Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 14, 19:17)
Va, mergaitės, pažiūrėkit - kol šiandien visą dieną fotografavau, mano mažoji (dvylikametė) namie viena irgi laiko veltui neleido bigsmile.gif Štai kaip susitvarkė su nustatymais (spec. įlindau pažiūrėti) - f 2, išlaikymas 80, ISO 500. Akivaizdu, kad išmokti tikrai nesunku  tongue.gif

grazu labai smile.gif man tai prie 80 jau ranka sudreba.. bet cia turbut man gyvenimo pasekmes biggrin.gif
Atsakyti
stai keletas idomesniu smile.gif zinau kad nera visiskai gerai, fokusas sokineja, ir tas bangavimas kai kur trugde lasiukams, bet....

cempionas
user posted image

karuna
user posted image

dviese smagiau
user posted image

geltonas savarankiskumas
user posted image

vibro
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 14, 19:24)
stai keletas idomesniu smile.gif zinau kad nera visiskai gerai, fokusas sokineja, ir tas bangavimas kai kur trugde lasiukams, bet....

o tu nenori is zemiau fotkint? nes dabar viskas is virsaus, ir tie lasiukai pranyke.. is viskas dar pakrype i kaire.

ai, nors as siaip nemyletoja tu lasiuku.. bet galima kazka ir idomaus ispaust..
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 14, 20:17)
Va, mergaitės, pažiūrėkit - kol šiandien visą dieną fotografavau, mano mažoji (dvylikametė) namie viena irgi laiko veltui neleido bigsmile.gif

cia su D20? triuksmu visai ner rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 20:23)
grazu labai smile.gif man tai prie 80 jau ranka sudreba.. bet cia turbut man gyvenimo pasekmes biggrin.gif

drinks_cheers.gif man irgi

Zirzilja man antrasis patiko, gal tik f didesnio noretusi, nes kazkaip ryskumo truksta.
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2010 11 14, 19:17)
Va, mergaitės, pažiūrėkit - kol šiandien visą dieną fotografavau, mano mažoji (dvylikametė) namie viena irgi laiko veltui neleido bigsmile.gif Štai kaip susitvarkė su nustatymais (spec. įlindau pažiūrėti) - f 2, išlaikymas 80, ISO 500. Akivaizdu, kad išmokti tikrai nesunku  tongue.gif

oi kaip fainai thumbup.gif tikrai, reikia bandyti bandyti ir viskas susidėlioja į vietas drinks_cheers.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 19:27)
o tu nenori is zemiau fotkint? nes dabar viskas is virsaus, ir tie lasiukai pranyke.. is viskas dar pakrype i kaire.

aha, pritariu drinks_cheers.gif
Atsakyti
Kaip puikiai išėjo mergytei 4u.gif 4u.gif

Zirzilia, pritariu brumbrumui... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 20:27)

ai, nors as siaip nemyletoja tu lasiuku.. bet galima kazka ir idomaus ispaust..

bandziau is zemiau,bet tada matosi "bliudo krastas" rolleyes.gif o del to pakrypimo, tai tik pamaciau, jog pakrype ant kompo, fotike kazkaip nesimate doh.gif arba ne ten ziurejau biggrin.gif

QUOTE(Forgete @ 2010 11 14, 20:27)

Zirzilja man antrasis patiko, gal tik f didesnio noretusi, nes kazkaip ryskumo truksta.

oo....va kame saknys ax.gif cia kaip buvau katik ismokus vairuoti, nesuvokdavau kaip vienu metu galima stebeti zenklus, veidrodelius, pacia atve ir dar i begius zvilgtelt lotuliukas.gif tai man dabar su fotografavimu, visko neapgalvoju kaip reikant,ta prasme apsvietimo,va kad ir to pakrypimo, ir kad galejau F padidinti ne i galva nesove doh.gif ryt bandysiu perdaryt rolleyes.gif
Atsakyti
Labas vakaras 4u.gif

Pora dienu nebuvau, tai vos pasivijau, kiek prisnekejot karsta.gif
O jei as susitikime nebuvau ar galiu jus flickre pasikviesti i draugus? blush2.gif Nors pati dar ten nelabai turiu ka parodyt, bet ateity tikiuosi turesiu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gizzy: 14 lapkričio 2010 - 19:59
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 14, 19:54)
bandziau is zemiau,bet tada matosi "bliudo krastas" rolleyes.gif o del to pakrypimo, tai tik pamaciau, jog pakrype ant kompo, fotike kazkaip nesimate doh.gif arba ne ten ziurejau biggrin.gif

gali bandyt pripilt pilnut pilnuteli inda, ir tada nebus bliudo krasto. ir fona koki parinkt.. arda dideli dideli inda.. kad krastas toli butu smile.gif

kaip CIA
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2010 11 14, 21:06)
gali bandyt pripilt pilnut pilnuteli inda, ir tada nebus bliudo krasto. ir fona koki parinkt.. arda dideli dideli inda.. kad krastas toli butu smile.gif

kaip CIA

na nereikalaukit is manes kaip is Loretoido ax.gif as dar gi mokausi,ir tokiu kaip uzrodei tikrai nepadarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
Lasiukus ir man labai sunku kol kas fotografuot.. Bandziau kelis kartus, bet visiskai nieko nesigavo schmoll.gif reiks gal kuria diena dar pasizaist ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzilja @ 2010 11 14, 20:10)
na nereikalaukit is manes kaip is Loretoido ax.gif  as dar gi mokausi,ir tokiu kaip uzrodei tikrai nepadarysiu lotuliukas.gif

na, as labiau del fono rodziau, kaip ten mazdaug atrodo viskas biggrin.gif
Atsakyti