Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras 3 tema

QUOTE(Radvilė @ 2012 03 26, 07:48)
Labas rytas  4u.gif

Naujokė šioj temoj, bet kitose ne  verysad.gif
Po 3 nepavykusių ivf'ų, norėčiau apsilankyti pas Bykovą. Turiu keletą klausimėlių.
Ar pas ją didelės eilės? Ar reikia ilgai lauti pirmo vizito ? Man kitą savaitę atostogos, nereiktų iš darbo prašytis..
Kada geriau registruotis pas ją dėl tyrimų? Ryte ar vakare ? Jeigu po pietų vizitas, ar darys ten tyrimus ? Tai gal geriua ryte ? Kaip suprantu, ji paskiria tyrimus atlikti ir tuos tyrimus toj pačioj klinikoj galima atlikti ? Ar jos paskirtus tyrimus darome Lietuvoj, o paskui su atsakymais važiuojama pas ją ?
Ir kaip su sueities testu ? Per kiek valandų nuo sueities daromas tas testas ?
Ir dar telefono nr niekur nerandu  blush2.gif
Gal pradžiai tiek  4u.gif Klausimų daugybė, galva sukasi nuo nežinomybės..

P.S. visą savaitgalį praleidom Rygoj, susipažinom su miestu, naktiniu senamiesčiu, tad jau nebūtų baisu vėl važiuoti, tuo labiau, kad nuo Šiaulių tik 120km  smile.gif

Eiles nera dideles, bet ji daznai i visokias konferencijas vazineja. Daro tyrimus ir po pietu, pas ja ima kraujuka. Nezinau-ar jos tyrimus ji sutiktu daryti Lietuvoj.. Gal zinai, pasitikejimo klausimas. Nors net nesusimasciau taip g.gif Is esmes manau sutiktu, tik tai klausimas o kam to reikia?

Manai tau reikia daryti sueities testa?

+37167374438
bikova@rrc.lv
Papildyta:
QUOTE(Citas @ 2012 03 25, 17:48)
uz tai as viska derinu elektroniniu pastu smile.gif turriu dienu, valandu patvirtinimus, kad nebutu netiketumu smile.gif baisoka man si karta, nes mes nuskrisim ir turesi nuleke pas bykova ir dave MB kraujo, lekti i Gulbja labe ir istirti jo krauja (jau ir ten sutariau kad prioritetiniu budu uz double kaina istirs per dvi valanda sir atsius atsakyma i maila  ax.gif )
jei sitas fintas pavyks tai rekomenduosiu ir kitoms mergaitems, nes taip daaauuug pigiau (nu bent jau mums londone tyrimu puokste kainuoja £230, o Gulbija labej 15.6 LATU  bigsmile.gif  tai sumopkesim dvigubai 32 Latus kad istirtu skubiai  tongue.gif

Cituk, suintrigavai su kaina.Labai pigiai... O gal jum tik keleta tyrimu reikia daryti? Mums tai visa eile....
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 26, 08:55)
Eiles nera dideles, bet ji daznai i visokias konferencijas vazineja. Daro tyrimus ir po pietu, pas ja ima kraujuka. Nezinau-ar jos tyrimus ji sutiktu daryti Lietuvoj.. Gal zinai, pasitikejimo klausimas. Nors net nesusimasciau taip  g.gif  Is esmes manau sutiktu, tik tai klausimas o kam to reikia?

Manai tau reikia daryti sueities testa?

+37167374438
bikova@rrc.lv


4u.gif
Man dar geriau, jeigu tyrimus daro vietoje, nereikės lakstyti ieškoti kur darytis 4u.gif
o dėl sueities testo, manau, kad turėtų pasiūlyti, jeigu per n metų niekada net nebandė kabintis.. verysad.gif

P.S. pas ją mokėti reikai grynais ar galima kortele ?
ir ar yra kur palikti mašiną ar ieškoti teks mokamos aikštelės ?
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 26, 09:16)
4u.gif
Man dar geriau, jeigu tyrimus daro vietoje, nereikės lakstyti ieškoti kur darytis  4u.gif
o dėl sueities testo, manau, kad turėtų pasiūlyti, jeigu per n metų niekada net nebandė kabintis..  verysad.gif

P.S. pas ją mokėti reikai grynais ar galima kortele ?
ir ar yra kur palikti mašiną ar ieškoti teks mokamos aikštelės ?


Tik grynais..
Priesais pastata yra gatve su parkavimo vieta, kurioje mes visada randam vieta ir ten nemokamai.
Parasyk, kaip seksis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 26, 08:55)
Cituk, suintrigavai su kaina.Labai pigiai... O gal jum tik keleta tyrimu reikia daryti? Mums tai visa eile....


Man bykova liepe situos: HIV, Syphiliss-RPR, Syphiliss-TPHA, HBSAg, HCV ir HAV. O tau daugiau liepe?

Radvile - sekmes 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 26, 10:03)
Man bykova liepe situos: HIV, Syphiliss-RPR, Syphiliss-TPHA, HBSAg, HCV ir HAV. O tau daugiau liepe?

