QUOTE(sanzile @ 2010 11 24, 12:55)
Sveikutes visos,
as pirma karta cia, nes parupo suzinoti kas yra tas Rygos reprodukcijos centras.. Bandziau skaityti viska is eiles, nes nera konkrecios informacijos, bet aiskiau nepasidare
Jeigu nesutrukdysiu jusu brangaus laiko , apibudinkite jei galite man keliais sakinukais, kas ten atliekama, gydoma ar pan.
Labai aciu
as pirma karta cia, nes parupo suzinoti kas yra tas Rygos reprodukcijos centras.. Bandziau skaityti viska is eiles, nes nera konkrecios informacijos, bet aiskiau nepasidare
Jeigu nesutrukdysiu jusu brangaus laiko , apibudinkite jei galite man keliais sakinukais, kas ten atliekama, gydoma ar pan.
Labai aciu
Sveika,
Į šį centrą (RRC) moterys kreipiasi dėl pasikartojančių persileidimų, o taip pat ir po kelių nepavykusių IVF. Šiame centre dirba imunologė, kuri tiria organizmo būklę, jeigu reikia, skiria gydymą. Taip pat ji taiko limfocitų (LIT) injekcijas (atrenka vyro ar donoro limfocitus ir suleidžia moteriai) - paprastai tariant, moters ląstelės (žudikės) tada atakuoja vyro limfocitus, o ne embrioniuką.
Dauguma gydytojų skeptiškai žiūri į jos gydymą bei taikomą metodą, tačiau nežiūrint į tai, mes kreipiamės ir bandome - o gal gi padės.
Tai vat, atrodo ūkiškai, bet paaiškinau. Tikiuosi paaiškėjo
Amade, pilnai sutinku su tavimi dėl gydytojų nuomonės apie RRC. Kažkada man gyd. yra pasakiusi - jeigu nori, mes tau irgi galime litrą vyro kraujo suleisti
Matyt tokios mes jau esame, kol pačios neišbandome savo kailiu, tol galutinės nuomonės ir nesusidarome