QUOTE(rozele78 @ 2010 11 17, 13:33)
Sveikos merginos,
esu visai pasimetus
Buvau pas Bykova palikau 96 latus
neaisku uz ka kruva vel kazkokiu tyrimu sugalvojo paimt. Jau nebesuprantu kam tiek ju reikia, jei ji vistiek siulo ta LIT
daremes pas ja ta sueities testa, nors manau, kad jis mums nereikalingas nes vistiek reikia IVFo. Dabar sako vel butu gerai, kad kai bus ovuliacija tuo metu reikia su vyru pasantykiauti ir vel nori paziureti ar mano organizmas nesunaikina spermotozoidu. Niu nezuprantu, as jai sakau juk pas vyra labai bloga sperma tai ka ten ziureti
ji sako niu vistiek juk keli yra tie spermiukai tai reikia paziureti ar jie ten islieka. zodziu man atrodo, kad cia jau pinigu metymas nerelaus
Esu ziauriai nusivylusi
Sutinku kad gal LIT reiktu pabandyti, bet kam visos kitos nesamones, suprantu jei pinigai butu nedideli lai daro, o dabar
Galvoju pas ja tikrai nebevaziuosiu tik tada kada jau sugalvosiu IVFa daryti ir varysiu pas ja tuos LIT darytis.
O šiaip anksčiau atlikti tyrimai visi geri? Gal kažkas buvo negerai, tai žiūri toliau
Puikiai suprantu tave, man pačiai neaišku kodėl mums siūlomas tas testas, juk vis vien darome IVF (juolab, kad kiaušintakiai tai užakę)...Suprasčiau, kad sutampamumą tirtų iš kraujo, gal tada dalima būtų galvoti, kad tai susiję daugiau...
Na, kaip suprantu, čia taip pat turime kai ką pačios nuspręsti, ar įsisukti į jų tyrimų ratą ir pinigų "mėtymą", ar sustoti... Asmeniškai aš, priklausomai ką atrašys Bykova, ruošiuosi važiuoti tik LIT, o dėl testo - dar svarstau, bet greičiausiai nedarysime jo.