Ačiū visoms atsakiusioms
Gaja,
Labas
Tik nepriimkite nieko asmeniskai , bet as prisikaicius iv.forumo temose,kas ka ir kaip gydo, ryzausi nuvaziuoti ne pas Bykova o pas Karpenko. Ir buvau labai maloniai nustebinta, nes dar per 9 metus vazinejimo per Lietuvos gydytojus nebuvau sutikus tokios puikios kompetencijos gydytoju....
Ilgai mes ten diskutavome,kas ir kaip ir kas itakoja ar neitakoja sekmingus pastojimus ar isnesiojimus (mano atveju)...ir po to ji pasake:"paskutiniu laiku as nebesiunciu moteriskiu pas Bykova (kiek supratau ji anskciau ir patardavo del sios gydytojos ir kontaktus duodavo), nes nematau tame prasmes, ir man labai gaila Jusu visu pinigu".
Man ji paskyre gydyma enzimais, tada leidziamais vaistukais ir kai jau sugalvosiu startuoti-reiks susileisti imunoglobulina kelis kartus-bent ji man uzgarantavo,kad tai yra analogiskas gydymas ka taiko Bykova....nu del tu LIT yra daug abejoniu ir as pati matau,kad nu ne visoms padeda (cia as kalbu apie isnesiojima labiau, apie savo atveji).
Man ji uzgarantavo,kad mano atveju vis tik buvo kaltas progesterono nutraukimas, ka as pati buvau nusistacius, tik kiti medikai su manimi nesutikdavo.. O si gydytoja patare pasiskaityti uzsienio info,kad deja deja o labai daug atveju,kai progesterona reikia naudoti visa nestuma ir ta jau taiko labai daug uzsienio kliniku...
Sumokejau 50lt (vaistus prikau vaistineje atskirai, bet ne uz tukstancius tikrai
Gal kam bus aktualu?
Sekmes...
Ir dar manau,kad labai svarbu tikejimas tais gydytojais pas kurios lankotes,jai tikite tai ka darote, tai ir nekeiskite savo poziciju....svarbiausia kad butu galutine veinokiu ar kitokiu atveju tegiama baigtis..
Tik nepriimkite nieko asmeniskai , bet as prisikaicius iv.forumo temose,kas ka ir kaip gydo, ryzausi nuvaziuoti ne pas Bykova o pas Karpenko. Ir buvau labai maloniai nustebinta, nes dar per 9 metus vazinejimo per Lietuvos gydytojus nebuvau sutikus tokios puikios kompetencijos gydytoju....
Ilgai mes ten diskutavome,kas ir kaip ir kas itakoja ar neitakoja sekmingus pastojimus ar isnesiojimus (mano atveju)...ir po to ji pasake:"paskutiniu laiku as nebesiunciu moteriskiu pas Bykova (kiek supratau ji anskciau ir patardavo del sios gydytojos ir kontaktus duodavo), nes nematau tame prasmes, ir man labai gaila Jusu visu pinigu".
Man ji paskyre gydyma enzimais, tada leidziamais vaistukais ir kai jau sugalvosiu startuoti-reiks susileisti imunoglobulina kelis kartus-bent ji man uzgarantavo,kad tai yra analogiskas gydymas ka taiko Bykova....nu del tu LIT yra daug abejoniu ir as pati matau,kad nu ne visoms padeda (cia as kalbu apie isnesiojima labiau, apie savo atveji).
Man ji uzgarantavo,kad mano atveju vis tik buvo kaltas progesterono nutraukimas, ka as pati buvau nusistacius, tik kiti medikai su manimi nesutikdavo.. O si gydytoja patare pasiskaityti uzsienio info,kad deja deja o labai daug atveju,kai progesterona reikia naudoti visa nestuma ir ta jau taiko labai daug uzsienio kliniku...
Sumokejau 50lt (vaistus prikau vaistineje atskirai, bet ne uz tukstancius tikrai
Gal kam bus aktualu?
Sekmes...
Ir dar manau,kad labai svarbu tikejimas tais gydytojais pas kurios lankotes,jai tikite tai ka darote, tai ir nekeiskite savo poziciju....svarbiausia kad butu galutine veinokiu ar kitokiu atveju tegiama baigtis..
QUOTE(Dijav @ 2011 03 01, 11:20)
Gal kam bus aktualu?
labai aciu uz patirties pasidalijima as galvoju pas abi apsilankyti jei pavyks
Dijav, džiugu girdėti jog judate į priekį. Informacija tikrai labai aktuali. Kaip ir RositaK rašė, kad pas abi planuoja apsilankyti, aš taip pat užsirašiusi esu pas K.,matysiu ką ji pasiūlys Ateinančią savaitę pasidalinsiu įspūdžiais
Tik gal čia ne į temą, bet staiga prisiminiau vienos klinikos LT atsakymą į mano pakalusimą dėl LIT, IVIG, intarlipidų ir kitų netradicinių priemonių...atsakė - LT niekas tuo neužsiima, kadangi tai nėra veiksminga...
