Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras 3 tema

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 28, 17:54)
Sveikos  4u.gif nežinau į kurią temą rašyti...  unsure.gif  unsure.gif

Pagaliau pajudėjau iš mirties taško  thumbup.gif
Buvau šiandien pas endokrinologę. privačiai. prisidėjau litų. ale neprireikė nė lito mokėti  thumbup.gif matyt suveikė mano mirštančios gulbės veidas  cool.gif  net registratūroj stebėjosi, kaip čia mane nemokamai privačioje klinikoje 'pakonsultavo'  biggrin.gif 
Gavau du siuntimus, nors nė vieno neprašiau. Tiek metų nepastoju, tai čia reikai pasak gydytojos tirti aukštesniame lygmenyje, tik į klinikas vykti.
Vienas siuntimas - pasidaryti galvos magn.rezon. Jau užsiregistravau balandžio 18d. anksti ryte  smile.gif prieš pamokas  unsure.gif
dabar nežinau pas kokį endokrinologą Kauno klinikose registruotis. gal galite kas patarti ? ir ar ten yra didelės eilės. Ar jau dabar registruotis ar po balandžio 18d. ? ant siuntimo parašė diagnozę- hiperprolaktinemija  unsure.gif
Mėnuo kaip nebegeriu bromkriptiną, tai šiai dienai prolaktino kiekis 78,4. Norma iki 33. Sukyla man tas padla hormonas vis tiek dvigubai ar trigubai. Galiu 5 metus gerti. Beviltiškas atvejis esu  cool.gif
šiandien 7c.d. - ir dar mm nesibaigė. Sirgdavau labai trumpai, maximum 4 dienas. Musėt klimaksas ne už kalnų..

Radvile, bet juk normalu, kad jusu gleivine buvo gerokai isaugusi, pasiruosusi nestumui ir dej... sad.gif todel ir valosi jusu organizmas 4u.gif Gdytojas turejo paaiskinti sita dlayka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 28, 17:54)
dabar nežinau pas kokį endokrinologą Kauno klinikose registruotis. gal galite kas patarti ? ir ar ten yra didelės eilės. Ar jau dabar registruotis ar po balandžio 18d. ? ant siuntimo parašė diagnozę- hiperprolaktinemija  unsure.gif

Radvile, nezinau, kaip ten Kaune su endokrinologias (siulau tik neiti i Via Medica pas Kazanaviciu), bet Vilniuje yra viena puiki endokrinologe, dirba Antakalnio poliklinikoj, pas ja galima pakliut su siuntimu arba be siuntimo sumokant apie 50 litu uz mokama konsultacija 4u.gif Esu susidurus su hiperprolaktinemija ir kaip tik siai gydytojai esu dekinga uz nestuke.gif Ir siaip ji linkusi istirti daug ka, kas itakoja nepastojima mirksiukas.gif
Atsakyti
Tikriausiai kalbi apie Liną Zabulienę? g.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 03 29, 14:42)
Radvile, nezinau, kaip ten Kaune su endokrinologias (siulau tik neiti i Via Medica pas Kazanaviciu), bet Vilniuje yra viena puiki endokrinologe, dirba Antakalnio poliklinikoj, pas ja galima pakliut su siuntimu arba be siuntimo sumokant apie 50 litu uz mokama konsultacija  4u.gif Esu susidurus su hiperprolaktinemija ir kaip tik siai gydytojai esu dekinga uz  nestuke.gif Ir siaip ji linkusi istirti daug ka, kas itakoja nepastojima  mirksiukas.gif

Na, mano subjektyvia nuomone, Kazanavicius yra puikus gydytojas.
Atsakyti
QUOTE(valerie @ 2012 03 29, 14:42)
Radvile, nezinau, kaip ten Kaune su endokrinologias (siulau tik neiti i Via Medica pas Kazanaviciu), bet Vilniuje yra viena puiki endokrinologe, dirba Antakalnio poliklinikoj, pas ja galima pakliut su siuntimu arba be siuntimo sumokant apie 50 litu uz mokama konsultacija  4u.gif Esu susidurus su hiperprolaktinemija ir kaip tik siai gydytojai esu dekinga uz  nestuke.gif Ir siaip ji linkusi istirti daug ka, kas itakoja nepastojima  mirksiukas.gif

4u.gif
Kad man Vilnius tolokai verysad.gif Norėčiau apsistoti kaune.
ir aplamai radau privačioj klinikoj, kad Šidlauskas atvažiuoja balandžio 14d. http://www.svalbonok...ka.lt/Naujienos kažin kaip jis kaip gydytojas g.gif nereikėtų niekur važiuot bent pradžiai g.gif
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 29, 15:31)
4u.gif
Kad man Vilnius tolokai  verysad.gif Norėčiau apsistoti kaune.
ir aplamai radau privačioj klinikoj, kad Šidlauskas atvažiuoja balandžio 14d. http://www.svalbonok...ka.lt/Naujienos  kažin kaip jis kaip gydytojas  g.gif nereikėtų niekur važiuot bent pradžiai  g.gif

Kaip sakoma, visada yra gerai keliu gyd nuomone wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pelargonija @ 2012 03 29, 15:18)
Tikriausiai kalbi apie Liną Zabulienę?  g.gif  smile.gif

Butent smile.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 15:21)
Na, mano subjektyvia nuomone, Kazanavicius yra puikus gydytojas.

