QUOTE(Vilika @ 2010 11 15, 17:37)
Labas
1. Tikiuosi nesupyksi, kad kišuosi...kadangi aiškiniesi dėl kokybės, tad bandau Tau padėti...
2. atsiranda front arba back fokusas....tokiu atveju reikia juos sukalibruoti...
3. Dėl actionų...tas pats actionas negali sutvarkyti visas foto idealiai...dažnai vis tiek reikia šiek tiek pasireguliuoti opacity, šviesumą, kontrastą...Tavo nuotraukų spalvos man patiko, tik gal šiek tiek per šviesu...o dėl kokybės...na priklauso kokie veiksmai į actioną įeina...
4. O jei apie pačias foto...man labai patiko....mielos akimirkos...gražu ir jauku...ir didžiausi komplimentai modeliui tėveliui...šaunuolis, kad taip padeda mokintis...maniškis tokiems bandymams niekada nepasirašytų...
1. jei dar kas paklaus ar už kritik ar patarimus nesupyksiu, tai supyksiu dėl tokio klausimo, RIMTAI
Baikit juokus.
2. Kas čia ir kaip tai daroma?
3. Jo, as tampiau biškiuką ir levelius, kontrastą, ryškumą. Bet mano labai apgailėtinos PS žinios, tad... laukiu nušvitimo.
4. Klausėt kas man mano foto patiko- tai va būtent, tos akimirkos. Širdis dainuoja kai matau savo vyrus tokius...
QUOTE(Akasha @ 2010 11 15, 18:05)
As nesakiau, kad ne actionas kokybe suvalge
Juos tikrai reik moket naudoti, kad gautusi viskas gerai ir issiasikinti, ka kiekvienas jo veiksmas daro... Labai puikiai Vilika viska isdeste...
oops, kažką netaip supratau... Nu neesmė, aš vistiek laukiu penktadienio
Ryt man draugė su berniukais, fotkinsiu.. BIJAU labai. Nu bet labai į naud išėjo pasipraktikavimas parke, dabar žinau klaidas, bent kai kurias išsiaiškinau su Jūsų pagalba, tai tikiuosi bus mažiau tų klaidų ryt... Parodysiu jei kas gausis.