Įkraunama...
Įkraunama...

Twilight saga, 36 tema

Apklausa: Kurios poros meilei atiduotumėte savo balsą? (43 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 14:37)
Daiva, aš ne Žanės išsigandau, mano sekretorė kažko „užlagina“ šiek tiek biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif tai taip va pavėluotai į viską ir reaguoju biggrin.gif

Tai sakai...Žanės tu nebijai...nu nu... ax.gif lotuliukas.gif
Aš tavo vietoje jau bėgčiau padus pasipuščius ir atgal nesidairydama mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Daiva41: 15 lapkričio 2010 - 13:42
QUOTE(Daiva41 @ 2010 11 15, 14:15)
Pala...  Žanės su Prancuzyte kitoje temoje nebus... g.gif  lotuliukas.gif

Kodel manes nebus? g.gif paaiskink prasau bigsmile.gif
QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 14:21)
O Prancuzytė tyli, tai gal jai Karlailas atsibodo g.gif

Patinka patinka.. Prancuzytei visi patinka biggrin.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
ne nu be komentarų doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

QUOTE(Laputaitytė @ 2010 11 15, 13:05)
Bet style net nesureagavo, kad aš visą palatą šalia jos James vartausi g.gif  bigsmile.gif

blink.gif Taigi, mazut, atsimerk - mes su Jamie sita tema poilsiavom... Nebuvo musu temoj... I Bora Bora sala vaziavom. Tai salia ko tu ten gulinejai idomu? g.gif g.gif lotuliukas.gif

Atsilieku juodai nuo jusu... Na bet reikia kartais ir nuo geru dalyku paiset mirksiukas.gif
Atsakyti
Tai kaip as supratau, kitoje palatoje Kosmonaftikiene, Daiva, Nika ir as liekame toje pacioje lovoje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Japoniene @ 2010 11 15, 13:57)

durnizmas lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai gal čia alfa nusipezėjo. gal čia helovyno spec lipdukai, tik jie prirašė, ko netingėjo, nes ten žinai, kokie "vertėjai" rašo irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzimute @ 2010 11 15, 11:24)

Style, kur tu?  unsure.gif

As gi Bora Bora saloj buvau su Jamie...

Vaikai nuo pnkt su tempa, vis dar nekrenta. Tai sokineju aplinkui juos. Mokslai dar vis grauzia... ai vnz. Nebeturiu laiko, nors jo niekada per daug ir nebuvo. As maciau del dezes zaislu klausei. Galeciau padaryti, bet tik po nauju metu, nes dabar daug darbo turiu ir su kedutem, ir su mokslais, na vnz, nebetelpu i terminus... sad.gif
Papildyta:
QUOTE(Žanė @ 2010 11 15, 14:02)
durnizmas  lotuliukas.gif
o jei rimtai, tai gal čia alfa nusipezėjo. gal čia helovyno spec lipdukai, tik jie prirašė, ko netingėjo, nes ten žinai, kokie "vertėjai" rašo irnesakyk.gif

Oi tagi visokiu freak'u yra, kazkaip manes nestebina biggrin.gif
Atsakyti
style, linkiu, kad vaikai pasveiktų 4u.gif ir savo vaikams to paties linkiu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Žanė @ 2010 11 15, 14:06)
style, linkiu, kad vaikai pasveiktų  4u.gif  ir savo vaikams to paties linkiu  4u.gif

jap... Lai greiciau sveiksta musu vaikai (maniskiams pulinga angina abiems).. Ir siaip lai visi pasaulio vaikai sveiksta cool.gif 4u.gif 4u.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(style @ 2010 11 15, 15:08)
jap... Lai greiciau sveiksta musu vaikai (maniskiams pulinga angina abiems).. Ir siaip lai visi pasaulio vaikai sveiksta  cool.gif  4u.gif  4u.gif  smile.gif

Uzjauciu... sveikit.. 4u.gif
Godai mano prie kelias savaites puliuojanti buvo.. skarlatina net itare.. bet man gerkle pratruko atsiduriau ligininej ir nepadariau tyrimo verysad.gif Tai nzn kas te verysad.gif n buvo.. o dabar bronchitas.. geriam vel antybus.. **** kaip smagu tai negaliu.. staugt norisi verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Prancuzyte @ 2010 11 15, 14:10)
Uzjauciu... sveikit.. 4u.gif
Godai mano prie kelias savaites puliuojanti buvo.. skarlatina net itare.. bet man gerkle pratruko atsiduriau ligininej ir nepadariau tyrimo  verysad.gif  Tai nzn kas te verysad.gif n buvo.. o dabar bronchitas.. geriam vel antybus.. **** kaip smagu tai negaliu.. staugt norisi  verysad.gif

4u.gif Jus irgi sveikit, bet kas keisciausia maniskiams neskauda gerkliu, tik tempa laikosi, tai itaria kazkoki virusa, kuris pasireiskia kaip angina... Vnz.

Beje, dabar i tema - PERSKAICIAU BA. Oi zvengiau... zinot is ko? Ogi is kovos su Volturiais ir Tobulos Belos vampyres - susilaikymo nuo kraujo, skydo... Na kazkaip i pabaiga nusipezejo Stefa. O Volturiu kovai trys paskutiniai skyriai skirti... Nenugalimiejo Volturiai lotuliukas.gif lotuliukas.gif Na taigi drasiai galiu teigti, kad mano knygu topas:
1. TWILIGHT
2. NEW MOON
3. ECLIPSE
4.BREAKING DOWN
visos is eiles... lotuliukas.gif thumbup.gif Tobulai pradejo ir baige jau fantastine mistika rolleyes.gif

Dabar eisiu Hariuko sesta knyga skaityt lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo style: 15 lapkričio 2010 - 14:20