Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Jūs panos greičiau ten vietas dalinkitės, nes aš tik trumpam leidau jums pasismagint. Kitoj palatoj aš vėl gulsiuos į savo vietą biggrin.gif Dabar man pagailo, kad James gali sušalt, kol style kažkodėl mokslais užsiima doh.gif

Bet Nika sakyčiau jau peržengė visas ribas doh.gif lotuliukas.gif Maža to, kad ant Robkės lipa, dar Petrą ir įsivaizduojamą draugą kartu atsiveda unsure.gif Gal tu galvoji, kad ten lova labai jau plati g.gif Na ne pati siauriausia, bet ir ne dvidešimties kvadratinių metrų schmoll.gif Dar Zosę iš trečio aukšto atsivesk iki pilnos komplektacijos lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos pareinu ir as prasom pasislenkam 4u.gif . Bet ta stefa tai tikrai kazkokia nukvakus su zvake gale koju stovejo doh.gif .
Atsakyti
Atsikraustau ir aš į naują palatą.
Arti, ačiū 4u.gif apklausa thumbup.gif mąsčiau mąsčiau, o ant galo už abi prabalsavau biggrin.gif (kaip faina, kai balsuot galima biggrin.gif )

wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(kosmanaftikiene @ 2010 11 12, 17:13)
vos balutes nepadariau blush2.gif  Nikos ir Uzsispyreles postus beskaitydama lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

QUOTE(Nika89 @ 2010 11 12, 17:45)
doh.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Blem as irgi tuoj prisi... lotuliukas.gif tuoj ir po manes ir po kosmo teks balas valyt doh.gif Ej Kosmo, kaip ten pas tau pusle? biggrin.gif  viskas ok? laikykis! biggrin.gif
Papildyta:

Myznes..valdykit savo pusles mad.gif ..kas do betvarke mano palatoj ohmy.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 lapkričio 2010 - 19:11
QUOTE(Arti @ 2010 11 12, 20:10)
Myznes..valdykit savo pusles mad.gif ..kas do betvarke mano palatoj ohmy.gif

O tai kas tu per daktarytė (šundaktarė g.gif ), kad puslyčių pagydyt negali g.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 19:22)
O tai kas tu per daktarytė (šundaktarė g.gif ), kad puslyčių pagydyt negali g.gif

Nepatinka mano gydymo metodika "pasveiks pats" ir "gydomes savarankiskai"..pindink (Nika skolinuos mirksiukas.gif ) i kita gydymo istaiga nail.gif biggrin.gif Draskys matai visokios ligones man akis biggrin.gif

PS. Nepamirskit pakisu daktarytei nail.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Arti: 12 lapkričio 2010 - 19:31
QUOTE(Arti @ 2010 11 12, 20:29)
Nepatinka mano gydymo metodika "pasveiks pats" ir "gydomes savarankiskai"..pindink (Nika skolinuos mirksiukas.gif ) i kita gydymo istaiga nail.gif biggrin.gif Draskys matai visokios ligones man akis biggrin.gif

Tikiuos greit užsidarys šita ligoninė, kai pacientų taip negerbia bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 19:31)
Tikiuos greit užsidarys šita ligoninė, kai pacientų taip negerbia bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tikejimo neuzteks lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 12, 20:35)
tikejimo neuzteks lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aš rašysiu skundą!!! Kur čia po velnių šitoj įstaigoj skundus registruoja g.gif
Atsakyti
kaip tik savaitgalio pradzia taip ligoniu ir nera, tai manau, kad labai greitai sita ligonine su daktaryte Arti ir neuzsidarys! lotuliukas.gif

user posted image

kaip sako, kad liko geri draugai.. tai va, vakarely susibego
user posted image

wub.gif user posted image

user posted image

karsta.gif user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bellana: 12 lapkričio 2010 - 20:07
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 12, 19:27)
Bet Nika sakyčiau jau peržengė visas ribas doh.gif  lotuliukas.gif Maža to, kad ant Robkės lipa, dar Petrą ir įsivaizduojamą draugą kartu atsiveda unsure.gif Gal tu galvoji, kad ten lova labai jau plati g.gif Na ne pati siauriausia, bet ir ne dvidešimties kvadratinių metrų schmoll.gif Dar Zosę iš trečio aukšto atsivesk iki pilnos komplektacijos lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Petras cia ne vietoj, o tu dar Zose siulai atsivest... doh.gif O ta Zosė bus irgi isivaizduojama? g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Kelanai, Kelanai doh.gif Kam tau kabinėtis prie buvusių, jei aš tave taip apkabint galiu, kad per mažai nepasirodys bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 12, 21:05)
Petras cia ne vietoj, o tu dar Zose siulai atsivest...  doh.gif O ta Zosė bus irgi isivaizduojama?  g.gif  biggrin.gif

O čia jau Nikos reik klaust rolleyes.gif

Bet aš galvoju taip: jei Petras guli ne vietoj, o Zosė jam sceną iškels, tai gal Petras susipakuos ir išbėgs paskui Zosės sijoną g.gif
Atsakyti