Tik gal čia ne į temą, bet staiga prisiminiau vienos klinikos LT atsakymą į mano pakalusimą dėl LIT, IVIG, intarlipidų ir kitų netradicinių priemonių...atsakė - LT niekas tuo neužsiima, kadangi tai nėra veiksminga...
QUOTE(žieminukė @ 2011 03 01, 11:42)
1.Ateinančią savaitę pasidalinsiu įspūdžiais
2.atsakė - LT niekas tuo neužsiima, kadangi tai nėra veiksminga...
2.atsakė - LT niekas tuo neužsiima, kadangi tai nėra veiksminga...
1.lauksim ir sekmes pas ja
2.arba tavirksciai-tai priezastiniai rysiai manau: neveiksminga nes niekas neuzsiima manau cia yra labai didele terpe pletoti sia sriti ir medikams joje tobuletu, gilintis
QUOTE(RositaK @ 2011 03 01, 12:48)
2.arba tavirksciai-tai priezastiniai rysiai manau: neveiksminga nes niekas neuzsiima manau cia yra labai didele terpe pletoti sia sriti ir medikams joje tobuletu, gilintis
Sutinku,...kam jiems gilintis, nėra reikalo matyt...
QUOTE(žieminukė @ 2011 03 01, 11:42)
Dijav, džiugu girdėti jog judate į priekį. Informacija tikrai labai aktuali. Kaip ir RositaK rašė, kad pas abi planuoja apsilankyti, aš taip pat užsirašiusi esu pas K.,matysiu ką ji pasiūlys Ateinančią savaitę pasidalinsiu įspūdžiais
Nu va kaip gerai pasikonsultuosite keliose vietose..
Nu mums abiems su vyru ji patare kelis menesius pagerti emzymu ("wobensym"), kuo daugiau as apie juos skaitau tuo daugiau isitikinu ju veiksmingumu ir ju poveikiu "suremontuoti " organizma. Tik kiekiai geriami super dideli....maziausia doze yra po 3 tabletesx3kartus dienoje.....
Dar prie to pacio parasysiu,kad jie mano iekojimais pigiausi "kamelijos" vaistineje...uz 800vnt (pats didziausias ipakuotas kiekis) sumokejau 310lt..tuo tarpu kai viur kitur 70-80lt brangiau tas pats kiekis.
Papildyta:
QUOTE(RositaK @ 2011 03 01, 11:48)
1.lauksim ir sekmes pas ja
O mane nuo LIT asmeniskai atbaide,kad mano vyras persirges gelta................va cia prasidejo mano nebetikejimai donoru kraujais ir pan...(bet cia tik mano gal ir kvailas nusistatymas,bet tada as pasakiau NE).Tokia jau esu, turiu tiketi tuom ka darau...jai tik kyla abejoniu š....gaunas..
QUOTE(Dijav @ 2011 03 01, 10:20)
Labas
Sveika, labai idomi info. na, mes jau po 2 LIT, ir jau 3 ciklas, kai po LIT nepastojam Na, nors musu problema - isnesiojimas. Tiek Bykova, tiek VK ginius, pas kuri lankausi, sake, kad mano atveju taip pat Progesteronas galejo kisti koja isnesiojimui Apie tai as jau ir be ju buvau pastebejus, kad nestumai nutruksta nustojus naudoti progesterona
Dabar belieka laukti, kol pastosiu ir bandyt progesterono galia, ar tikrai ji naudodama visa nestuma, galesiu ir isnesioti asmeniskai as jau esu beveuk 100% isitikinus, kad su Progesteronu isnesiosiu bent iki padoraus laiko 30-34 savaiciu
LIT manau, kad tesime, nes jau pradejom...
QUOTE(Dijav @ 2011 03 01, 12:59)
Nu mums abiems su vyru ji patare kelis menesius pagerti emzymu [color=yellow]("wobensym")
Esu naudojusi šį preparatą pora mėnesių. Jis man buvo paskirtas po plastinės rekonsrtukcinės kiaušintakių operacijos. Dik deja, nepadėjo... sąaugos vėl susidarė...gal dėl kitko jis veiksmingesnis, arba tiesiog mano organizmui jis įtakos nepadarė
QUOTE(Amade @ 2011 03 01, 12:23)
Sveika, labai idomi info. na, mes jau po 2 LIT, ir jau 3 ciklas, kai po LIT nepastojam Na, nors musu problema - isnesiojimas. Tiek Bykova, tiek VK ginius, pas kuri lankausi, sake, kad mano atveju taip pat Progesteronas galejo kisti koja isnesiojimui Apie tai as jau ir be ju buvau pastebejus, kad nestumai nutruksta nustojus naudoti progesterona
Dabar belieka laukti, kol pastosiu ir bandyt progesterono galia, ar tikrai ji naudodama visa nestuma, galesiu ir isnesioti asmeniskai as jau esu beveuk 100% isitikinus, kad su Progesteronu isnesiosiu bent iki padoraus laiko 30-34 savaiciu
Nu va , o kai man nutruko 3 nestumai (po IVF) baigus naudoti progesterona po 2 sav. sustodavo veikla ir U is VK ir kiti "super" medikai sake :"NESAMONE" jau buvo placenta maitinosi is placentos ir t.t. negalejo cia tau niekas itakoti.....deja..ziauriai skaudu, bet matai,kad galejo,.. si gydytoja sake,kad turejo atveju,kai nutraukus progesterona 26 savaiciu nei is sio nei is to sustodavo vaisiaus veikla..tada ji pradejo dometis labiau ir sake 100 proc.isitikinus,kad mano organizmui reikejo tik papildomo progesterono palaikymo
Stengiuosi kiek imanoma apie tai negalvoti,kas butu,jai butu ir t.t,nes isproteti galima...juk negali visko zmogus zinoti, pasitikejau labai gydytojais,nezinojau nei puse ka dabar zinau ir tai man labai skaudziai kainavo...
