Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 15, 23:56)
Mano pabandymai... Koliažas iš vakarykštės batukų fotosesijos
as neprpfe, tai galiu pasakyt ar grazu man ar nea.. o man grazuuu
cia koliaziukai taip graziai ziurisi po meeto?
QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 00:09)
as neprpfe, tai galiu pasakyt ar grazu man ar nea.. o man grazuuu
Negaliu sakyt, kad iš karto po meeto Pas mane galvoj visko daug po meeto Mažylė per vikri man kaip manekenė, tai tysiu dabar savo rankdarbius į parką ir mokinuosi fotkint
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 16, 00:15)
Negaliu sakyt, kad iš karto po meeto Pas mane galvoj visko daug po meeto Mažylė per vikri man kaip manekenė, tai tysiu dabar savo rankdarbius į parką ir mokinuosi fotkint
saunuole! reik man pradeti rankdarbiais uzsiimineti, bo su maze ta pati beda
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 23:55)
1. jei dar kas paklaus ar už kritik ar patarimus nesupyksiu, tai supyksiu dėl tokio klausimo, RIMTAI Baikit juokus.
2. Kas čia ir kaip tai daroma?
2. Kas čia ir kaip tai daroma?
1.na ne taip mane supratai....ne už kritiką...o už tai, kad kišuosi, nors nesu oficiali temos dalyvė...tik kartais pasivaidenanti
2. front fokusas yra, kai fotikas sufokusuoja vaizdą arčiau nei reikia, o back fokusas - kai toliau...mano fotikas visada fokusuoja toliau (back fokusas)..jei fotografuoju portretą ir fokusuoju į akis, ryškūs būna plaukai už ausų....tad jei noriu ryškių akių, fokusuoju į nosies galiuką...bet čia jau spėliojimas gaunasi...pataikysi ar nepataikysi su tuo atstumu...iš tiesų reikia fotiką su objektyvu sukalibruoti, bet LT nikonų garantiškai netaiso...siunčia juos taisyti į užsienį (neatsimenu kur tiksliai )...vis neprisiruošiu atiduoti fotiko...o Lt kiek žinau kalibruoja vietiniai meistriukai, bet nelabai jau patikimas jų kalibravimo būdas....
Na ką. Reikia nuo kažko pradėti. Jūsų teismui.
Kad ir tarp bėgių, augsiu, žaliuosiu
ir dar viena
Kad ir tarp bėgių, augsiu, žaliuosiu
ir dar viena
QUOTE(Vilika @ 2010 11 15, 23:53)
bet čia jau spėliojimas gaunasi
čia jau baisu tas spėliojimas. O tai ką, čia mano vienos fotikas toks atsilikėlis, visų jau sukalibruoti? Nes neįtikėtina, kad jei visų nesukalibruoti, spėliodamos taip tobulai pataikot fokusus, a? Prisipažinkit
Vilika, nebauskit uz "cekavuma"
paziurinejau flickr ir noriu paklausti.. kaip verciat j/b? Konkreciai tai kudikiuku nuotraukos aktualu...
paziurinejau flickr ir noriu paklausti.. kaip verciat j/b? Konkreciai tai kudikiuku nuotraukos aktualu...
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 16, 01:08)
čia jau baisu tas spėliojimas. O tai ką, čia mano vienos fotikas toks atsilikėlis, visų jau sukalibruoti? Nes neįtikėtina, kad jei visų nesukalibruoti, spėliodamos taip tobulai pataikot fokusus, a? Prisipažinkit
dažniausiai to nereikia daryti na bent jau nikonams sakoma, kad retai būna tas front/back fokusas...dažniau dėl netikslaus fokuso kaltas ilgas išlaikymas ir drebančios rankos...na bet jei kas kalibravo savo fotoaparatus, būtų įdomu, jei pasidalintų savo patirtim
QUOTE(Cheles @ 2010 11 16, 01:09)
kad turbūt kaip ir visos...su PS, Gradient Map funkcija tik kūdikių foto dar gerokai prašviesinu su lavels...man mažiukams norisi šviesių foto...
Dar viena Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
Papildyta:
Žydraake, patiko batukai. Gal pačios gamyba?
Papildyta:
Žydraake, patiko batukai. Gal pačios gamyba?
Zydraake, gražus koliažiukas
Man šita foto nemaloni kažkuo... gal per sunki, gal ta emocija tokia...
QUOTE(airv @ 2010 11 16, 01:19)
Dar viena Kritikai. Labai reikia. Merginos, pasikabinėkit prie foto. Kad ir kokia smulkmenėlė - rašykit.
Man šita foto nemaloni kažkuo... gal per sunki, gal ta emocija tokia...