Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Eina sau, skaitau jūsų atsiliepimus apie meet'ą, ir taip baltai pavydžiu... ax.gif smile.gif Tikiuosi kitą kartą man prisijungti niekas nesutrukdys (aišku, jei priimsit) biggrin.gif

O koks atradimas man šiandien buvo!! bigsmile.gif Namie suradau seną juostinį Pentax K1000 (nežinau, koks jo gerumas, bet tėtis sakė, kad neblogas). Ir negana to, dar su dviem objektyvais 50mm f1,7 ir 24-80 mm (šio diafragmos net nepamenu dabar iš to džiaugsmo) biggrin.gif Gal žinot, kur Kaune remontuoja tokius fotoaparatus? Pas jį kažkoks varžtukas yra viduj įkritęs, tai reikia kad sutvarkytų... Ir tada jau išbandysiu jį smile.gif O kolkas tik visą veikimą apžiūrėjau, kur kas nusistato, kaip viskas veikia, ir taip nekantrauju pirmąsias juostines nuotraukas padaryt.. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 15, 00:36)
Eina sau, skaitau jūsų atsiliepimus apie meet'ą, ir taip baltai pavydžiu...  ax.gif  smile.gif Tikiuosi kitą kartą man prisijungti niekas nesutrukdys (aišku, jei priimsit) biggrin.gif

O koks atradimas man šiandien buvo!!  bigsmile.gif  Namie suradau seną juostinį Pentax K1000 (nežinau, koks jo gerumas, bet tėtis sakė, kad neblogas). Ir negana to, dar su dviem objektyvais 50mm f1,7 ir 24-80 mm (šio diafragmos net nepamenu dabar iš to džiaugsmo) biggrin.gif Gal žinot, kur Kaune remontuoja tokius fotoaparatus? Pas jį kažkoks varžtukas yra viduj įkritęs, tai reikia kad sutvarkytų... Ir tada jau išbandysiu jį smile.gif O kolkas tik visą veikimą apžiūrėjau, kur kas nusistato, kaip viskas veikia, ir taip nekantrauju pirmąsias juostines nuotraukas padaryt..  bigsmile.gif

cia fotofabrike sedi toks zmogelis netoli kauno kino teatro, sako gerai taiso. O kitas kur yra prie prisikelimo baznycios tai visi keikia.
Atsakyti
QUOTE(Forgete @ 2010 11 15, 00:37)
cia fotofabrike sedi toks zmogelis netoli kauno kino teatro, sako gerai taiso. O kitas kur yra prie prisikelimo baznycios tai visi keikia.

Ačiū už info, bandysiu ieškoti to gerojo žmogelio smile.gif
Atsakyti
QUOTE(*smile* @ 2010 11 14, 23:36)
Eina sau, skaitau jūsų atsiliepimus apie meet'ą, ir taip baltai pavydžiu...  ax.gif  smile.gif Tikiuosi kitą kartą man prisijungti niekas nesutrukdys (aišku, jei priimsit) biggrin.gif

O koks atradimas man šiandien buvo!!  bigsmile.gif  Namie suradau seną juostinį Pentax K1000 (nežinau, koks jo gerumas, bet tėtis sakė, kad neblogas). Ir negana to, dar su dviem objektyvais 50mm f1,7 ir 24-80 mm (šio diafragmos net nepamenu dabar iš to džiaugsmo) biggrin.gif Gal žinot, kur Kaune remontuoja tokius fotoaparatus? Pas jį kažkoks varžtukas yra viduj įkritęs, tai reikia kad sutvarkytų... Ir tada jau išbandysiu jį smile.gif O kolkas tik visą veikimą apžiūrėjau, kur kas nusistato, kaip viskas veikia, ir taip nekantrauju pirmąsias juostines nuotraukas padaryt..  bigsmile.gif

Oi kaip as pavydziu kas randa skladukuose tokiu gerybiu wub.gif Gaila kad as nieko panasaus nerasiu verysad.gif
Atsakyti
Palandziojau po flickrus nuotrauku is meeto paziureti, tai ir pasiprasiau i draugus pas keleta merginu. blush2.gif Nenoresit tiesiog isspirkit ir tiek. irnesakyk.gif hihihi.gif

Na as vis stebiuosi nuotrauku sviesumu. blink.gif Nu man cia kosmosas dar. Praktikuojuos visaip, bet cia turbut reikia obektyvo mandresnio. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2010 11 14, 23:42)
Oi kaip as pavydziu kas randa skladukuose tokiu gerybiu wub.gif Gaila kad as nieko panasaus nerasiu verysad.gif

Bet tavo vaikai kiek visko ras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2010 11 15, 00:04)
Bet tavo vaikai kiek visko ras smile.gif

lotuliukas.gif jo,cia geras lotuliukas.gif
Atsakyti
Na, Jūsų teismui:

user posted image

user posted image

user posted image

Dar kelios flickre.

Su spalvom turbūt labai grybauju? Ir kokybės nerasta.. Ir šiaip. Nedariau vienų klaidų, bet jau matau kitas. smile.gif f visgi didinsiu, baisiai sunku su 1,4-1,8 susitvarkyt- fokusus tuoj pat pametu.
Atsakyti
Graži serija! Man išvis nuostabu kai tėčiai su vaikais leidžia laiką smile.gif Spalvos tai man patinka, o koks ISO? atrodo triukšmų yra, bent paskutinėj tai tikrai. Bet apskritai, tai gražios foto smile.gif eisiu i Flickr pažiūrėti!
Atsakyti
Sveiki,
Gal priimsit pradziamoksli vyruka i savo kompanija? blush2.gif
Ar taisingai atliktas nd1 ? g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(vladislo @ 2010 11 15, 00:43)
Sveiki,
Gal priimsit pradziamoksli vyruka i savo kompanija?  blush2.gif
Ar taisingai atliktas nd1 ?  g.gif

user posted image

Aš užskaitau smile.gif priimsim 4u.gif