Įkraunama...
Įkraunama...

Rygos reprodukcijos centras 3 tema

Paieskosiu.Tik mano info visa angliskai,bet ilgiau paskaitinejus pabandysiu kazka susisteminti.Tik ne dabar,bo darbu pilna ir dar viesbuti Barselonoj sumasciau keist,tai reikalu nemazai ax.gif
Vakare arba ryt perziuresiu forumus ir paziuresiu ka raso merginos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 01, 15:54)
Paieskosiu.Tik mano info visa angliskai,bet ilgiau paskaitinejus pabandysiu kazka susisteminti.Tik ne dabar,bo darbu pilna ir dar viesbuti Barselonoj sumasciau keist,tai reikalu nemazai ax.gif
Vakare arba ryt perziuresiu forumus ir paziuresiu ka raso merginos smile.gif

Aisku,kai turesi laiko...vis tiek jau juos geriu beveik menesi..gersiu ir toliau biggrin.gif

ACIU ACIU ACIU
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2011 03 01, 15:26)
Labai sveikinu sulauku pergalingo rezultato, sekmes,kantrybes ir kuo daugiau graziu, sviesiu akimirku 4u.gif

p.s ne vienas profesionalus gydytojas yra paminejas,kad viskas dievo rankose, arba kiti issireiksdavo:tai priklauso nuo Jusu likimo....ir jie teisus......tik mano atveju labai ir labai skausmingai tie proecesai vyksta...nors velgi yra kam daug kartu blogiau doh.gif

Aciu 4u.gif
Linkiu, kad sekantis kartas nestuke.gif butu laimingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 01, 12:48)
Jei reiks vaziuosiu pas Bykova,nes ji palyginus su vakaru klinikom yra pigi

O tu manai, kad LIT Rygoje ir LIT UK ne kiek nesiskiria? As jau imu abejoti, nes IVIG pas Karpenko kazkoks ne toks: nei pakuote, nei turis, nei jos rekomendacijos leistis i raumeni per kelias min. Lietuvoje siaip naudojamas toks pats IVIG kaip ir UK, JAV, ji skiria onkologiniams ligoniams. Mano mama dirba sioje srityje, todel as jos labai detaliai issiklausinejau ir labai jai nepatikimai pasorode Karpenkos siulomas IVIG bei jo naudojimo budas (sake, tikrai butina tik i vena ir per 3-4 val. turi buti sulasinama viena doze). O as jau masciau kaip man galima pigiai prasisukti smile.gif Tuo paciu susimasciau, kiek patikimi Bykovos metodai..Kita vertus, UK kainu as niekaip negaliu sau leist sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Iride @ 2011 03 01, 18:04)
O tu manai, kad LIT Rygoje ir LIT UK ne kiek nesiskiria? As jau imu abejoti, nes IVIG pas Karpenko kazkoks ne toks: nei pakuote, nei turis, nei jos rekomendacijos leistis i raumeni per kelias min. Lietuvoje siaip naudojamas toks pats IVIG kaip ir UK, JAV, ji skiria onkologiniams ligoniams. Mano mama dirba sioje srityje, todel as jos labai detaliai issiklausinejau ir labai jai nepatikimai pasorode Karpenkos siulomas IVIG bei jo naudojimo budas (sake, tikrai butina  tik i vena ir per 3-4 val. turi buti sulasinama viena doze). O as jau masciau kaip man galima pigiai prasisukti smile.gif Tuo paciu susimasciau, kiek patikimi Bykovos metodai..Kita vertus, UK kainu as niekaip negaliu sau leist sad.gif

As nezinau,nes nelabai domejausi tais suleidimo budais.Tiek,kad logiskai galvojant prie ko tas suleidimo budas?Juk suleidzia kunelius,kad butu su kuom kovoti g.gif
Gaila,kad ir nei Bykovos nei Gorgy sekmes su tuo ar kitu budu rezultatu nikur nera,tai butu galima palyginti ir butu daugiau maziau aisku.
O del Karpenko,tai is vis nieko nezinau,tik tikrai yra merginu kurioms pas ja po daug nesekmiu pasiseke.Push,berods.Dar kelios,bet jau nicku neatsimenu.
As irgi zvalgausi kaip papigiai prasisukti,nes pas ji irgi negaliu leisti.Vienintelis,kas butu ten dar dar imanoma tai intralipidai,na gal dar LIT jei apsiribotu dviem injekcijom (nes galioja berods 9 men),bet ivig tai jau niekaip.
Atsakyti
QUOTE(T.P.Keberiokst @ 2011 03 01, 13:18)
Aisku  4u.gif
O kazin koks rysys su imunine,nestumu?Malsina uzdegimini procesa gal? g.gif

Sveikutes,as is savo patirties galiu pasakyt,kad po LIT suleidimo visada,man isiaudrindavo slapimo pusles uzdegimas verysad.gif ,po kiekvieno kart suleidus g.gif ir klausdavau Bykovos,bet niekada ji man neatsakydavo schmoll.gif vis sakydavo reikia eit pas urologa-pas kuri as vos negyvendavau cool.gif
Bet niekur nerandu atsakymo,kodel man taip viska iaudrindavo tas LIT,gal kad imuniteta silpnina blush2.gif

