QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 04 16, 11:46)
Iride,Amade,kaip sekes siandien?
Mes vakar apturejom pirma lit.Man nieko neniezti,nerausta,tik paskausta lyg sutrenkta butu-cia normalu?
Matyt jau senstu,nes tokia kelione per diena ziauriai vargina.22-23 valandos,pries tai dar ne marios miegota.Lektuve atgal sedejau jau ir sirdele pasibaladojo,ir siaip ziaurus nuovargis
Kokie jūs šauniuoliai, kad taip efektyviai logistiką susitvarkėt
Šiandien Bykova žiauriai išsiblaškiusi buvo, nesugebėjo nei surasti mano rezultatų (gerai, kad pati atsivežiau), nei normaliai jų pakomentuoti. Siunčia ji mane dar pas LOR gerklės tirtis ir pas ginę dėl surastų bakterijų, sako, gal antibių reikėtų. Bet aš po Humiros tikrai nenusiteikusi antibų vartoti. Bet kokiu atveju eisiu aš dar kur nors čia Lietuvoje ar ne, pirmas LIT sutartas - gegužės 13 d., penktadienį. O Bykova pasirodo prietaringa, bandė įkalbėti perkelti į ketvirtadienį, kad išvengtume juodojo penktadienio
O paskui antram LIT aš galėsiu tik birželio 21 d. atvažiuoti, nes su MB esame susiplanavę ilgas atostogas kitam pasaulio gale. Gal nelabai gerai toks didelis tarpas? Man Gorgis sakė, antrą injekciją darytis po 2-3 savaičių, bet Bykova nesutiko.
Beje, Bykova šiandien sakė, kad vakar kažkuri mergaitė atvažiavo pakartotinės injekcijos jau
Greitai prisipažinkit, ar ta laimingoji iš mūsų ratelio