[quote=RositaK,2011 03 23, 17:21]
[quote=Jasmine,2011 03 22, 21:41]
pakomentuosiu ka zinau
Homocisteins parodo B vitaminu ir folio r. trukuma
Holesterims -cholesterolis
Fagocitoze:
Fagocitarais akaitils FS 5.63 (norma 3-5) - sitas parodo nusilpusia imunine sistema kaip ji aiskuno.
Heicobacter pylori IgA 77.5 (norma 0-20)
Heicobacter pylori IgG 194.10 (norma 0-5)
sita zarnyno bakterija, bet pas tave ji aktyvi ir kartu imunitetas, tai matyt duos to dzemo
"липопротеины" tai greiciausiai is to, kad dave dar pasidaryti fibrinogena, tai gal proteinas C ir proteinas S? arba baltymo C rezistiskuma- APC-R negaleciau tiksliai atsakyti. arba skambtelk i labarotorija kuria arba parasyk Bykovai ir issiaiskink
[/quote]
aciu uz komentara bandau aiskintis. dzemo manau neuzteks, skirs antibiotikus,nes su skrandziu tikrai nera gerai. bet kad cholesterolis mano virs normos, tai cia man naujiena buvo
man Bykova savaitem neatsako. kol nepaskambini, tol nereaguoja. jums irgi taip pat? megstu viska iskart isiaiskinti, o cia lauki atsakymo savaite.
QUOTE(Jasmine @ 2011 03 24, 12:51)
aciu uz komentara bandau aiskintis. dzemo manau neuzteks, skirs antibiotikus,nes su skrandziu tikrai nera gerai. bet kad cholesterolis mano virs normos, tai cia man naujiena buvo
man Bykova savaitem neatsako. kol nepaskambini, tol nereaguoja. jums irgi taip pat? megstu viska iskart isiaiskinti, o cia lauki atsakymo savaite.
man ilgiausiai gal savaite yra neatsakius. Visais kitais kartais atsako labai greitai, nes reikalai skubus buna - del vizitu
Sveikos
mes praeita savaite buvom pas Bykova, dare LIT su donoro limfocitais. Ir blyn, suplojom 105 Latus MB paklause, ar pabrango, regstratore sako - ne, cia dar uz konsultacija 20 latu o "konsultacija" truko gal pora minuciu, Bykova nieko naujo nepasake, tik pasake, kad jei pavyks pastot, iskart vaziuotume pas ja LIT, sita jau irgi is jos kelis kartus ir taip buvau girdejus bliamba, kaip ten su tom ju kainom niekas neaisku
pirma konsultacija visoms cia buvusioms panasiai kainavo - apie 180-200 latu. Priima tik grynais, mes pirma karta Eurais mokejom, kitus kartus jau Latu turejom
As savo giniui vis dar nepasakiau, kad mes tesiam LIT, nes kai kazkada minejau apie tai, jis skeptiskai paziurejo
mes praeita savaite buvom pas Bykova, dare LIT su donoro limfocitais. Ir blyn, suplojom 105 Latus MB paklause, ar pabrango, regstratore sako - ne, cia dar uz konsultacija 20 latu o "konsultacija" truko gal pora minuciu, Bykova nieko naujo nepasake, tik pasake, kad jei pavyks pastot, iskart vaziuotume pas ja LIT, sita jau irgi is jos kelis kartus ir taip buvau girdejus bliamba, kaip ten su tom ju kainom niekas neaisku
QUOTE(Iride @ 2011 03 29, 20:49)
Mergaitės, važiuoju penktadienį su MB pirmai konsultacijai pas Bykovą. Turiu pora klausimėlių jums Kiek maždaug jums kainavo pirma konsultacija? ir, svarbiausia, ar galima atsiskaityti kortele, ar tik grynais priima?
pirma konsultacija visoms cia buvusioms panasiai kainavo - apie 180-200 latu. Priima tik grynais, mes pirma karta Eurais mokejom, kitus kartus jau Latu turejom
As savo giniui vis dar nepasakiau, kad mes tesiam LIT, nes kai kazkada minejau apie tai, jis skeptiskai paziurejo
QUOTE(Amade @ 2011 03 29, 21:58)
Sveikos
Amade, turbut registratore buvo tokia sviesi, jei mokejot 105 latus? Visada tokia juoduke budavo, tai mes visada mokedavom 85 latus, o viena karta buvo ta sviesi, sako 105 latai Paklausiau, kodel 105, sako 85 LIT ir 20 konsultacija, nors jos kaip ir nebuvo Bet sekanti karta mokejom jau vel 85 latus
Mes pirma karta mokejom 205 berods
QUOTE(Corsica @ 2011 03 29, 21:21)
Amade, turbut registratore buvo tokia sviesi, jei mokejot 105 latus? Visada tokia juoduke budavo, tai mes visada mokedavom 85 latus, o viena karta buvo ta sviesi, sako 105 latai Paklausiau, kodel 105, sako 85 LIT ir 20 konsultacija, nors jos kaip ir nebuvo Bet sekanti karta mokejom jau vel 85 latus
na ne, mes mokejom tai juodukei, kuri tyrimus ima/leidzia LIT, Liuba berods jos vardas
MB net pyktelejo paskiau, pabambejo, kad vaziuoji ten kaip i siurprizu karalyste vis klausinejo, kas per konsultacija buvo as irgi nesupratau, kad ten galejo konsultacija but keletas praktiskai nereiksmingu sakiniu, klausimas, ar per ziema nesirgom. Pasakiau, kad nesirgau nei as, nei MB. Tai ji pasidziauge, kad jos gydymas dave rezultatu ir viskas.
