Ne, baikit, ne už pinigus Bet nenoriu nuvilt rezultatu..
Negi pačios nesijaudinot, kai fotkinot vienus pirmų kartų svetimus (ne savo šeimą) žmones? Kai tikisi kad va, turės foto, gal seneliams Kalėdoms kalendorių iš jų darys... O jei nesigaus? Nuvilsiu, nebus seneliams kalendorių.. Tai va ir nervinuos Bet lygiai taip pat nervinaus kai gavau savo pasaką. Nesinorėjo ant gėdos stulpo būt pakabintai, tad nerimavau ką daryt su pasaka... Tačiau tai yra labai sveikas spyris subinėn
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 16, 11:00)
Ne, baikit, ne už pinigus Bet nenoriu nuvilt rezultatu..
Negi pačios nesijaudinot, kai fotkinot vienus pirmų kartų svetimus (ne savo šeimą) žmones? Kai tikisi kad va, turės foto, gal seneliams Kalėdoms kalendorių iš jų darys... O jei nesigaus? Nuvilsiu, nebus seneliams kalendorių.. Tai va ir nervinuos Bet lygiai taip pat nervinaus kai gavau savo pasaką. Nesinorėjo ant gėdos stulpo būt pakabintai, tad nerimavau ką daryt su pasaka... Tačiau tai yra labai sveikas spyris subinėn
Na ir netures to kalendoriaus, na ir kas nutiks?Isbrauks tave is draugu sarasu ?
Tu mokine, is taves niekas nereikalauja profo kokybes.Atsipalaiduok, have fun!Kaip gausis, taip, bet su drauge pabusi:)
QUOTE(Yvette @ 2010 11 16, 10:40)
Alabama gerai parašė. Fotografuoti turėtų būti malonumas, o ne stresas.
Na nedrąsu, nejauku ar dar kažkas... neapsiimk kol kas fotografuoti. Nebent tai darai už pinigus, tada jau turi nugalėti visas baimes ir eiti dirbti. Bet ir tai, jei baimės pilnos kelnės, pagalvočiau ar tas darbas man.
Na nedrąsu, nejauku ar dar kažkas... neapsiimk kol kas fotografuoti. Nebent tai darai už pinigus, tada jau turi nugalėti visas baimes ir eiti dirbti. Bet ir tai, jei baimės pilnos kelnės, pagalvočiau ar tas darbas man.
as kiekviena karta bijau..
nebijau , kad nesusitvarkysiu.. nebijau, kad nezinosiu koki f ar islaikyma nustatyt.. tiesiog jaudinuosi! cia kaip aktoriai einant i scena - jaudinasi.. ir tas jaudulys manau gerai yra.. vadinasi tau labai rupi ka darai.. nenori nusivilt ir kitu nuvilt..
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 02:19)
Dar viena Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
Man nepatinka šios nuotraukos kadruotė
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 10:14)
Man labai patiko Paprastos nestukes foto.Ten ir siluma, ir laukimas, ir tie meskiai su katinu sypsosi taip gerietiskai, ir spalvos kokios ir jaukumas Smaguma
QUOTE(bizyte @ 2010 11 16, 10:25)
man ir patiko Paprastos ši serija, tik ta juoda suknelė nelabai o visa kita, puikiai
ačiū, merginos dėl suknutės pritariu- kitą kartą nėštukę rengisu tik šviesiai - tada bus daugia lengvumo bet kai pirmas kartas- va neapgalvoji visko
o aš ir visada jaudinuosi, toks virpuliukas būna
QUOTE(antajo @ 2010 11 16, 11:23)
nebijau , kad nesusitvarkysiu.. nebijau, kad nezinosiu koki f ar islaikyma nustatyt.. tiesiog jaudinuosi! cia kaip aktoriai einant i scena - jaudinasi.. ir tas jaudulys manau gerai yra.. vadinasi tau labai rupi ka darai.. nenori nusivilt ir kitu nuvilt..
Bet kai nakti nemiega ir dreba is jaudulio-na nera labai gerai.Pajus ir drauge ta baime, susikaustis.
Aisku, kad reik jaudintis, bet ne tiek.Laukine, viskas bus gerai.
Gavau uzduoti nuo vyro.Sukurti nuotraukas jo eilerasciams.
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 11:30)
jau užduotis kokia super....
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 12:30)
Kaip fainiai
Šeimyninis projektas
QUOTE(antajo @ 2010 11 16, 11:23)
as tai ir bijau, ir nemiegu ir pan ir dzin, kad einu fotkint tik sau nezinau, man tas jaudulys visad, nepriklausomai ka fotkinu.. bet kartu ir gera.. net nezinau kaip apsakyt ir ne nuvilt gal bijau.. net nezinau ko bijau
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 12:30)
Oho kaip fainai
Mergaitės liko dvi dienos pasakoms!!!
Mes čia su moterų taryba pasitarėm ir aš nusprendžiau , kad bausim neatsiskaičiusias Nėra pasakos, sekantį žaidimą praleidžiat( t.y nepriimsim į savo smėlio dėžę )
QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 11:32)
jau užduotis kokia super....
QUOTE(Vi.Kri. @ 2010 11 16, 11:36)
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 11:55)
Fainai, bet pas ji tokie egzistenciniai eilerasciai, reikes man galva pasukt:))
QUOTE(frederica @ 2010 11 16, 11:55)
kad bausim neatsiskaičiusias Nėra pasakos, sekantį žaidimą praleidžiat( t.y nepriimsim į savo smėlio dėžę )