Radvile - sekmes  4u.gif

HBsAg, anti-HAV IgM, HCV, HIV1/2, TPHA, RPR, ALAT, ASAT, Holesterin, Bilirubin, Glucosae, общий клинический анализ крови и мочи.
Panasu daugiau...
Atsakyti
QUOTE(Terze @ 2012 03 26, 10:20)
HBsAg, anti-HAV IgM,  HCV, HIV1/2, TPHA, RPR,  ALAT, ASAT, Holesterin, Bilirubin, Glucosae, общий клинический анализ крови и мочи.
Panasu daugiau...


ir cia taip pries kiekviena LIT??? nes mums as manau ji visus situos pati padare pereita karta kai buvo, tai uz tai dabar maziau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 26, 10:38)
ir cia taip pries kiekviena LIT??? nes mums as manau ji visus situos pati padare pereita karta kai buvo, tai uz tai dabar maziau  g.gif

Dare praeita karta kraujo bendra, bliuberina, cholesteroli, gliukoze ir dar dafiga. Tik tu sifiliu visu nedare. Na nezinau, matai laiko praejo nemazai nuo tu tyrimu: sausio pabaiga buvo....
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Mums irgi Bykova liepe daug pasidaryti tyrimu;
За неделю до процедуры мужу сделать следующие анализы:
HBsAg, anti-HAV IgM, HCV, HIV1/2, TPHA, RPR, ALAT, ASAT, Holesterin, Bilirubin, Glucosae, общий клинический анализ крови и мочи.

Irgi mastau,negi pries kiekvinea kita LIT reikes vel darytis tiek tyrimu g.gif
Sekmes Radvile 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Afrodite69: 26 kovo 2012 - 10:07
4u.gif
Skaitau kiek jums paskiria darytis tyrimų ir kuo toliau, tuo labiau mane varo į neviltį. Vėl iš naujo pradėti važinėjimus, tyrimus. Vieno karto nuvykti neužteks. Kažkoks košmaras. Vėl čieli metai bus palaidoti tyrimams, važinėjimams. Kažkokie depresija puola, negaliu darbe susikaupti, nebendrauju su kolegomis, pikta ant gyvenimo verysad.gif Kiek dar metų truks visas šis košmaras verysad.gif
Dabar pirmam vizitui pas Bykovą kiek maždaug latų reiktų turėti ?
Atsakyti
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 26, 11:28)
4u.gif
Skaitau kiek jums paskiria darytis tyrimų ir kuo toliau, tuo labiau mane varo į neviltį. Vėl iš naujo pradėti važinėjimus, tyrimus. Vieno karto nuvykti neužteks. Kažkoks košmaras. Vėl čieli metai bus palaidoti tyrimams, važinėjimams. Kažkokie depresija puola, negaliu darbe susikaupti, nebendrauju su kolegomis, pikta ant gyvenimo  verysad.gif Kiek dar metų truks visas šis košmaras  verysad.gif
Dabar pirmam vizitui pas Bykovą kiek maždaug latų reiktų turėti ?

