Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(robobebras @ 2010 11 12, 21:10)
o mes studija zaisim ar nelabai? turim mes cia toki backdrop holderi, bet medziagos ne, tai jei butu noras pazaist ir kas nors medziagos turetu, tai galetumem prigriebt.

Jamkit viską ką turit, oras panašu ne koks ryt, tai gal ką namuos sumastysim.
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 12, 21:10)
o mes studija zaisim ar nelabai? turim mes cia toki backdrop holderi, bet medziagos ne, tai jei butu noras pazaist ir kas nors medziagos turetu, tai galetumem prigriebt.

Pajamsiu, tik frederica turi pažadėt manęs neišvaryti, pamačius mano ir vaiko mantą doh.gif lotuliukas.gif

Vaikui irgi tryda lotuliukas.gif reiškias užvalgiau vakar kriaušių doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žydraakė: 12 lapkričio 2010 - 20:30
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 21:29)
Pajamsiu, tik frederica turi pažadėt manęs neišvaryti, pamačius mano ir vaiko mantą doh.gif  lotuliukas.gif

Ką labai negražus Tavo vaikas? Dug valgo? Ne bėda, maistu vaikam rūpinatės pačios biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 21:29)

Vaikui irgi tryda lotuliukas.gif reiškias užvalgiau vakar kriaušių doh.gif

Man tryda ne nuo maisto cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 12 lapkričio 2010 - 20:34
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 19:33)

Man tryda ne nuo maisto cool.gif

Oi mergos ir netik biggrin.gif , nu jus cia linskamai varot paskutiniu metu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 21:22)
Jamkit viską ką turit, oras panašu ne koks ryt, tai gal ką namuos sumastysim.

tai as parasiau kad jei kas medziagos prigriebtu, nes siaip is lempos medziagos niekas nesivesh smile.gif
Atsakyti
Užsuku palinkėt linksmo meeto ryt 4u.gif Gero oro,saugaus vairavimo , smagaus laiko drinks_cheers.gif Biški pavydžiu.... mellow.gif
Lauksiu fotoreportažo bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(robobebras @ 2010 11 12, 21:46)
tai as parasiau kad jei kas medziagos prigriebtu, nes siaip is lempos medziagos niekas nesivesh smile.gif

Taigi aš visai rimtai, sakau, kad jamkit, nes ryt lietų žada,, tai va nors namuos veiksmas bus.
Atsakyti
4u.gif ir aš linkiu gražaus susitikimo. Gal kitąkart ir aš išdrįsiu prisijungti. Šįkart lauksiu fotoreportažo.
Atsakyti

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 12, 18:17)
ko niekas naujoj temoj nesneka? biggrin.gif nepatiko kas? biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(robobebras @ 2010 11 12, 20:10)

Turiu dvi palas 2x4m, paimsiu, jei tinka, bet nžn ko tamsta pageidavot.

Jei frederica neparašys adreso, tai atvažiuoju ukmergėn ir rėksiu vidury miesto. Meras tikrai nesidžiaugs, taip kad, rašyk adresą, jei nenori iš savo miškų būt iškeldinta į gūdesnes girias, kur jokie svečiai nebeužklys biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 21:33)
Ką labai negražus Tavo vaikas? Dug valgo? Ne bėda, maistu vaikam rūpinatės pačios biggrin.gif

Viskas gerai frederica, tiesiog kai su vaiku, tai žaisliukas, tai merliukas, tai pampis, o gal atpils, tai atsarginių rūbų komplektas... Vienžodž, bet pažadu daug vietos neužimti pioneer.gif

O kas ruoš reportažą, nes va kiek jau lauks iš po meeto bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 12, 22:24)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Turiu dvi palas 2x4m, paimsiu, jei tinka, bet nžn ko tamsta pageidavot.

Jei frederica neparašys adreso, tai atvažiuoju ukmergėn ir rėksiu vidury miesto. Meras tikrai nesidžiaugs, taip kad, rašyk adresą, jei nenori iš savo miškų būt iškeldinta į gūdesnes girias, kur jokie svečiai nebeužklys  biggrin.gif

Nu, bet Tu ir arši lotuliukas.gif , parašiau gi į až, perpiet, nebuvau dar prikalus, gerai pamenu cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Žydraakė @ 2010 11 12, 22:25)
Viskas gerai frederica, tiesiog kai su vaiku, tai žaisliukas, tai merliukas, tai pampis, o gal atpils, tai atsarginių rūbų komplektas... Vienžodž, bet pažadu daug vietos neužimti pioneer.gif

O kas ruoš reportažą, nes va kiek jau lauks iš po meeto bigsmile.gif

Žydraake, visos mes mamos, suprantama viskas, vietos tikrai visiems užteks mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 12 lapkričio 2010 - 21:43
QUOTE(frederica @ 2010 11 12, 21:38)
Žydraake, visos mes mamos, suprantama viskas, vietos tikrai visiems užteks mirksiukas.gif

ee, tai ka, vienintele as ne mama? blink.gif

nu dar robobebras ne mama, bet jis nesiskaito...
Atsakyti