QUOTE(Citas @ 2012 03 24, 10:19)
Man atrodo Bykova atsikelia ryte is lovos, paziuri i veidrodi nusisypso ir sako, nu ka siandien visoms skirsiu 2 LIT pries IVF, kita diena atsikelia, siandien visoms skirsiu 3 LIT pries IVF As buvau suplanavus kad man uzteks laiko 2-iems LIT-ams, bet ji man per pirma vizita jau padare donoro LIT, nes sake ji mano reikia 3-u LIT-u man. O gal ji cia nusprendzia i LAD rezultatus paziureju, nes pas tave Atiloja LAD geresnis nei pas mane, t.y. aukstesnis
Sveikutes
Idomi ji gydytoja. Na,as irgi turesiu antra LIT ketvirtadieni-tik nezinau ar su vyro krauju-nes is laboratorijos dar neatejo atsakymai-sake antradieni atsius.Tada ir suzinosiu. Jau turejau 2 intralipidu dozes. Bet ir man idomu,ar dar skirs kada ji man iki punkcijos LIT dar viena ar ne. Nes as tu LAD nedariau,o ji kaip suprantu irgi nedaro.
Bet tikiuosi kad man padeda intralipidai ir LIT. Irgi kazkaip nors baime yra pries artejanti IVF bet vistik daugiau vilties kai darausi visus tuos LIT,intralipidus..zinau kad LT skyria ir prednesolona,aspirina,clexane.Tai dar gal prisideda Beer knyga,skaitau ir tikejimas dideja.Ypac pacioj pradzioj vienos moters pasakojimas-toks artimas man,atrodo man IVF apraso,tai kazkaip diiiidelis tikejimas siuo IVF yra.
Cituk,tai kada ketvirtadieni busi Rigoje?Ziurek si kart tikrai susitiksime kaip smagu butu