Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos ax.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 15, 23:56)
Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos ax.gif

as neprpfe, tai galiu pasakyt ar grazu man ar nea.. o man grazuuu smile.gif
cia koliaziukai taip graziai ziurisi po meeto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 00:09)
as neprpfe, tai galiu pasakyt ar grazu man ar nea.. o man grazuuu smile.gif
cia koliaziukai taip graziai ziurisi po meeto? smile.gif

Negaliu sakyt, kad iš karto po meeto ax.gif Pas mane galvoj visko daug po meeto biggrin.gif Mažylė per vikri man kaip manekenė, tai tysiu dabar savo rankdarbius į parką ir mokinuosi fotkint ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 16, 00:15)
Negaliu sakyt, kad iš karto po meeto ax.gif Pas mane galvoj visko daug po meeto biggrin.gif Mažylė per vikri man kaip manekenė, tai tysiu dabar savo rankdarbius į parką ir mokinuosi fotkint ax.gif

saunuole! reik man pradeti rankdarbiais uzsiimineti, bo su maze ta pati beda biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 23:55)
1. jei dar kas paklaus ar už kritik ar patarimus nesupyksiu, tai supyksiu dėl tokio klausimo, RIMTAI  rolleyes.gif  Baikit juokus.
2. Kas čia ir kaip tai daroma?

1.na ne taip mane supratai....ne už kritiką...o už tai, kad kišuosi, nors nesu oficiali temos dalyvė...tik kartais pasivaidenanti biggrin.gif
2. front fokusas yra, kai fotikas sufokusuoja vaizdą arčiau nei reikia, o back fokusas - kai toliau...mano fotikas visada fokusuoja toliau (back fokusas)..jei fotografuoju portretą ir fokusuoju į akis, ryškūs būna plaukai už ausų....tad jei noriu ryškių akių, fokusuoju į nosies galiuką...bet čia jau spėliojimas gaunasi...pataikysi ar nepataikysi su tuo atstumu...iš tiesų reikia fotiką su objektyvu sukalibruoti, bet LT nikonų garantiškai netaiso...siunčia juos taisyti į užsienį (neatsimenu kur tiksliai blush2.gif )...vis neprisiruošiu atiduoti fotiko...o Lt kiek žinau kalibruoja vietiniai meistriukai, bet nelabai jau patikimas jų kalibravimo būdas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vilika: 15 lapkričio 2010 - 23:55
Na ką. Reikia nuo kažko pradėti. Jūsų teismui.
Kad ir tarp bėgių, augsiu, žaliuosiu
user posted image
ir dar viena
user posted image
Atsakyti

QUOTE(Vilika @ 2010 11 15, 23:53)
bet čia jau spėliojimas gaunasi

čia jau baisu tas spėliojimas. O tai ką, čia mano vienos fotikas toks atsilikėlis, visų jau sukalibruoti? Nes neįtikėtina, kad jei visų nesukalibruoti, spėliodamos taip tobulai pataikot fokusus, a? Prisipažinkit smile.gif
Atsakyti
Vilika, nebauskit uz "cekavuma" blush2.gif
paziurinejau flickr ir noriu paklausti.. kaip verciat j/b? Konkreciai tai kudikiuku nuotraukos aktualu...
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 16, 01:08)
čia jau baisu tas spėliojimas. O tai ką, čia mano vienos fotikas toks atsilikėlis, visų jau sukalibruoti? Nes neįtikėtina, kad jei visų nesukalibruoti, spėliodamos taip tobulai pataikot fokusus, a? Prisipažinkit smile.gif

dažniausiai to nereikia daryti mirksiukas.gif na bent jau nikonams sakoma, kad retai būna tas front/back fokusas...dažniau dėl netikslaus fokuso kaltas ilgas išlaikymas ir drebančios rankos...na bet jei kas kalibravo savo fotoaparatus, būtų įdomu, jei pasidalintų savo patirtim 4u.gif

QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 01:09)

kaip verciat j/b? Konkreciai tai kudikiuku nuotraukos aktualu...

kad turbūt kaip ir visos...su PS, Gradient Map funkcija mirksiukas.gif tik kūdikių foto dar gerokai prašviesinu su lavels...man mažiukams norisi šviesių foto...
Atsakyti
Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
user posted image
Papildyta:
Žydraake, patiko batukai. Gal pačios gamyba?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo airv: 16 lapkričio 2010 - 01:19
Labas vakaras 4u.gif
Stai kokia idomia tema uztikau bigsmile.gif
As tik pradedancioji,ir jokiais budais i jusu greta nelendu,tiesiog prasau patarimo,kaip sufokusuoti 3 daiktus,kaip kad jus atlikinejat nd?Va imetu savo bandyma su dviem,bet kaip su 3 daryt,neisivaizduoju.Patarkit,prasau 4u.gif
user posted image

user posted image

Ir sie darbeliai nors i tema? blush2.gif
Atsakyti
Zydraake, gražus koliažiukas 4u.gif

QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena smile.gif Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.

Man šita foto nemaloni kažkuo... gal per sunki, gal ta emocija tokia... blush2.gif
Atsakyti