As jauciu ,kad apie wobenzym ,kalbejot blush2.gif as varau kazka ne itema schmoll.gif ech visai su galvele doh.gif man
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo late: 02 kovo 2011 - 10:49
QUOTE(late @ 2011 03 02, 12:33)
Sveikutes,as is savo patirties galiu pasakyt,kad po LIT suleidimo visada,man isiaudrindavo  slapimo pusles uzdegimas verysad.gif ,po kiekvieno kart suleidus g.gif  ir klausdavau Bykovos,bet niekada ji man neatsakydavo schmoll.gif vis sakydavo reikia eit pas urologa-pas kuri as vos negyvendavau cool.gif
Bet niekur nerandu atsakymo,kodel man taip viska iaudrindavo tas LIT,gal kad imuniteta silpnina blush2.gif

As jauciu ,kad apie wobenzym ,kalbejot blush2.gif as varau kazka ne itema schmoll.gif ech visai su galvele  doh.gif man

Nieko tokio, čia mums daugumai galvelės doh.gif Man tai nieko po LIT... tik kad ta vieta kur buvo injekcija, dabar mėlyna g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dijav @ 2011 03 01, 12:20)

Mane po 4 nesivystanciu nestumu Karpenko pati siuncia pas Bykova, nes jos taikomas IVIG nepadejo. leidome imunoglobulina ir vel buvo nesivystantis nestumas. taigi siuncia jis pas Bykova, bet matyt tuomet kai jos metodas nepadeda. Karpenko nedaro jokiu tyrimu, kas liecia imunine, sakyciau taiko IVIG labiau remiantis ligos istorija. O pas Bykova mane siuncia nes, kaip pati sako, nezino kokios tiksliai dozes IVIG man reikia taikyti, arba kaip daznai reikia leisti. dabar is jos pacienciu su panasiomis istorijomis keturioms IVIG leidimas nepadejo, taigi Karpenko imunoglobulino leidimas labiau yra "bandymas", kuris nera paremtas tyrimas. gydymas yra paliginus nebrangus, taigi isbandyt verta, nes jis padejo ne vienai. o siaip Karpenko fantaskiska gydytoja, tik matyt ir jos ziniu kartais neuztenka.
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2011 03 02, 14:13)
  O pas Bykova mane siuncia nes, kaip pati sako, nezino kokios tiksliai dozes IVIG man reikia taikyti, arba kaip daznai reikia leisti.

o kokiu jai tyrimu reikia is Bykovos, kad galetu toliau taikyt IVIG doze ir dazni? 4u.gif
Atsakyti
Vakar siek tiek pasiskaiciau apie ta wobenzym forumuose.Tai jei taip trumpai-tai tikrai ji daug kas naudoja pries ivf del TH1/TH2 auksto santykio (cia helperiai limfocitai,jie gali salygoti pakrtotinius ivf nepasisekimus ir persileidimus),kileriu mazinimo ir dar radau,kad del endometriozes.
Stebuklu gal ir nepadaro,bet sekmingu istoriju ne taip ir mazai.Daug kam tie kileriai pakankamai zenkliai sumazejo,nors yra kam ir nieks nepasikeite.Tai gal coa priklauso nuo priezasties del ko visos tos bedos yra,bet pabandyt kaip suprantu netgi labai verta.
Atsakyti
QUOTE(RositaK @ 2011 03 02, 15:17)
o kokiu jai tyrimu reikia is Bykovos, kad galetu toliau taikyt IVIG doze ir dazni? 4u.gif

ji teigia kad nestumo metu reikia nuolat daryti tyrimus, nes yra kelios nestumos stadijos, kai organizmo reakcija i nestuma gali keistis. pvz, pas mane nestumas sutoja 8-9 savaiciu, kai pradeda formuotis galunes. noriu pasakyt, kad reikalinga nuolatine prieziura leidziant IVIG, o Karpenko tokio dalyko nedaro, nes jokia LT laboratorija tokiu tyrimu nedaro. Siaip Karpenko minejo, kad LIT yra stipresnis negu IVIG, nes jo koncentracijoje yra daugiau baltuju kuneliu.
Atsakyti
QUOTE(Jasmine @ 2011 03 02, 14:13)
Mane po 4 nesivystanciu nestumu Karpenko pati siuncia pas Bykova, nes jos taikomas IVIG nepadejo. leidome imunoglobulina ir vel buvo nesivystantis nestumas. taigi siuncia jis pas Bykova, bet matyt tuomet kai jos metodas nepadeda. Karpenko nedaro jokiu tyrimu, kas liecia imunine, sakyciau taiko  IVIG labiau remiantis ligos istorija. O pas Bykova mane siuncia nes, kaip pati sako, nezino kokios tiksliai dozes IVIG man reikia taikyti, arba kaip daznai reikia leisti. dabar is jos pacienciu su panasiomis istorijomis keturioms IVIG leidimas nepadejo, taigi Karpenko imunoglobulino leidimas labiau yra "bandymas", kuris nera paremtas tyrimas. gydymas yra paliginus nebrangus, taigi isbandyt verta, nes jis padejo ne vienai. o siaip Karpenko fantaskiska gydytoja, tik matyt ir jos ziniu kartais neuztenka.

Labai aciu kad papasakojai savo istorija.
Labai gaila,kad ir vel nepavyko...man ji irgi negarantavo 100 proc.sekmingos pabaigos, tuo labiau,kad mums naturaliai nepavyksta gandru pagauti, o tai velgi n priezasciu gali buti del nesivystancio , blogas dalinimasis , blogas chromosomu susijungimas tuo momentu ir dar kaip daugelis sako "likimas" , metai, stresai, ir dar begales priezasciu del ko sustoja veikla doh.gif Genetike patare bandykite bandykite kol pavyks. Gydytoja U sake as jusu vietoje nebebandyciau....
Zodziu kuo giliau i miska-tuo daugiau medziu....
Atsakyti