Galbut kazkam jis yra ir puikus gydytojas, tikrai nesigincysiu, bet ne man ir dar daug kitu neigiamu atsiliepimu buvo siame forume apie ji 4u.gif Ypac kai nevaisingumo priezastys neaiskios, tai tada nebezinai jau, uz ka moki, ir sveika skydliauke gali gydyti, ir nuolat darytis skydliaukes echiskopija (kas 2 menesius), ir nuolat pridavinet visus imanomus lytinius ir skydliaukes hormonus, svarbu dazniau lankytis pas ji blush2.gif

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 29, 15:31)
* Kad man Vilnius tolokai  verysad.gif Norėčiau apsistoti kaune.
** ir aplamai radau privačioj klinikoj, kad Šidlauskas atvažiuoja balandžio 14d. http://www.svalbonok...ka.lt/Naujienos  kažin kaip jis kaip gydytojas  g.gif

* Betgi del tokio tikslo galima butu ir pavaziuot rolleyes.gif
** Apie Sidlauska as irgi neigiamu atsiliepimu girdejus unsure.gif Bent jau Vilniuje jis Kazanaviciaus klinikoj konsultuoja 4u.gif

QUOTE(Terze @ 2012 03 29, 15:34)
Kaip sakoma, visada yra gerai keliu gyd nuomone wink.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo valerie: 29 kovo 2012 - 14:51
Merginos kurios gydotes pas Bykova, visada ji taip letai atrasineja i el.laiskus ? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(_Brashke_ @ 2012 05 31, 12:17)
Merginos kurios gydotes pas Bykova, visada ji taip letai atrasineja i el.laiskus ?  verysad.gif

buna kartais ji i konferencijas isvykus,tada tai taip...pasitikrink su registratura@rrc.lv,jos pasako ar yra ar,ir paskubina jei reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2012 05 31, 14:38)
buna kartais ji i  konferencijas isvykus,tada tai taip...pasitikrink su registratura@rrc.lv,jos pasako ar yra ar,ir paskubina jei reikia  4u.gif

Atrase smile.gif, susitarem del antro LIT smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Afrodite69 @ 2012 02 07, 15:12)
Zinai po bendravimo su Bikova, nusprendziau kad dozes reikia skirtis paciai lotuliukas.gif  Man ji tik parase kad reikia gerti transfefaktor viena menesi. Sako LT yra.aplaksciau vaistines -nera blink.gif 
tai cia radau;
http://www.transferfactor.lt/ ir sake,kad kaina virs 140lt doh.gif menesiui.Per diena reikia gerti 3 tabletes.

Šį trasferfactor preparatą ir man Bykova siūlė. Tik kažkaip apie jo vartojimo naudingumą nieko nerandu forume (o aprašyme poveikis-įspūdingas, ypač toms, kurių imunitetas per stipriai agresyvus neštumo metu). Pas Bykovą bandymas su LIT man nepasisekė (prieš pastojimą dariau du LIT ir neštumo metu berods porą LITų).Pastojau natūralai. 9 sav. sustojo vystytis. Bet ji vistiek tikina, kad be LITų aš tikrai neišnešiosiu. Tai dabar vėl bandau su jos LIT, jau vieną pasidariau. Ji liepė po šio LITo praėjus mėn. pasidaryti Santariškėse natūralius kilerius (sako, turi rodyti rekciją, ar veikia). Ir ką, man jie stipriai sukilę. O pagal BYkovą, tai yra NEGERAI. Tai kaip suprantu, man tas LIT netinka? Minėjo, kad parašys daugiau ir rekomenduos kažką papildomo vartoti. Gal kuriai panašiai buvo? Ką ji rekomendavo vartoti?Ar verta iš vis man tuos LIT darytis? Nieko nebesuprantu...
Atsakyti
sveikos wub.gif
uzmaciau kad kazkada diskutavot apie Kell antigena ax.gif
kaip Keberioks ir sake, as ji taip pat turiu. Ieskau visos info kiek tai gali itakoti pastojima/IVF ne/sekme.
Jei kuri turesit kokios info, busiu dekinga jei permesit i a.z. 4u.gif
Atsakyti