Jūs panos greičiau ten vietas dalinkitės, nes aš tik trumpam leidau jums pasismagint. Kitoj palatoj aš vėl gulsiuos į savo vietą Dabar man pagailo, kad James gali sušalt, kol style kažkodėl mokslais užsiima
Bet Nika sakyčiau jau peržengė visas ribas Maža to, kad ant Robkės lipa, dar Petrą ir įsivaizduojamą draugą kartu atsiveda Gal tu galvoji, kad ten lova labai jau plati Na ne pati siauriausia, bet ir ne dvidešimties kvadratinių metrų Dar Zosę iš trečio aukšto atsivesk iki pilnos komplektacijos
Atsikraustau ir aš į naują palatą.
Arti, ačiū apklausa mąsčiau mąsčiau, o ant galo už abi prabalsavau (kaip faina, kai balsuot galima )
Arti, ačiū apklausa mąsčiau mąsčiau, o ant galo už abi prabalsavau (kaip faina, kai balsuot galima )
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 12, 17:13)
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 12, 17:45)
Blem as irgi tuoj prisi... tuoj ir po manes ir po kosmo teks balas valyt Ej Kosmo, kaip ten pas tau pusle? viskas ok? laikykis!
Papildyta:
Papildyta:
Myznes..valdykit savo pusles ..kas do betvarke mano palatoj
QUOTE(Arti @ 2010 11 12, 20:10)
O tai kas tu per daktarytė (šundaktarė ), kad puslyčių pagydyt negali
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 19:22)
Nepatinka mano gydymo metodika "pasveiks pats" ir "gydomes savarankiskai"..pindink (Nika skolinuos ) i kita gydymo istaiga Draskys matai visokios ligones man akis
PS. Nepamirskit pakisu daktarytei
QUOTE(Arti @ 2010 11 12, 20:29)
Nepatinka mano gydymo metodika "pasveiks pats" ir "gydomes savarankiskai"..pindink (Nika skolinuos ) i kita gydymo istaiga Draskys matai visokios ligones man akis
Tikiuos greit užsidarys šita ligoninė, kai pacientų taip negerbia
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 19:31)
Tikiuos greit užsidarys šita ligoninė, kai pacientų taip negerbia
tikejimo neuzteks
QUOTE(Arti @ 2010 11 12, 20:35)
tikejimo neuzteks
Aš rašysiu skundą!!! Kur čia po velnių šitoj įstaigoj skundus registruoja
kaip tik savaitgalio pradzia taip ligoniu ir nera, tai manau, kad labai greitai sita ligonine su daktaryte Arti ir neuzsidarys!
kaip sako, kad liko geri draugai.. tai va, vakarely susibego
kaip sako, kad liko geri draugai.. tai va, vakarely susibego
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 19:27)
Bet Nika sakyčiau jau peržengė visas ribas Maža to, kad ant Robkės lipa, dar Petrą ir įsivaizduojamą draugą kartu atsiveda Gal tu galvoji, kad ten lova labai jau plati Na ne pati siauriausia, bet ir ne dvidešimties kvadratinių metrų Dar Zosę iš trečio aukšto atsivesk iki pilnos komplektacijos
Petras cia ne vietoj, o tu dar Zose siulai atsivest... O ta Zosė bus irgi isivaizduojama?
Kelanai, Kelanai Kam tau kabinėtis prie buvusių, jei aš tave taip apkabint galiu, kad per mažai nepasirodys
Papildyta:
O čia jau Nikos reik klaust
Bet aš galvoju taip: jei Petras guli ne vietoj, o Zosė jam sceną iškels, tai gal Petras susipakuos ir išbėgs paskui Zosės sijoną
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 12, 21:05)
Petras cia ne vietoj, o tu dar Zose siulai atsivest... O ta Zosė bus irgi isivaizduojama?
O čia jau Nikos reik klaust
Bet aš galvoju taip: jei Petras guli ne vietoj, o Zosė jam sceną iškels, tai gal Petras susipakuos ir išbėgs paskui Zosės sijoną