Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 14:57)
Artalai  mirksiukas.gif mirksiu tau  mirksiukas.gif matai?????

Cia tipo man bigsmile.gif tik pasakyk, kad ne man tai uzputosiu, kaip sampanas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 15, 14:56)
Cia kad imestumet mane i serganciuju sarasa  mirksiukas.gif  Kristina, 18m., Marijamole, III stadija  ax.gif

Ligone irnesakyk.gif biggrin.gif O kuom sergi? Robianka? krisbianka? dzeikobianka? ir t.t? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 14:00)
Ligone  irnesakyk.gif  biggrin.gif O kuom sergi? Robianka? krisbianka? dzeikobianka? ir t.t? biggrin.gif

Robstenbianka lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 14:58)
Cia tipo man bigsmile.gif tik pasakyk, kad ne man tai uzputosiu, kaip sampanas lotuliukas.gif

Tauuuuuuuuu mirksiukas.gif mirksejau mirksejau, nes akys suzvairavo rolleyes.gif uzsidesiu akinius cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 15:00)
Ligone  irnesakyk.gif  biggrin.gif O kuom sergi? Robianka? krisbianka? dzeikobianka? ir t.t? biggrin.gif

Ale jus isivaizduojat kokio dydzio musu palata g.gif Sakau, gal reik po biski pasveikusias mest lauk hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 15:58)
yes of course  biggrin.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif Man  R.P. uzteks biggrin.gif

Tu ji isivaizduok su tais juodais triusikeliais... ax.gif dar Daivai ipilk, tai is viso jis be ju liks ir busi laiminga mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 14:02)
Tauuuuuuuuu mirksiukas.gif  mirksejau mirksejau, nes akys suzvairavo rolleyes.gif uzsidesiu akinius  cool.gif

gali ir uzsimerkt, nereiks akiniu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 14:02)
Ale jus isivaizduojat kokio dydzio musu palata g.gif Sakau, gal reik po biski pasveikusias mest lauk hihihi.gif

taip taip, pasveikusias reik israsyt is ligonines biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 15:02)
Tauuuuuuuuu mirksiukas.gif  mirksejau mirksejau, nes akys suzvairavo rolleyes.gif uzsidesiu akinius  cool.gif

Prisiminei g.gif o as galvojau, kad mane pamirsai..su kitom lovoj tik vartais.. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 15:02)

O tokiu yra? kur visai visa sveikos? biggrin.gif

QUOTE(uzsispyrele27 @ 2010 11 15, 15:03)
Tu ji isivaizduok su tais juodais triusikeliais... ax.gif  dar Daivai ipilk, tai is viso jis be ju liks ir busi laiminga  mirksiukas.gif  biggrin.gif

Nu jei Davai uzteks tik paziureti tai ok lotuliukas.gif

QUOTE(*Pearl* @ 2010 11 15, 15:04)
gali ir uzsimerkt, nereiks akiniu  lotuliukas.gif
Papildyta:

taip taip, pasveikusias reik israsyt is ligonines  biggrin.gif

blem tai nematysiu kur zvairuoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nika89 @ 2010 11 15, 14:06)
O tokiu yra? kur visai visa sveikos? biggrin.gif
Nu jei Davai uzteks tik paziureti tai ok  lotuliukas.gif
blem tai nematysiu kur zvairuoti rolleyes.gif

vadinas zvairuosi pati sau tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 15, 14:19)

user posted image

QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 15, 14:54)

A sita.. kur Ptiteris, kad jau visu skoniai cia patebkinti  g.gif

o kas cia???? g.gif bigsmile.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Arti @ 2010 11 15, 15:05)
Prisiminei g.gif o as galvojau, kad mane pamirsai..su kitom lovoj tik vartais..  biggrin.gif

Taip mergos daba visos matet??????????? Arti nori su Nika i lova hihihi.gif
Nu zinai Kaledos gi stebuklu metas santa2.gif flirt.gif biggrin.gif
Atsakyti