Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

ne, as suprantu kad turi buti spaudimas, pati matau kad negerai darau smile.gif bet as padaryti taip,kaip daro prof, tai nesugebu,todel ir mokausi ax.gif
Atsakyti
lašiukus pafotkinti reikės ir man pabandyti... įdomus reikalas ax.gif

QUOTE(paprasta @ 2010 11 14, 19:06)
ir smagu- mokėti tarmiškai kalbėti- geras bruožas... aš taip galvoju ax.gif  kai stoviu darbe, kalbu visai kitaip 4u.gif ir visada pabrėžiu, ir vaikams savo darbuke, kad tarme  žmogus turi didžiuotis ax.gif  ax.gif  ax.gif

aš baigiau lietuvių filologiją, tai vat ten mums skiepijo, kad tarmės nereikia gėdytis, ką dažnai daugelis daro, bet atvirkščiai - nepamiršti jos ir nebijoti vaikus mokinti kalbėti tarmiškai. Tegul ta bendrinė lietuvių kalba atsiranda vėliau. Na taip mus mokė. Ir aš tam pritariu.

Man labai labai gražu, kai žmogus kalba tarmiškai, nesvarbu iš kokio krašto mirksiukas.gif
Atsakyti
o kas nors su juosta fotografuojat? kažkaip man sunkiai gaunasi nusistatyt ekspozicijas help.gif
Atsakyti
QUOTE(Sofija2 @ 2010 11 14, 22:04)
o kas nors su juosta fotografuojat? kažkaip man sunkiai gaunasi nusistatyt ekspozicijas  help.gif

jei neklystu, Alabama ax.gif
Atsakyti
Gal kas galite man, žaliai, paaiškinti, kuo už kitus internetinius albumus pranašesnis yra flickr? g.gif žiūriu, kad daug kas juo naudojasi..
Atsakyti
QUOTE(gotte @ 2010 11 14, 21:21)
Gal kas galite man, žaliai, paaiškinti, kuo už kitus internetinius albumus pranašesnis yra flickr?  g.gif žiūriu, kad daug kas juo naudojasi..

nenuvagia kokybes. dar kazkiek pagrazina, uzmeta sharpo biggrin.gif idek i koki fotki ir i flickr. ir sudek paskui foto salia viena kitos. tikrai matosi skirtumas
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 22:23)
nenuvagia kokybes. dar kazkiek pagrazina, uzmeta sharpo biggrin.gif idek i koki fotki ir i flickr. ir sudek paskui foto salia viena kitos. tikrai matosi skirtumas

dar del flickr - man sako, kad isnaudotas limitas ir neleidzia kelti nuotrauku... sad.gif nebuvo taip? ka darot?
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 14, 21:26)
dar del flickr - man sako, kad isnaudotas limitas ir neleidzia kelti nuotrauku... sad.gif nebuvo taip? ka darot?

imi ir nusiperki tada metams ar dviems, kad galetum kelt kiek nori biggrin.gif

siaip tai dejai labai dideles, todel ir baiges limitas. ten 100 mb menesiui, man rodos..
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 18:46)
oi, kad Marijampolej keisciau sneka biggrin.gif atsiprasau jei ka izeidziau biggrin.gif nenorejau  biggrin.gif man tai Paprastos akcentas normalus, bet gal del to, kad mano visi gimines is Alytaus..

Negi smile.gif Aš visai nekeistai šneku, berods biggrin.gif
Reikia patarimo dėl kompozicijos...žo, ar tie dūmai čia žiūrisi, jūsų akimis, ar nelabai?
Dėl šitos labai dvejoju smile.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 22:34)
imi ir nusiperki tada metams ar dviems, kad galetum kelt kiek nori biggrin.gif

siaip tai dejai labai dideles, todel ir baiges limitas. ten 100 mb menesiui, man rodos..

yra perkanciu??? blink.gif biggrin.gif

tai reik laukt menesi ir vel galesiu po 5-6 mb kelt? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Cheles @ 2010 11 14, 21:42)
yra perkanciu??? blink.gif   biggrin.gif

tai reik laukt menesi ir vel galesiu po 5-6 mb kelt?  lotuliukas.gif

tai daugggg... pvz aš smile.gif

jei kelsi po 2mb, tai 50 foto galesi ikelt. o tai manau yra nemazai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(airv @ 2010 11 14, 21:42)
Negi smile.gif Aš visai nekeistai šneku, berods biggrin.gif
Reikia patarimo dėl kompozicijos...žo, ar tie dūmai čia žiūrisi, jūsų akimis, ar nelabai?
Dėl šitos labai dvejoju smile.gif

taigi tu ne marijampoliete, Alina biggrin.gif

nu pvz per ta filma, kur "mokinuke" vaidina.. tai as negaliu ziuret, kaip man juokingai sneka biggrin.gif bet cia jau mano asmenine problema biggrin.gif ir grazu, ir juokinga smile.gif

o dumai man nemaiso, patinka, gresmes daugiau atsiranda. bet tada megraite per daug tokia romantiska.. uzsisvajojus i dumus ziuri. kas man gal nelabai ziurisi smile.gif ar supratai ka?biggrin.gif as taip neaiskiai sneku..

off topic smile.gif kai pasakei, kad tavo megstamiausia pasaka "Skambutis" ir kad foto ieskai tu juoduju pusiu, tai as dabar taves bijau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 14 lapkričio 2010 - 21:49
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 21:47)
taigi tu ne marijampoliete, Alina biggrin.gif

nu pvz per ta filma, kur "mokinuke" vaidina.. tai as negaliu ziuret, kaip man juokingai sneka biggrin.gif bet cia jau mano asmenine problema biggrin.gif ir grazu, ir juokinga smile.gif

o dumai man nemaiso, patinka, gresmes daugiau atsiranda. bet tada megraite per daug tokia romantiska.. uzsisvajojus i dumus ziuri. kas man gal nelabai ziurisi smile.gif ar supratai ka?biggrin.gif as taip neaiskiai sneku..

off topic smile.gif kai pasakei, kad tavo megstamiausia pasaka "Skambutis" ir kad foto ieskai tu juoduju pusiu, tai as dabar taves bijau biggrin.gif

Aiste, dabar jau marijampolietė smile.gif Bet nepagavau (pfu pfu pfu) akcento smile.gif Nors žinau nemažai kurie be jo šneka marijampolėj gyvendami, velniai žino nuo ko čia priklauso smile.gif
O tas filmas tai jooo, negaliu klausyti, ten žiauriai jau.

Supratau, supratau smile.gif šita mergaitė nereali, tik reiks daugiau su ja padirbėti.

Nebijok, aš žmonių neskriaudžiu lotuliukas.gif
Atsakyti