Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas.

Viskas, nuo šiandienos visi ND bus atliekami vaiko miego metu sad.gif Mano judruolis sugeba pribėgt ir viską "sujaukt", tada kai man pats bandymų įkarštis biggrin.gif Nu žodžiu čia mano bėda.

O dar norėjau paklaust, gal galima kaip nors jums parodyti foto, kurias bandžiau su savo vaikučiais, bet ne SM ? blush2.gif Norėtųsi kažkokios kritikos, ką darau ne taip ir pan., bet SM savo vaikų viešinti nenoriu. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 15, 22:56)
Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos ax.gif

man gražu, nu tikrai šaunuolė, meetas į naudą 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.

man tamsi labai, tokia slegianti nuotaika, bet matyt to ir siekei smile.gif

Nieliuke, pirmoj jei nebūtų pavadinimo, neatkreipčiau dėmesio į žolytę, vos matosi ax.gif antroji kažkaip nieko labai nesako, nors šviesa matosi gražiai krito, trūksta man kokios emocijos, žvilgsnio, o dabar atrodo, kad ji dar tik ruošiasi kažką veikti smile.gif
Atsakyti

patiko drinks_cheers.gif visos foto skirtingos ir "nešančios" skirtingą informaciją, tuo pačiu viskas susiję. Mieli batukai wub.gif

QUOTE(nieliuke @ 2010 11 16, 00:06)
Na ką. Reikia nuo kažko pradėti. Jūsų teismui.

Man pirmoje foto norisi didesnės ryškumo zonos. Iš tiesų pritariu anksčiau išsakytai minčiai, kad jei ne pavadinimas, tai neatkreipčiau į žolę didesnio dėmesio. Pati mintis graži, tik įgyvendinimui kažko pritrūko.

Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.

Man labiau patiko pirmoji, anksčiau įdėta foto mirksiukas.gif konkrečiau net nežinau, ką komentuoti. Tiesiog ana labiau su "cinkeliu" g.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 02:19)

nu kad jau prisiprasei, tai galima ir parasyt biggrin.gif. Taigi vat ka as galvoju:
1. kompozicija - kam reikia viso to "kazko neisku ko" aplink veida?
2. sviesa - per plokscia, nieko nekuria.

o ka matai gero toj nuotraukoj?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 00:46)
saunuole! reik man pradeti rankdarbiais uzsiimineti, bo su maze ta pati beda  biggrin.gif

Bet juodai. Vakar į šviesią vietą nusinešu, paguldau, o ji keturiom mėgina stotis, linguoja linguoja lotuliukas.gif Paskui viską pradeda čiupti, į burną dėti... Vienžodž lotuliukas.gif

QUOTE(nieliuke @ 2010 11 16, 01:06)

Man patiko antroji, taip gražiai panelei ant plaukų krenta saulės šviesa ir j/b čia man tinka. Na tokia minkšta, maloni nuotrauka.
Bėgiai man asmeniškai per sunkūs. Gal iš per žemai fotkinta?... Spuprantu, kad akcentas ta žolytė, bet mano akiai labai siaura ryškumo zona, dingsta bėgių grožis.

QUOTE(airv @ 2010 11 16, 02:19)
Žydraake, patiko batukai. Gal pačios gamyba?

Pačios. O kaip koliažas? biggrin.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 16, 08:43)
Zydraake, gražus koliažiukas 4u.gif

Dėkui.
Atsakyti
Žydraake tu saunuole, puikiai tvarkaisi su fotiku. Jeigu koliažas skirtas batukų prekybai, tai liuks, nes siaip tai toks sviestas sviestuotas smile.gif
Atsakyti

Jei tai reklamine nuotrauka-labai gerai.
QUOTE(nieliuke @ 2010 11 16, 00:06)

Man nelabai.Tie begiai man tarsi per akis kerta, o zole vos matosi.Merginos foto grazi sviesa, bet ji taip uzsidarius savyje, o as noreciau matyt jos veida.

Man labai patiko Paprastos nestukes foto.Ten ir siluma, ir laukimas, ir tie meskiai su katinu sypsosi taip gerietiskai, ir spalvos kokios ir jaukumas smile.gif Smaguma smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 16, 10:14)
Man labai patiko Paprastos nestukes foto.Ten ir siluma, ir laukimas, ir tie meskiai su katinu sypsosi taip gerietiskai, ir spalvos kokios ir jaukumas smile.gif Smaguma smile.gif

man ir patiko Paprastos ši serija, tik ta juoda suknelė nelabai blush2.gif o visa kita, puikiai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(bizyte @ 2010 11 16, 10:25)
man ir patiko Paprastos ši serija, tik ta juoda suknelė nelabai blush2.gif o visa kita, puikiai rolleyes.gif

Suknele jo. smile.gif
Atsakyti

Labai juoda ir plaukus nuo nugaros nuvalyčiau nes atrodo kaip purvinas paltas. (čia kabinejuos- pati prašei) ta juoduma man kažkokia nelabai. Bet aš per mažas taškelis kalbėt apie apdirbimą foto. 4u.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 11 16, 09:38)
Žydraake tu saunuole, puikiai tvarkaisi su fotiku. Jeigu koliažas skirtas batukų prekybai, tai liuks, nes siaip tai toks sviestas sviestuotas smile.gif

drinks_cheers.gif

Kraunu į tapkę žinokit kaip reikalas. Atvažiuoja jau ta draugė su vaikais. Blem, visi žino kad aš va fotkinsiu, tai nafik, bijau, nervuojuos, naktį nemiegojau, kaip poterius skaitau JŪsų atsiliepimus apie mano parko foto ir klaidas... Nafik. Būtų gerai raminamųjų įkalt, bo rankos drebės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 16, 10:28)

Kraunu į tapkę žinokit kaip reikalas. Atvažiuoja jau ta draugė su vaikais. Blem, visi žino kad aš va fotkinsiu, tai nafik, bijau, nervuojuos, naktį nemiegojau, kaip poterius skaitau JŪsų atsiliepimus apie mano parko foto ir klaidas... Nafik. Būtų gerai raminamųjų įkalt, bo rankos drebės smile.gif

Atsipalaiduok.Turetu buti malonumas, smagiai praleistas laikas, o ne stresas ir nemiegota naktis.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 16, 11:28)

Alabama gerai parašė. Fotografuoti turėtų būti malonumas, o ne stresas.
Na nedrąsu, nejauku ar dar kažkas... neapsiimk kol kas fotografuoti. Nebent tai darai už pinigus, tada jau turi nugalėti visas baimes ir eiti dirbti. Bet ir tai, jei baimės pilnos kelnės, pagalvočiau ar tas darbas man.
Atsakyti