QUOTE(Žirniukė @ 2012 09 27, 20:22)
Šį trasferfactor preparatą ir man Bykova siūlė. Tik kažkaip apie jo vartojimo naudingumą nieko nerandu forume (o aprašyme poveikis-įspūdingas, ypač toms, kurių imunitetas per stipriai agresyvus neštumo metu). Pas Bykovą bandymas su LIT man nepasisekė (prieš pastojimą dariau du LIT ir neštumo metu berods porą LITų).Pastojau natūralai. 9 sav. sustojo vystytis. Bet ji vistiek tikina, kad be LITų aš tikrai neišnešiosiu. Tai dabar vėl bandau su jos LIT, jau vieną pasidariau. Ji liepė po šio LITo praėjus mėn. pasidaryti Santariškėse natūralius kilerius (sako, turi rodyti rekciją, ar veikia). Ir ką, man jie stipriai sukilę. O pagal BYkovą, tai yra NEGERAI. Tai kaip suprantu, man tas LIT netinka? Minėjo, kad parašys daugiau ir rekomenduos kažką papildomo vartoti. Gal kuriai panašiai buvo? Ką ji rekomendavo vartoti?Ar verta iš vis man tuos LIT darytis? Nieko nebesuprantu...
Tęsinys...Gal vis tik kuri atrašys...
Merginos, gal galite man pakomentuoti mano natūralių kilerių tyrimus po Bykovos LIT (balandį turėjau nesivystantį neštumą su jos daromais LIT, tik NK ji netyrė). Rugpjūtį vėl dariausi vieną LIT, nes ji aiškino, kad be jo aš niekaip neišnešiosiu. O rezultatas po LIT toks:
2012-08-22 (po vieno LIT praėjus 4-5 dienoms)
CD16/CD56+ (NK) (%) 35 norma 10-19
CD16/CD56+ (NK) (mm3) 599 norma 200-400
2012-09-21 (po vieno LIT praėjus mėnesiui)
CD16/CD56+ (NK) (%) 39 norma 10-19
CD16/CD56+ (NK) (mm3) 927 norma 200-400
Tai LIT man per daug užkelia tuos NK ir jis man greičiausiai netinka tą suprantu. O kuo juos numušti imunoglobulino injekcijomis? Parašykite, prašau, savo nuomonę. Gal kuriai po Bykovos LIT irgi taip buvo sukilę ką ji siūlė? Ji el.paštu ir telefonu nieko man neaiškina, tik sako, kad turiu atvažiuoti. Teks turbūt važiuoti, kai ji grįš iš savo atostogų, bet jei ji vėl man aiškins, kad LIT man vis tiek reikalingas, tai tada nebežinau.