ne, as suprantu kad turi buti spaudimas, pati matau kad negerai darau bet as padaryti taip,kaip daro prof, tai nesugebu,todel ir mokausi
lašiukus pafotkinti reikės ir man pabandyti... įdomus reikalas
aš baigiau lietuvių filologiją, tai vat ten mums skiepijo, kad tarmės nereikia gėdytis, ką dažnai daugelis daro, bet atvirkščiai - nepamiršti jos ir nebijoti vaikus mokinti kalbėti tarmiškai. Tegul ta bendrinė lietuvių kalba atsiranda vėliau. Na taip mus mokė. Ir aš tam pritariu.
Man labai labai gražu, kai žmogus kalba tarmiškai, nesvarbu iš kokio krašto
QUOTE(paprasta @ 2010 11 14, 19:06)
ir smagu- mokėti tarmiškai kalbėti- geras bruožas... aš taip galvoju kai stoviu darbe, kalbu visai kitaip ir visada pabrėžiu, ir vaikams savo darbuke, kad tarme žmogus turi didžiuotis
aš baigiau lietuvių filologiją, tai vat ten mums skiepijo, kad tarmės nereikia gėdytis, ką dažnai daugelis daro, bet atvirkščiai - nepamiršti jos ir nebijoti vaikus mokinti kalbėti tarmiškai. Tegul ta bendrinė lietuvių kalba atsiranda vėliau. Na taip mus mokė. Ir aš tam pritariu.
Man labai labai gražu, kai žmogus kalba tarmiškai, nesvarbu iš kokio krašto
o kas nors su juosta fotografuojat? kažkaip man sunkiai gaunasi nusistatyt ekspozicijas
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 14, 22:04)
o kas nors su juosta fotografuojat? kažkaip man sunkiai gaunasi nusistatyt ekspozicijas
jei neklystu, Alabama
Gal kas galite man, žaliai, paaiškinti, kuo už kitus internetinius albumus pranašesnis yra flickr? žiūriu, kad daug kas juo naudojasi..
QUOTE(gotte @ 2010 11 14, 21:21)
Gal kas galite man, žaliai, paaiškinti, kuo už kitus internetinius albumus pranašesnis yra flickr? žiūriu, kad daug kas juo naudojasi..
nenuvagia kokybes. dar kazkiek pagrazina, uzmeta sharpo idek i koki fotki ir i flickr. ir sudek paskui foto salia viena kitos. tikrai matosi skirtumas
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 22:23)
nenuvagia kokybes. dar kazkiek pagrazina, uzmeta sharpo idek i koki fotki ir i flickr. ir sudek paskui foto salia viena kitos. tikrai matosi skirtumas
dar del flickr - man sako, kad isnaudotas limitas ir neleidzia kelti nuotrauku... nebuvo taip? ka darot?
QUOTE(Cheles @ 2010 11 14, 21:26)
dar del flickr - man sako, kad isnaudotas limitas ir neleidzia kelti nuotrauku... nebuvo taip? ka darot?
imi ir nusiperki tada metams ar dviems, kad galetum kelt kiek nori
siaip tai dejai labai dideles, todel ir baiges limitas. ten 100 mb menesiui, man rodos..
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 18:46)
oi, kad Marijampolej keisciau sneka atsiprasau jei ka izeidziau nenorejau man tai Paprastos akcentas normalus, bet gal del to, kad mano visi gimines is Alytaus..
Negi Aš visai nekeistai šneku, berods
Reikia patarimo dėl kompozicijos...žo, ar tie dūmai čia žiūrisi, jūsų akimis, ar nelabai?
Dėl šitos labai dvejoju
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 22:34)
imi ir nusiperki tada metams ar dviems, kad galetum kelt kiek nori
siaip tai dejai labai dideles, todel ir baiges limitas. ten 100 mb menesiui, man rodos..
yra perkanciu???
tai reik laukt menesi ir vel galesiu po 5-6 mb kelt?
QUOTE(Cheles @ 2010 11 14, 21:42)
tai daugggg... pvz aš
jei kelsi po 2mb, tai 50 foto galesi ikelt. o tai manau yra nemazai
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 11 14, 21:42)
Negi Aš visai nekeistai šneku, berods
Reikia patarimo dėl kompozicijos...žo, ar tie dūmai čia žiūrisi, jūsų akimis, ar nelabai?
Dėl šitos labai dvejoju
Dėl šitos labai dvejoju
taigi tu ne marijampoliete, Alina
nu pvz per ta filma, kur "mokinuke" vaidina.. tai as negaliu ziuret, kaip man juokingai sneka bet cia jau mano asmenine problema ir grazu, ir juokinga
o dumai man nemaiso, patinka, gresmes daugiau atsiranda. bet tada megraite per daug tokia romantiska.. uzsisvajojus i dumus ziuri. kas man gal nelabai ziurisi ar supratai ka? as taip neaiskiai sneku..
off topic kai pasakei, kad tavo megstamiausia pasaka "Skambutis" ir kad foto ieskai tu juoduju pusiu, tai as dabar taves bijau
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 21:47)
taigi tu ne marijampoliete, Alina
nu pvz per ta filma, kur "mokinuke" vaidina.. tai as negaliu ziuret, kaip man juokingai sneka bet cia jau mano asmenine problema ir grazu, ir juokinga
o dumai man nemaiso, patinka, gresmes daugiau atsiranda. bet tada megraite per daug tokia romantiska.. uzsisvajojus i dumus ziuri. kas man gal nelabai ziurisi ar supratai ka? as taip neaiskiai sneku..
off topic kai pasakei, kad tavo megstamiausia pasaka "Skambutis" ir kad foto ieskai tu juoduju pusiu, tai as dabar taves bijau
Aiste, dabar jau marijampolietė Bet nepagavau (pfu pfu pfu) akcento Nors žinau nemažai kurie be jo šneka marijampolėj gyvendami, velniai žino nuo ko čia priklauso
O tas filmas tai jooo, negaliu klausyti, ten žiauriai jau.
Supratau, supratau šita mergaitė nereali, tik reiks daugiau su ja padirbėti.
Nebijok, aš žmonių neskriaudžiu