Sveikutes, koks nuostabus meetukas buvo
(is fotkiu sprendziu).... Ir pasifotkinot ir pasibendravot... Na labai liuks....
Ir kadru visai graziu parsivezet... Visa sestadieni galvojau apie jus
QUOTE(Laukine25 @ 2010 11 15, 02:05)
Aha, su kašiku ir aš visaip galvojau ką daryt, bet nu tokioj nedėkingoj vietoj jis man... Kolkas dar palieku
Gal jei f būtų didesnės reikšmės, nebūčiau taip grybo pjovus su fokusu. Išlaikymas lyg normaliai 1/200 buvo.. Jei kelčiau f, jau būtų tamsokai.. Kas įdomu, kad f žiūriu šiose foto apie 2,2, tai nėr mažai, su fokusu kaip ir turėčiau jau susitvarkyt.. Tai kas koją pakišo? Išlaikymas?
Žinau, kad daugumai šita techninė pusė jau praeitas etapas ir baisiai nebeįdomus, bet kaip mums pereit žaliuokam į kitą lygį, jei Jūs mus paliksit likimo valiai?
Būkit draugiški, gi Kalėdos artėja, padėkit naujokams...
Papildyta:
Dar šitą pasijuokimui įkelsiu:
Vyrui liepiau pavaidint kad geria arbatą (pabijojau verdančią iš termoso pilt, kai vyksta ne arbatos gėrimas, o fotosesija), tai vaikas žiūri, o ten nieko nėr.. sako, "kodėl nėr abatytės?"
Tuoj susekė, kad chaltūrinam.. Teko įpilt ir arbatos puodan
Na graziai susitvarkei su sia serija... Fokusas ryskumas gerai... kas nepatinka, tai kad truputeli persviesinai foto, cia greiciasusiai nuo actiono, nes juose daiznai buna persviesinta, bet galima ir juos koreguoti pagal savo poreikius....
Pries tai minejai, kad is meeto foto gavosi tamsios, fotkinant ant A rezimo, tai is tavo parametru sprendziu, kad esi nureguliavusi expozicija i minusine puse...Nes siaip fotikas nebutu parinkes tokiu islaikymu... Reikia nepamirsti fotkinant ant pusiau automatiniu rezinu, kad ev reguliuojasi... as visada esu nors truputi i pliusa nusistacius...