Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laukine, viskas tvarkoj, tik tikrai man trukdo kasikas ir ten, kur vyras laiko Laukinuka zemyn galva-man truksta emocijos-vyro/u sypsenu, kad matytusi kad jiems linksma.O dabar abu rimti tokie..susikaupe..siauteja. smile.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif vis prisedu paskaityneti, kad paskui nebutu taip kad nesuprasciau kas cia pas jusu besideda.. doh.gif pas mens fotikas dabar padetas i sali esu apsivertusi darbais: kursinis praktika ir taip dar veju visokiu... doh.gif visosm meetininkems pavydziu baltu pavydu... kaip ir as norejau verysad.gif bet gal kada pasirysiu tolima kelia vaziuoti viena.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 10:29)

Aga, bet aš Jus abu su robobebru priėmiau draugaut, keista kad Jums nerodo... Gal iškart nepatvirtina tos draugystės? unsure.gif Tikiuosi, jau draugaujam smile.gif

gal pažymėjai mums kaip kontaktus, bet ne kaip draugus 4u.gif aš pažymėjau tave kaip draugę- pasižiūrėki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 15, 08:44)
Aš manau, kad man kitinukas neduoda visko, ko norėčiau, man šviesos žiauriai trūksta, net fotografuojant gamtoje, kai nėra saulės.

taip taip, man tas pats verysad.gif net nesinori fotiko į rankas imt doh.gif

QUOTE(Alabama @ 2010 11 15, 10:30)
Laukine, viskas tvarkoj, tik tikrai man trukdo kasikas ir ten, kur vyras laiko Laukinuka zemyn galva-man truksta emocijos-vyro/u sypsenu, kad matytusi kad jiems linksma.O dabar abu rimti tokie..susikaupe..siauteja. smile.gif

Laukine, gražiai pasidarbavai 4u.gif man gal irgi net per šviesu šiek tiek, net akis paskausta ir pritariu Alabamai dėl tėvelio emocijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 11:29)
Noriu  doh.gif
O kodėl tu nebuvai?  unsure.gif Pamatytum mano Nojų koks jau didelis.. Ot žiežula, kad neatvažiavai...  verysad.gif

O actionai nukerpa kokybę? Nes matai, kai žiūri mažas foto, dar so so, bet va jei pabandau gerokai padidint, tai ooo, plaukia viskas smile.gif

Man taip pat buvo labai liudna, kad negalejau vaziuoti, bet negana to, kad mazoji ketvirtadieni susirgo, tai dar ir vyresnele kartu su ja... tai slaugiau abi... verysad.gif

Actionas gali siek tiek kokybes nuvogti, priklauso, kokie apdorojimai ten sudeti...
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2010 11 15, 10:30)

Aha, dėkui už komentarą. Tikrai, pritariu.. 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 15, 10:34)
gal pažymėjai mums kaip kontaktus, bet ne kaip draugus  4u.gif  aš pažymėjau tave kaip draugę- pasižiūrėki 4u.gif

Blem, nu šviesi galva mano, bet aš iš viso nerandu savo kontaktu... Ir nemoku nauju ieškot ir esamų peržiūrėt sad.gif Gal gali dar kartą mane įtraukt į savo draugus?
Keista, nes visus žymėjau draugais irgi... doh.gif

QUOTE(Akasha @ 2010 11 15, 10:37)
Man taip pat buvo labai liudna, kad negalejau vaziuoti, bet negana to, kad mazoji ketvirtadieni susirgo, tai dar ir vyresnele kartu su ja... tai slaugiau abi... verysad.gif

Actionas gali siek tiek kokybes nuvogti, priklauso, kokie apdorojimai ten sudeti...

Vajė.. sveikite.. 4u.gif Labai gaila, kad nebuvai, tikrai buvo nuostabi diena.

Nu bet žinokit man nepatinka tų foto kokybė. Nu nepatinka ir viskas. Nesuprantu kodėl man neatrodo jos švarios. Veidai kažkokie paplaukę, (gal kad per šviesu, bandysiu žaist, tik nusipirkau actionų naują pack'ą), bet ir triukšmų man daug... Nu jei kas dar įmins paslaptį kodėl, būtų super.
Nepromotinu, bet va jei pažiūrėtumėt mano paraše, ten tos kelios foto yra ir jas ten galima išdidint, tai padidinus klaiki kokybė gaunas... unsure.gif Ar aš čia kažko ir apie kokybę nesuprantu?

Beje, robobebrai, taip ir neišbandėm tų medžiagų, aš jas buvau pasiėmusi.. Bet ta pačia proga noriu paklaust, minėjei kažkokius laikiklius, gal gali plačiau apie tai? Kas kur kaip už kiek?
Atsakyti
Laukine nebus rysku su diafragma 2.2? lauke jei sviesu as nusistatineju 4 - 5, tada tikrai normaliau buna.
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 10:45)

Blem, nu šviesi galva mano, bet aš iš viso nerandu savo kontaktu... Ir nemoku nauju ieškot ir esamų peržiūrėt sad.gif Gal gali dar kartą mane įtraukt į savo draugus?
Keista, nes visus žymėjau draugais irgi... doh.gif

na, aš pabandžiau tave išbraukti iš savęs ir vėl pridėti- pažiūrėk gal gavai kokį pranešimą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 15, 10:47)
Laukine nebus rysku su diafragma 2.2? lauke jei sviesu as nusistatineju 4 - 5, tada tikrai normaliau buna.

Supratau.
Kopinu žinokit Jūsų visų patarimus į savo patarimų failą, viską mokinsiuos...
Ryt ateina draugė su dviem berniukais fotografuotis (tiem bernam dar po petardą šiknoj) tai NEĮSIVAIZDUOJU kaip susitvarkysiu blink.gif doh.gif Bijau šito susitikimo jau mėnuo laiko unsure.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 11:45)
Beje, robobebrai, taip ir neišbandėm tų medžiagų, aš jas buvau pasiėmusi.. Bet ta pačia proga noriu paklaust, minėjei kažkokius laikiklius, gal gali plačiau apie tai? Kas kur kaip už kiek?

aha, neisbandem, ir mes su zmona prisikrovem pilna bagaznyka nesamoniu, taip ir neprireike, sneku ir pasibuvimo uzteko thumbup.gif . Gal kitam susitikime isbandysim smile.gif. Kokie ten stovai buvo nzn, forgete geriau zino kuri ten tiksliai emem, siaip is usa pasitaike proga atsisiust tai emem is amazon.com. Visas komplektas net be medziagos sveria nemazai, yra ka nest smile.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2010 11 15, 10:53)
na, aš pabandžiau tave išbraukti iš savęs ir vėl pridėti- pažiūrėk gal gavai kokį pranešimą  4u.gif

Nesuprantu. Man rašo kad Tu jau kontaktas. Bet dar kartą nuėmiau varneles ir uždėjau iš naujo, gal dabar jau draugausim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 10:59)
Nesuprantu. Man rašo kad Tu jau kontaktas. Bet dar kartą nuėmiau varneles ir uždėjau iš naujo, gal dabar jau draugausim  rolleyes.gif

ot vargelio bigsmile.gif bigsmile.gif tik uždėk varnelę, kad Marks as friend 4u.gif
Atsakyti