QUOTE(Corsica @ 2010 12 14, 15:04)
Pasidalinsiu savo patirtim. As nesidariau killeriu, man Bykova tik patare darytis LIT, minejo, kad pas mane atmetimas vyksta, o LIT sutvarkys.
Mano gydytoja (ginekologe) jau per stimuliacija skyre prednizolona, po to fraxiparina. Nors Bykova buvo pries tuos vaistus, sake kaip tik reikia stiprinti organizma, o ne silpninti, bet as siuo atveju klausiau abieju gydytoju, todel dariau viska, ka jos liepe man abi. Ir aisku dariausi LIT injekcijas.
Pagal jusu surinkta info, tai pas mane visas komplektas susidaro
Mano gydytoja (ginekologe) jau per stimuliacija skyre prednizolona, po to fraxiparina. Nors Bykova buvo pries tuos vaistus, sake kaip tik reikia stiprinti organizma, o ne silpninti, bet as siuo atveju klausiau abieju gydytoju, todel dariau viska, ka jos liepe man abi. Ir aisku dariausi LIT injekcijas.
Pagal jusu surinkta info, tai pas mane visas komplektas susidaro
pasisakysiu aš dėl Prednizolon vaisto. Jis tipo skiriamassilpninti imunitetą. Bet aš jį gėriau du mėn arkliškom dozėm nuo kitos ligos ir atvirkščiai - man jis padėjo sustiprinti imunitetą, dabar kai dvio savaites nevartotju - prilipo sloga, išbėrė lupą ir pan. Nežinau, jis skiriamas slopinti imuninę, bet tikrai nesilpnina imunitetą, jis tik veikia gal labiau kaip prieš kokį antikūnį, kad nebūtų atmetimi, nes jis skiriamas net prieš alergiją Sorry prirašiau