Pupa, nesinervuoki taip mirksiukas.gif Mes juk is to paties miesto,galime juk susitikti ir pakalbeti drinks_cheers.gif bus ramiau abiems 4u.gif
Papasakosiu kaip buvo mums.Zinai,mes daremes IUI nepavyko,visada embrionai budavo superiniai bet nestumo nebudavo-Treisas paaiskinti kodel negalejo.Paskutini kart jis net rekomendavo pagalvoti apie donorine kiausialaste.Na,ne pagalvojau-as dar ne viska isbandziau. Mergaites man patare ieskotis uzsleptu chlamidiju,ureplazmu ir mikoplazmu is mm kraujo.Mane gazdino kaina ir...galvojau juk man tiek tu tyrimu per tuos metus atlikta is visu galu ir nieko neradavo.Bet kai kitoms mergytems LT nieko nerasdavo o Graikijoje surasdavo-nusprendem ir mes pasidaryti si tyrima,ypac kad vyro puske is pradziu sake,kad uzmokes.Padare ir ....nieko nerado.Bet dabar ramiau-nes padare labai daug Chlamidiju rusiu ir kt.Dabar zinau,kad pas mane jokiu zarazu nera.
Tada seke,klausinejimas ir skaitymas mergaiciu pokalbiu apie Bykova. Taigi,emiau ir paskambinau.Atsiliepe sesute,pasakiau kad noriu kalbetis su Bykova.Sujunge.O as daktares paklausiau ar priima pacientus kuriems nevyksta implantacija ir trumpai nupasakojau istorija.Ji pasake kad priims.Mes uzsiregistravome(zinoma suderine diena ir laika,nes ir man nelengva isvykt is darbo). Nuvaziavome.Kalbejomes su Bykova ilgai apie kaip motinos mus nesiojo,ar labai sirgom vaikystej,ar prasirgom tokiom ir tokiom ligom ir t.t. pokalbis vyko iki tos akimirkos kaip mes atsidurem pas ja.Visa istorija pasakojom.Visus tyrimus,viska ka atsivezem jai palikom-nes turejom pasidare kopijas.Tada ji pasake kad reikia padaryti kraujo tyrimus abiems.Ir sueities tyrima.kurio taip ir nepadarem.
Kraujja paeme ta pacia diena iskart po pokalbio su Bykova sesute.Paeme man ir vyrui.Sumokejom 100 latu.Ir isvykom namucio. Po kiek laiko gavome atsakymus elektroniniu pastu.Parasiau jai ir ji parase kad reikia atvykti LITui.Kadangi tai buvo LIT su donoro krauju,tai nuvyke tik apkalbejome tyrimu rezultatus,ji viska paaiskino, pasake kad reikes lasintis intralipidus,vitaminus kokius gert.Ir rekomendavo pasirodyti pas skydliaukes specialista.Kadangi as jau buvau uzsiregistravusi-tai ji pasake kad lauks atsakymu. Padare man LIT. Sumokejome man rodos irgi apie 100latu.
Nuo pirmo LIT iki sito 6 savaites tarpas-tai tame tarpe tyriausi ir gydziausi prolaktina,issityriau genetiskai,buvau pas genetike,pasidariau magnetini rezonansa kad isitikinti jog nera hipofizines laiukos edemos ir nuvykau pas onkologe,kuri apziurejo,nusprende kad nereikia manes dar pjaustyti ir nesutiko darytis histeroskopija,tik paeme onkocitologini tyrima ir ZPV.Per ta laika pasirinkau klinika ir uzsiregistravau pas vaisingumo specialiste.Balandzio 2 dienai.Tai antra LIT turesiu jau si ketvirtadieni. O jau balandzio antra diena jei skirs ilga schema ir viskas ok pradesim si kelia.Siame kelyje kiek suprantu man reikes ir intralipidu ir LIT.Ju reikes kiek skaitinejau net ir nestukems iki tam tikros savaiteles.
Taip,kad nera viskas taip blogai kaip atrodo.Patikek.As neturiu laiko laukti,zaisti su laiku,nes man ne pyragai nusimato,gerai kad ugianskyte (onkologe) sake kad nepulsim ispjauti taip greit gimdos,dar reiks pas ja vazineti stebejimui. Geriu vitaminus, vaistus.
Zinai,dabar as labiausiai is visu kartu tikiu kad tikrai pastosiu,nes ne pries IUI nei pries IVF tiek visko nepadarem kiek dabar.Manau gydymas skirtas Bykovos ir Cito pagalba dar truputi pakoreguotas tikrai mums pades ir sis kartas bus tas.
As maniau kad jau kovo menesi galesiu darytis IVF.bet tikriausiai nusikels viskas i geguze.Bet tikiu,kad kuo daugiau gausiu gydymo tuo didesni sansai kad sikart pavyks ir musu mazyliai implantuosis.
Tad nenusiminki.O del pinigu tai mes vezemes 180 latu.Aisku,ju liko bet ju ateityje dar prireike.ir dabar vel pirksime latus jei iseis daugiau nes vistiek ateityje ju reiks.
Taip,kad sekmes, nenusimink =bus viskas gerai.Nezinau as kazkaip tikiu,nes mane ikvepe Irides,Keberiokst pavyzdys ir is Beer knygos perskaitytos istorijos.Nenusiminkim ir laikykimes drauge.
Atsakyti
QUOTE(Citas @ 2012 03 26, 10:03)
Man bykova liepe situos: HIV, Syphiliss-RPR, Syphiliss-TPHA, HBSAg, HCV ir HAV. ...

Jeigu priduodi kraują kaip donoras (pvz. Vilniuj Žolyno gatvėj), visus sifilius, hepatitus ir AIDSus padaro nemokamai. rolleyes.gif

Gal kas važiuoja kitą savaitę į Rygą? Geriausia iš Vilniaus, bet tiktų ir Kaunas ar Panevėžys. Pabandyčiau užsirašyti tai pačiai dienai ir įsiprašyti į kompaniją su MB 4u.gif
Dabar važinėjam su skolinta mašina, ji neturi draudimo užsienyje ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pelargonija: 26 kovo 2012 - 11:27
QUOTE(Radvilė @ 2012 03 26, 11:28)
4u.gif
Skaitau kiek jums paskiria darytis tyrimų ir kuo toliau, tuo labiau mane varo į neviltį.

Tiesa,o situos tyrimus kuriuos tu skaitai kad mes daromes-tai darome todel kad musu vyrai galetu but LIT donorais.O tam reikia tyrimu tiek atlikti.
Kiek supratau tai is vyro kraujo kai daro LIT ,jis buna sviezias ir turi kazkokiu ten reikalingu lasteliu,kurios atvirksciai nebuna pas donoro LIT-nes donoro kraujas buna saldomas ir paskui atsildomas.Tai ir netenkam kazkokios tai Limfocitu grupes(atrodo T) blush2.gif
cia mergytes pataisys jei klystu 4u.gif
Atsakyti