Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 15, 19:30)
as tai spaudziu Organize&Create (ten kur Home, You ir pan.). tada nuempiu i ta langa foto ir spaudziu send to group. ir issirenku grupe. kazkas tokio smile.gif

mano nick'as flickr gottte

jau nusiunčiau, ačiū už aiškias nuorodas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nieliuke @ 2010 11 15, 13:49)
Hmm, jei kabinėtis man kliūna žvilgsnis, atrodo kaip tiesiog išpūstos akys, nematau ką norėta pasakyti šia foto g.gif Ir galbūt norėtųsi kairio viršutinio kampo ne tokio stipriai juodo ax.gif

Tu teisi, dėkui smile.gif

QUOTE(amt @ 2010 11 15, 14:06)
na kolkas komentuot dar nesugebu, bet pasakysiu tik tiek- gerai, nes cia mano drauge biggrin.gif

Nu va, turime bendrų draugų smile.gif maža ta lietuvėlė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 15, 18:41)
Nu va, turime bendrų draugų smile.gif maža ta lietuvėlė smile.gif

O Marijampole dar mazesne biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 15, 21:30)
as tai spaudziu Organize&Create (ten kur Home, You ir pan.). tada nuempiu i ta langa foto ir spaudziu send to group. ir issirenku grupe. kazkas tokio smile.gif
Papildyta:
o koks tavo nikas flickr?
Papildyta:

man tai visai nieko biggrin.gif nu kaip tos sovietines atvirutes, tik sone truksta su Moters diena ar pan smile.gif nu grynai tokius laikus primena.. biggrin.gif fonas nelygus man nepatinka..

aciu...smile.gif) man fono lygaus taip pat noretusi:))
Atsakyti
QUOTE(amt @ 2010 11 15, 19:50)
O Marijampole dar mazesne biggrin.gif

Tikrai taip smile.gif
O mes nesam pažįstamos? Marijampolėj treti metai gyvenu... smile.gif
Atsakyti
Kadangi įdėjau savąją pasaką, tai pasisakysiu į kitų, į kurias kol kas tik žiūrėjau ir gėrėjausi.

Idėja ir įgyvendinimas labiausiai įstrigo ir patiko - robobebro, frogetes

Idėja ir superinė nuotaika - Mustachio thumbup.gif

Už netikėtumą ir originalumą - laukines thumbup.gif o dar tas aprašymas wub.gif

Man prie širdies buvo Akshos pasakos įgyvendinimas, tokia kažkokia nudailinta foto gerąja prasme ...super

Originaliai pasaką pagamino L.R. Fotografie, Diana Zak - liuks spalvos, išpildymas wub.gif

Sunku kiekvieną paminėti, bet visos paskos labai skirtingai įgyvendintos, savaip įdomiai...matosi, kad dėta daug pastangų. Labai džiaugiuosi, kad sudalyvavau, nors kynkos dreba ligi šiolei blush2.gif būtinai pasirašau kitam panašiam išbandymui, nes bent jau šis tai mane privertė daug kuo pasidomėti ir pajudinti šikną sekmadienio dieną, kurią fotografuodama praleidau labai "feng šui" smile.gif

kas man atsakys apie action'us? blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 15 lapkričio 2010 - 22:28
bandom sekanti nd smile.gif
iso ir diafragmos derinimas
ar teisingai atlikta?
user posted image
Papildyta:
ir dar nd smile.gif
zoomas ir zoomas kojomis smile.gif
ar pavyko?
zoomas
user posted image
zoomas kojomis
user posted image
Atsakyti
atrodo ir pas mane jau baigėsi juodas dryžis, vaikai sveiki, ligonine jau pamiršta. Susikūriau Flick ir aš nes labai noriu pasakas pažiūrėt ir žinoma pati kitam sudalyvauti. tik sakykit man kur jus rasti ir kaip prisijungti. Ačiū
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 15, 20:29)
Tikrai taip smile.gif
O mes nesam pažįstamos? Marijampolėj treti metai gyvenu... smile.gif

kad nea, as jau beveik 4metai kaip isvykus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 11 15, 22:35)
ar teisingai atlikta?

gerai. tik kita karta dek tarp foto tarpus, maloniau akiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 11 15, 22:35)
ar teisingai atlikta?

Papildyta:
ir dar nd smile.gif
zoomas ir zoomas kojomis smile.gif
ar pavyko?
Atlikta teisingai, bet f reikėjo geriau pakaitaliot mažiausias-vidutinis-didžiausias. Zoomai irgi gerai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vilika @ 2010 11 15, 17:37)
Labas 4u.gif
1. Tikiuosi nesupyksi, kad kišuosi...kadangi aiškiniesi dėl kokybės, tad bandau Tau padėti...

2. atsiranda front arba back fokusas....tokiu atveju reikia juos sukalibruoti...

3. Dėl actionų...tas pats actionas negali sutvarkyti visas foto idealiai...dažnai vis tiek reikia šiek tiek pasireguliuoti opacity, šviesumą, kontrastą...Tavo nuotraukų spalvos man patiko, tik gal šiek tiek per šviesu...o dėl kokybės...na priklauso kokie veiksmai į actioną įeina...

4. O jei apie pačias foto...man labai patiko....mielos akimirkos...gražu ir jauku...ir didžiausi komplimentai modeliui tėveliui...šaunuolis, kad taip padeda mokintis...maniškis tokiems bandymams niekada nepasirašytų...

1. jei dar kas paklaus ar už kritik ar patarimus nesupyksiu, tai supyksiu dėl tokio klausimo, RIMTAI rolleyes.gif Baikit juokus.

2. Kas čia ir kaip tai daroma?

3. Jo, as tampiau biškiuką ir levelius, kontrastą, ryškumą. Bet mano labai apgailėtinos PS žinios, tad... laukiu nušvitimo.

4. Klausėt kas man mano foto patiko- tai va būtent, tos akimirkos. Širdis dainuoja kai matau savo vyrus tokius...

QUOTE(Akasha @ 2010 11 15, 18:05)
As nesakiau, kad ne actionas kokybe suvalge smile.gif Juos tikrai reik moket naudoti, kad gautusi viskas gerai ir issiasikinti, ka kiekvienas jo veiksmas daro... Labai puikiai Vilika viska isdeste...

unsure.gif oops, kažką netaip supratau... Nu neesmė, aš vistiek laukiu penktadienio rolleyes.gif

Ryt man draugė su berniukais, fotkinsiu.. BIJAU labai. Nu bet labai į naud išėjo pasipraktikavimas parke, dabar žinau klaidas, bent kai kurias išsiaiškinau su Jūsų pagalba, tai tikiuosi bus mažiau tų klaidų ryt... Parodysiu jei kas gausis.
Atsakyti