Ir dar ji man pasake,kad deja..............bet yra atveju kai niekas nepadeda....is vis niekas ir negalima nustatyti del ko.....skaudu......bet man labiau patinka toks konkretumas, nei bla bla bla.....ir atseit garantuoju,kad kitas kartas bus sekmingas...sako, jai noresite pas mane vazineti padesiu kuom galesiu ir kokias zinias turiu-pritaikysiu viska kas nuo manes priklauso..visa kita..................
Panos dar karta kartojuos,kad cia tik diskusija ir tiek...noriu su kazkuom pasikalbeti...nera manau visoms vienodu taisykliu kas geriau ir kaip geriau..todel tikrai pabreziu,kad nepersu savo nuomoniu ir neatkalbineju nuo to pas ka Jus lankotes...
QUOTE(Dijav @ 2011 03 01, 11:34)
* Nu va , o kai man nutruko 3 nestumai (po IVF) baigus naudoti progesterona po 2 sav. sustodavo veikla ir U is VK ir kiti "super" medikai sake :"NESAMONE" jau buvo placenta maitinosi is placentos ir t.t. negalejo cia tau niekas itakoti.....deja..ziauriai skaudu, bet matai,kad galejo,.. si gydytoja sake,kad turejo atveju,kai nutraukus progesterona 26 savaiciu nei is sio nei is to sustodavo vaisiaus veikla..tada ji pradejo dometis labiau ir sake 100 proc.isitikinus,kad mano organizmui reikejo tik papildomo progesterono palaikymo
** Stengiuosi kiek imanoma apie tai negalvoti,kas butu,jai butu ir t.t,nes isproteti galima...juk negali visko zmogus zinoti, pasitikejau labai gydytojais,nezinojau nei puse ka dabar zinau ir tai man labai skaudziai kainavo...
Ir dar ji man pasake,kad deja..............bet yra atveju kai niekas nepadeda....is vis niekas ir negalima nustatyti del ko.....skaudu......bet man labiau patinka toks konkretumas, nei bla bla bla.....ir atseit garantuoju,kad kitas kartas bus sekmingas...sako, jai noresite pas mane vazineti padesiu kuom galesiu ir kokias zinias turiu-pritaikysiu viska kas nuo manes priklauso..visa kita..................
** Stengiuosi kiek imanoma apie tai negalvoti,kas butu,jai butu ir t.t,nes isproteti galima...juk negali visko zmogus zinoti, pasitikejau labai gydytojais,nezinojau nei puse ka dabar zinau ir tai man labai skaudziai kainavo...
mano vienas is praradimu buvo, kai naudojau Duphastona iki beveik 21 sav, o praradau nepilnai 24 sav (tiksliau 22-23 sav gulejau su uzsiutu kakleliu bandant issaugoti) kiti nestumai baigesi anksciau, bet progesteronas visais atvejais buvo nutrauktas 1-2 sav iki persileidimu
paskui pradejau skaitineti visokius amerikonu forumus. Kur, pasirodo, Progesteronas yra skiriamas prieslaikinio gimdymo prevencijai Apie tai kalbejau ir su Stankevicium, pas kuri dabar lankausi. Sutarem progesterona naudot iki 34 savaites tikintis, kad tai galejo buti viena is pagrindiniu priezasciu.
Na, tarkim mano atveju prie viso to yra ir kaklelio nepakankamumas. Ale kaip paaiskint, kai paskutini nestuma man uzsiuvo kakleli 13 sav, plius sedejau namie ant biuletenio (tiksliau gulejau - eidavau tik nusipraust, arbatos pasidaryt ir i WC), o tas kakelis eme ir atsidare begulint Ginius sako, kad uzsiuvus kakleli nebutina guleti, gyvent normaliai, na, nelakstyt, stengtis ilsetis ir jis tikrai neatsidarys. Mano atveju yra kazkas daugiau nei tik jis tikiuosi, kad tai Progesteronas
O LIT... net nezinau, ale jei darom, tai visa kompleksa ir nesigilinsiu, kuris is ju padejo labiausiai. Nes nebenoriu bandyt daugiau.