Cia ta finansinis neaiskumas labiausiai ir nervina visus kaip matau
QUOTE(Iride @ 2011 03 29, 22:49)
mes mokejome pirma karta 180 LV. vaziuojame pas Bykova si sestadieni (balandzio 2). idomu, kiek paims uz konsultacija sestadieniais ?dvigubai turbut.
QUOTE(Jasmine @ 2011 03 30, 12:24)
mes mokejome pirma karta 180 LV. vaziuojame pas Bykova si sestadieni (balandzio 2). idomu, kiek paims uz konsultacija sestadieniais ?dvigubai turbut.
o as maniau, kad ji sestadieniais nedirba mums sestadieniai butu alternatyva, mat mb sudetinga suderinti su darbais
o kaip jus sutaret butent tadien? ir idomi kaina, joooo
QUOTE(RositaK @ 2011 03 30, 13:28)
mes vaziuojam tik aptart gydyma po tyrimu. is pradziu, norejom nevaziuot, o bendraut tik el.pastu, bet kadangi turime jai nemazai klausimu, pasiryzom vazuot ir vel moketi. siaip jie sestadieniais nedirba, bet Bykova sako kartais atvaziuoja i darba sestadieniais.
beje, kaip paklausiau, ar gali garantuot, kad jos gydymas pades man (aisku, tikejausi neigiamo atsakymo), pasake, kad 99 %, kad taip sake, su nevaisingumu kovoti sudetinga, bet jeigu pastot galit ir persileidziat, tai jos gydymas pades. Bykovos pasitikejimas savimi begalinis
merginos, ar buvo atveju, kad jos gydymas kazkuriai nepadejo?
QUOTE(Jasmine @ 2011 03 30, 11:51)
mes vaziuojam tik aptart gydyma po tyrimu. is pradziu, norejom nevaziuot, o bendraut tik el.pastu, bet kadangi turime jai nemazai klausimu, pasiryzom vazuot ir vel moketi. siaip jie sestadieniais nedirba, bet Bykova sako kartais atvaziuoja i darba sestadieniais.
* beje, kaip paklausiau, ar gali garantuot, kad jos gydymas pades man (aisku, tikejausi neigiamo atsakymo), pasake, kad 99 %, kad taip sake, su nevaisingumu kovoti sudetinga, bet jeigu pastot galit ir persileidziat, tai jos gydymas pades. Bykovos pasitikejimas savimi begalinis
** merginos, ar buvo atveju, kad jos gydymas kazkuriai nepadejo?
* beje, kaip paklausiau, ar gali garantuot, kad jos gydymas pades man (aisku, tikejausi neigiamo atsakymo), pasake, kad 99 %, kad taip sake, su nevaisingumu kovoti sudetinga, bet jeigu pastot galit ir persileidziat, tai jos gydymas pades. Bykovos pasitikejimas savimi begalinis
** merginos, ar buvo atveju, kad jos gydymas kazkuriai nepadejo?
* na, pasitikejimas pas ja tikrai begalinis. Mane tam kartui net ikvepia
** kiek pamenu, Late pastojo po LIT ir IVF ir 16 ar 17 sav neteko mazylio O dal kelioms negalincioms pastot LIT irgi nepadejo. Is kitos puses galima manyt - priezastys slypi kazkur anapus ta prasme, Bykova nera visagale, galbut yra kitos priezastys, ne imunines...
QUOTE(Amade @ 2011 03 30, 14:53)
ta prasme, Bykova nera visagale, galbut yra kitos priezastys, ne imunines...
na gali buti ir imunines priezastys, bet deja LIT ne visas jas sprendzia
QUOTE(Amade @ 2011 03 29, 22:33)
na ne, mes mokejom tai juodukei, kuri tyrimus ima/leidzia LIT, Liuba berods jos vardas
MB net pyktelejo paskiau, pabambejo, kad vaziuoji ten kaip i siurprizu karalyste vis klausinejo, kas per konsultacija buvo as irgi nesupratau, kad ten galejo konsultacija but keletas praktiskai nereiksmingu sakiniu, klausimas, ar per ziema nesirgom. Pasakiau, kad nesirgau nei as, nei MB. Tai ji pasidziauge, kad jos gydymas dave rezultatu ir viskas.
Tikrai keista pas juos kainodara Pagal ora ar pagal nuotaika Nors ta juoduke jei pvz budavo moketi 205 latus, tai sakydavo 200, 5 latai "skydka"
Bykovos begalinis optimizmas ir naturalus pasitikejimas savimi mus taip pat uzkrete, po pirmo vizito pas ja as jau zinojau, kad ji mums pades. Taip ir buvo