvilsiu, nebus seneliams kalendorių.. Tai va ir nervinuos smile.gif Bet lygiai taip pat nervinaus kai gavau savo pasaką. Nesinorėjo ant gėdos stulpo būt pakabintai, tad nerimavau ką daryt su pasaka... Tačiau tai yra labai sveikas spyris subinėn bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 16, 11:00)
Ne, baikit, ne už pinigus smile.gif Bet nenoriu nuvilt rezultatu..
Negi pačios nesijaudinot, kai fotkinot vienus pirmų kartų svetimus (ne savo šeimą) žmones? Kai tikisi kad va, turės foto, gal seneliams Kalėdoms kalendorių iš jų darys... O jei nesigaus? Nuvilsiu, nebus seneliams kalendorių.. Tai va ir nervinuos smile.gif Bet lygiai taip pat nervinaus kai gavau savo pasaką. Nesinorėjo ant gėdos stulpo būt pakabintai, tad nerimavau ką daryt su pasaka... Tačiau tai yra labai sveikas spyris subinėn  bigsmile.gif

Na ir netures to kalendoriaus, na ir kas nutiks?Isbrauks tave is draugu sarasu smile.gif ?
Tu mokine, is taves niekas nereikalauja profo kokybes.Atsipalaiduok, have fun!Kaip gausis, taip, bet su drauge pabusi:)
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2010 11 16, 10:40)
Alabama gerai parašė. Fotografuoti turėtų būti malonumas, o ne stresas.
Na nedrąsu, nejauku ar dar kažkas... neapsiimk kol kas fotografuoti. Nebent tai darai už pinigus, tada jau turi nugalėti visas baimes ir eiti dirbti. Bet ir tai, jei baimės pilnos kelnės, pagalvočiau ar tas darbas man.

as kiekviena karta bijau..
nebijau , kad nesusitvarkysiu.. nebijau, kad nezinosiu koki f ar islaikyma nustatyt.. tiesiog jaudinuosi! cia kaip aktoriai einant i scena - jaudinasi.. ir tas jaudulys manau gerai yra.. vadinasi tau labai rupi ka darai.. nenori nusivilt ir kitu nuvilt.. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 02:19)
Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.

Man nepatinka šios nuotraukos kadruotė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 10:14)

Man labai patiko Paprastos nestukes foto.Ten ir siluma, ir laukimas, ir tie meskiai su katinu sypsosi taip gerietiskai, ir spalvos kokios ir jaukumas smile.gif Smaguma smile.gif

QUOTE(bizyte @ 2010 11 16, 10:25)
man ir patiko Paprastos ši serija, tik ta juoda suknelė nelabai blush2.gif o visa kita, puikiai rolleyes.gif

ačiū, merginos 4u.gif dėl suknutės pritariu- kitą kartą nėštukę rengisu tik šviesiai - tada bus daugia lengvumo wub.gif bet kai pirmas kartas- va neapgalvoji visko blush2.gif blush2.gif

o aš ir visada jaudinuosi, toks virpuliukas būna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 16, 11:23)
nebijau , kad nesusitvarkysiu.. nebijau, kad nezinosiu koki f ar islaikyma nustatyt.. tiesiog jaudinuosi! cia kaip aktoriai einant i scena - jaudinasi.. ir tas jaudulys manau gerai yra.. vadinasi tau labai rupi ka darai.. nenori nusivilt ir kitu nuvilt..  ax.gif

Bet kai nakti nemiega ir dreba is jaudulio-na nera labai gerai.Pajus ir drauge ta baime, susikaustis.
Aisku, kad reik jaudintis, bet ne tiek.Laukine, viskas bus gerai.

Gavau uzduoti nuo vyro.Sukurti nuotraukas jo eilerasciams. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 16 lapkričio 2010 - 11:31
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 11:30)

jau užduotis kokia super.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 12:30)

Kaip fainiai 4u.gif
Šeimyninis projektas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(antajo @ 2010 11 16, 11:23)
nebijau , kad nesusitvarkysiu.. nebijau, kad nezinosiu koki f ar islaikyma nustatyt.. tiesiog jaudinuosi! cia kaip aktoriai einant i scena - jaudinasi.. ir tas jaudulys manau gerai yra.. vadinasi tau labai rupi ka darai.. nenori nusivilt ir kitu nuvilt..  ax.gif

drinks_cheers.gif as tai ir bijau, ir nemiegu ir pan biggrin.gif ir dzin, kad einu fotkint tik sau biggrin.gif nezinau, man tas jaudulys visad, nepriklausomai ka fotkinu.. bet kartu ir gera.. net nezinau kaip apsakyt biggrin.gif ir ne nuvilt gal bijau.. net nezinau ko bijau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 12:30)

Oho kaip fainai wub.gif

Mergaitės liko dvi dienos pasakoms!!!
Mes čia su moterų taryba pasitarėm ir aš nusprendžiau biggrin.gif , kad bausim neatsiskaičiusias cool.gif Nėra pasakos, sekantį žaidimą praleidžiat( t.y nepriimsim į savo smėlio dėžę lotuliukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 16 lapkričio 2010 - 12:00
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 11:32)
jau užduotis kokia super.... wub.gif

QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 16, 11:36)
Kaip fainiai 4u.gif
Šeimyninis projektas smile.gif

QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 11:55)
Oho kaip fainai wub.gif

Fainai, bet pas ji tokie egzistenciniai eilerasciai, reikes man galva pasukt:))
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 11:55)
kad bausim neatsiskaičiusias cool.gif Nėra pasakos, sekantį žaidimą praleidžiat( t.y nepriimsim į savo smėlio dėžę lotuliukas.gif )

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti